-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoli31
aktív tag
-
pászka
tag
válasz h_143570 #5962 üzenetére
Az eszközök/megjelenés/gombok/böngésző nézet alatt található a "szövegjelölés be" gomb azt húztam ki az eszköztáramra, de már közben rájöttem hogy bekapcsolt álapotban az oldalt úgy lehet huzigálni mint a pdf-ek olvasásakor. Szóval nem annyira szövegkijelölés mint inkább mozgatási funkciója van. Azért köszi!
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
pászka
tag
válasz h_143570 #5957 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod működik! Még egy kérdés, van egy olyan gomb amivel ki és be lehet kapcsolni a szövegkijelölést, ezt kiraktam a címsorbba. Kérdésem hogy működik?
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #5921 üzenetére
Nincs. De szerintem a legjobb ha benézel a "Kinek hogy néz ki a desktopja" tipusú topicokba, mert nem egyszer láttam már ilyen felturbózott asztalokat, ahol a tálcán meg különböző lebegő dock-okon egy csomó minden ki volt írva, Everest adatoktól kezdve sebességig, minden.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #5912 üzenetére
A cFosSpeedet már régen nyugdíjaztam. Még az XP-s időkben, amikor elkezdtem torrentezni, akkor használtam, aztán el is érte a placebo hatást. A kedvencem az volt, hogy nem tudott normálisan mérni, mindig 10-20%-kal gyorsabbnak mutatta a sebességet, pedig nem volt az. Mediummal elértem 700kB/s letöltési és 110-120kB/s feltöltési sebességet. Vannak még csodák...
A másik a QoS volt, ami szintén nem lassít semmit, csak ha a WU ellenőriz, akkor neki adja a prioritást, ami természetes, mert olyankor nem lesz tele az update history "Failed" üzenetekkel, mert nem tudja letölteni a defender adatbázisfrissítését sem az éjszaka full torrent miatt.
Amúgy voltak komolyabb dolgok is. Utána már a speedtest is másodpercenként számolt egy százalékot, de mikor elkezdett mérni, már rendes sebességet mért. Töröltem a hálózatot, majd újra létrehoztam, azóta jó. -
Penge_4
veterán
válasz h_143570 #5909 üzenetére
Nálam is. De tökmindegy, 9.63 és 10.0 Alfa is ugyanúgy (nem) jeleníti meg.
Gondoltam, hogy nincs olyan szerencsém, hogy Opera bug legyen.De utálom, amikor ilyen megmagyarázhatatlan szarságok vannak...
Valami ötlet esetleg, hogy mi miatt lehet? Csak Operában, de ott mindegyikben. A többi böngészővel rendesen jelenik meg. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #5818 üzenetére
Azt hiszem megfelelek az általad első sorban írt kritériumoknak, meg routeren keresztül netezek, szóval reményeim szerint nem lehet belőle gond.
Bár már sokan mondták, hogy sz@rt se ér XP alatt a tűzfal, és hogy használjak Kerio vagy akármilyen más gyártótól származó tűzfalat - hát, eddig nem tettem.
Nincs kedvem erre pénzt kiadni, warezolni meg a biztonsági cuccokat szvsz nem érdemes, mert nem biztos, hogy jól jársz vele...
(Pl. a NOD32 patchelt/warezolt változata tudtommal úgy tesz, mintha frissítené magát, de valójában nem csinál semmit, és a védelme ezáltal egy idő után sz@rt sem ér.)Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #5807 üzenetére
h_143570, kijár neked a MAXIMÁLIS TISZTELET!!!
Egy ökör vagyok, és ez volt eddig az egyetlen, ami nem jutott eszembe, de hála neked, megoldódott a probléma...
Nem tudom elégszer megköszönni, mert ez a probléma már frusztrált egy ideje...
A cFosSpeed 4.24-es verziójára frissítettem a korábbi 4.20-asról. Ezek szerint ez utóbbi bugos egy kicsit...
Bocs, hogy ez eddig nem jutott eszembe...Még egyszer köszönöm, h_143570!
Sk8erPeter
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #5788 üzenetére
Áhh... feladtam.
De legalább öröm az ürömben, hogy az újratelepítés megoldotta. Mondjuk ez nem meglepő. Rekordidő alatt sikerült az újrahúzás a Norton Ghost 11 boot-verziójával egy korábban lementett állapotról: 6 és fél perc. (Minden fontos progival és driverrel - tehát nem normál újratelepítés, franc fog azzal szenvedni )
Azért köszönöm a segítséget, h_143570 és Ndruu, köszi, hogy nem adtátok fel
Egyébként utálom, amikor az oprendszer győz...
Általában meg szoktam oldani a problémákat, de ez most kiszúrt velem.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #5777 üzenetére
Már mondtam, hogy "Pontosan ugyanez a tartalma a "hosts" fájlnak nálam is."
Ez a helyzet már nem érdekes, hanem őrjítő...
Most próbálkoztam CMOS Clear-rel, meg csatlakozó-áthelyezéssel, össze-vissza mindenféle kombinációban, eredménytelenül.
Elkeseredésében az ember már mindennel próbálkozik.
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen szánalmas szar miatt újra kellene telepítenem a rendszert...
"az emlitett frissitest megprobalhatod leszedni"
Miután említettem, rájöttem (írtam is), hogy a frissítést végül nem is raktam fel, mert nem engedte, az csak SP2-höz van, nálam már SP3 van, abban alapból benne van.Egyébként szinte biztos, hogy valami nevetségesen egyszerű megoldása lehet a problémának, de egyszerűen már kifogytam az ötletekből, semmire nem tudok gondolni, amit ne próbáltam volna ki.
Illetve egy mégis: az újratelepítés.Csak azt nem értem, hogy végül is mi az, ami nem engedi átirányítani az oldalakat?
Pl. ez az oldal erre mutat: [link]
Ez pedig erre: [link]
Ez az oldal se megy: [link]Ez az átirányítás a többi gépen megtörténik. Nálam gondolom van valami szoftver, ami nem engedi. De a tököm tudja, melyik lehet az.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #5772 üzenetére
A CounterSpy-t már uninstalláltam
Nálad megnyílik ez az oldal: [link] ?
Ami még változott az utóbbi időben, hogy felraktam a "Kapcsolati rétegbeli topológiafelderítő protokoll válaszolója (Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder) (KB922120)" frissítést, mely arra jó, hogy az XP-s gép látja a Vistás gépet belső hálózaton.
Talán ezt kéne leszedni? Nincs meg az uninstallja, mert a CCleaner leszedi...Ez az egész már komikus
Van még esetleg bármilyen ötleted ezzel kapcsolatban?Ja, amit még azóta megpróbáltam: totálisan letöröltem a hálókártya driverét, nem csak az Eszközkezelőből, hanem a Programok törlése menüpontból is, leszedtem a Gigabyte honlapjáról a lehető legfrissebbet, felraktam.
Tűzfal már kikapcsolva, kémprogram- és vírusirtó már egyáltalán nincs fent.
Lövésem sincs a további lehetőségekről.Legalább ha csak az egyik böngészőben lennének bajok, de nem, még a külső (böngészőfüggetlen) WLM-telepítő se működik...
No meg a CounterSpy-t se volt hajlandó update-elni (amikor még fent volt), internetcsatlakozási problémákra hivatkozva.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #5770 üzenetére
Pontosan ugyanez a tartalma a "hosts" fájlnak nálam is. (Annyi különbséggel, hogy a hozzátartozó comment-szöveg nálam angol, mert az oprendszer eredeti nyelve is angol.)
Tehát sajnos nem ezzel van a gond.
"A DNS Client szolgaltatas ujrainditasa is eleg lenne, de macereasa eljutni odaig."
Szvsz annyira nem macerás, Win+R, services.msc és DNS Client.
Gondolom erre gondoltál, újraindítottam, semmi változás."Tipikusan oldal letiltasra hasznaljak."
De ugye jól értelmezem, hogy nálad is ugyanúgy a 127.0.0.1 cím található a hosts fájlban?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #5767 üzenetére
Leszedtem már MINDENT, ami a hálózati kapcsolatot érinti.
A ping és tracert parancsokkal megnéztem a g.live.com oldalát, alább egy kép róla. Mi a szar az a 127.0.0.1 ? A tracert-nél általában hosszabb szokott lenni az elérési útvonal, pl. prohardvernél tök más.Furcsa, hogy a g.live.com-os oldalakat egyből blokkolja, azonnal nem elérhetőnek látja, pedig sztem nem is próbálkozik a megjelenítéssel.
Semmiféle hülye proxy-beállítás nincs, sőt, már megpróbáltam azt is, hogy az itthoni routerről közvetlenül a külső modemre raktam át a hálózati csatlakozót, hogy közvetlenül csatlakozzon a netre - eddig azt hittem, esetleg a router beállításaival van valami.
De a helyzet ugyanaz!!!
Mi a frász lehet, ami ennyire keresztbetesz?? Ilyen idióta problémával még soha nem találkoztam...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #5765 üzenetére
Megtörtént, de semmi változás...
Eltávolítottam, majd a "Hardverváltozások keresése" után szépen felismerte, telepítette.
Biztos, hogy valami rohadt szoftveres dolog van a háttérben, de egyszerűen elképzelésem sincs, mi lehet az.
Mostanában COD2 Multihoz telepítettem Ventrilo-t és XFire-t, de kétlem, hogy ez lenne az ok. Gondolom az AnyDVD-nek köze sincs a problémához.
Még Netlimiter van fent, ami szerepet játszhat, és ami a többi gépen nincs fent. De ez már igen régóta fent van, és eddig nem volt probléma a Windows Live Messenger telepítésével (sem), ezért lenne fura, ha épp most kezdene problémázni. Ezt a progit egyébként azért raktam fel, hogy amikor letöltök (pl. torrent), akkor azért ne váljon lehetetlenné mellette a netezés.
További ötlet?Egyébként köszi, h_143570, hogy foglalkozol a dologgal.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #5763 üzenetére
Most már eljutottam a teljes tanácstalanságig.
Uninstalláltam a NOD32-t, cFosSpeed-et. Az iwiw most már teljesen jól működik. Viszont: nem tudom feltelepíteni pl. a Windows Live Messengert a Windows Live telepítőprogi segítségével, nem tudok update-eket felrakni pl. a CounterSpy 3-hoz, amit időközben felraktam, gyanakodva esetleg valamilyen kémprogira, mert mostanában kissé túl sok reklám pattog fel az egyes linkekre kattintva. Talált egy pár gyanúsat, amit le is irtottam.
A gép működése stabil, csak ilyen apró, ám annál idegesítőbb hibákkal találkozom. Pl. a WLM sikertelen telepítése után meg kéne nyílnia ennek az oldalnak: [link], de nem teszi, állítólag az oldal nem elérhető.
Az itthoni többi géppel nincs ilyen gond.
Már eljutottam arra a gondolatra is, hogy esetleg kéne egy XP-újrahúzás, de nem tudom elhinni, hogy ne lenne egyszerűbb megoldás.A reklámok felpattogása Operában továbbra is rendszeres, pedig már ráküldtem egy csökkentett módban történő, NOD32 vírusirtást, CounterSpy-jal pedig kémprogramirtást.
Ezek szerint hatástalanul...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz h_143570 #5737 üzenetére
Hát ezt én nem értem.
Most a cFosSpeed jobbklikkes menüjében rámentem a "Forgalomalakítás letiltása" opcióra, és most már működik az iwiw oldal is.
Ennek mi lehet az oka?
A cFosSpeed van fent, biztonsági szűrő külön nincs, csak NOD32, de az a többi gépen is fent van.
Létezik, hogy a cFosSpeed valamilyen oknál fogva letiltja az oldalt??Sk8erPeter
-
kp78
addikt
válasz h_143570 #5755 üzenetére
Más ezt a gépet nem használja, saját laptop.
Régebben 1-2 dologra szoktam nyomni jobb gombot, aztán tiltás, mert a vodás csiga netemnél nem akartam, hogy sok felesleges dolgot letöltsön, de ennyit szerintem nem tiltottam le.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz h_143570 #5752 üzenetére
A letiltott listában van már egy csomó minden, azt kérdeztem.
Akkor vegyem ki a listából, és utána ha újra vinnyog "enable"??
Tényleg nagyon köszönöm a türelmedet„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz h_143570 #5749 üzenetére
Érdekes, hogy az Explorer is vinnyog miatta, de a Firefox meg sem nyekken.
Köszönöm a tanácsot, mindjárt eszközölöm isSzerk:
Meg is csináltam, de mi ott az a sok letiltott tartalom??
Magától is tilt le?
És végre nem vinnyog az Opera azon az oldalon[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
h_143570
addikt
válasz h_143570 #5747 üzenetére
Nem beszelek romanul, de jo eselyel egy reklam hivatkozasnak tunik. Igy letilthato. Amig kielemzik addig a kovetkezo megoldassal szabadulhatsz meg tole.Igy nem kell piszkalnod az Aviraba a heurisztikat.
Eszkozok / Halado / Letiltott tartalmak az ott megjeleno listahoz addhozza a kovetkezo cimet:
http://www.asport.ro/reclame/asport.phpAzaz igy le sem tolti, az oldal mukodeseben nem vettem eszre hibat emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz h_143570 #5747 üzenetére
Heurisztikát Avirában nem is találom, hogy hol lehet állítani
De akkor azt az oldalt nem nézem operával, mert ha egyszer megnézem, akkor mindig vinnyog, míg nem ürítem a Cach-t.
Ismét a segítséget!„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz h_143570 #5745 üzenetére
Próbáltam már mindenhogy
Szerintem egyébként innen jön [link], mert ahogy most tesztelgettem, egyéb honlapoknál nem visongat az Avira, de ha oda belépek, akkor egyszerre jön 2 hibaüzi is
Engedélyezzem?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz h_143570 #5741 üzenetére
Ha manuálisan törlöm a cache4 mappát, akkor az operában a lista miért marad meg mégis?
Azt hogy lehet törölni (gyorstárazott elemekt)?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
válasz h_143570 #5739 üzenetére
Töröltem mindkét helyről mindent, mégis megint elkezdte feldobálni ezt.
Mi a fenét csináljak vele, hogy ne csipogjon állandóan? Semmi "olyan" oldalt meg sem nyitottam.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
cousin333
addikt
válasz h_143570 #5707 üzenetére
Én is vártam... egy darabig Majd megnézem, ha már megbízhatóbb lesz, most is javítottak rajta.
Sajnos a magyar helyesírás ellenőrző még mindig nem jó (a többi nyelvnél is van aff fájl? Ahogy látom, ebben van a ragozás, ami azért nem minden nyelvben van úgy megoldva, ahogy a magyarban... Ha kitörlöm ezt a fájlt, akkor jó, csak éppen hibának tart minden toldalékos szót...
update: Úgy tűnik, kijavították a levélírásnál előforduló karakterkódolása hibákat.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
AtHoS
nagyúr
válasz h_143570 #5660 üzenetére
Küldtem volna több próba levelet is más-más címekre, de mindegyiknél ez jön fel. A mail tárhelyen 19KB-nyi adat volt csak 5 levélből. Kitöröltem mindet csak a UPC mail fiók paraméter változtatás levelét hagytam meg amit 11.24-én küldtek. Az mindössze 12KB.
Közben bekapcsoltam az smtp küldés lehetőségét is, bár nem használok külső levelező szervert, eddig jó volt a UPC-é is.
Szerintem valamit kavarhatnak UPC-nél. Inkább várok 1-2 napot, hátha alakítanak valamit.
Mod:
Azthittem az Opera problémázik, mert a hibaüzenet nekem semmit sem mond, de akkor "szerencsére" levelezőszerver oldali a probléma[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
copin
őstag
válasz h_143570 #5604 üzenetére
Most már megy minden. A minivel (4.2) is szinkronban van, bár nem voltam elájulva, amikor megláttam, hogy az RSS csatornáim oda lettek, mert mobilon egész más volt, mint az asztali Oprah-n.
cousin333 Gondoltam, ha a mail fiókoknál külön-külön be lehet állítani, akkor itt nem lesz belőle probléma.
Hallottam valami könyvejlző (ha jól emlékszem könyvjelzőkről volt szó) duplikáló bug-ról. A 9.61 alatt jól működik a links? Nálam minden Ok.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
válasz h_143570 #5602 üzenetére
- http://my.opera.com: Home and official community for the Opera browser.
- http://dev.opera.com: Developers lounge for anyone with an interest in Web technology.
- http://widgets.opera.com: Grab hold of small Web applications for use on your desktop.
- http://link.opera.com: Synchronize your bookmarks and Speed Dial, so you don't have to remember long URL's anymore.Ezek vannak még, illetve a profilom címe. A böngészőben regisztráltam, szóval nem adathalász a téma.
-
mrhero
tag
válasz h_143570 #5454 üzenetére
jo a link. tud magyarul. csak at kell allitani, h a gmail motorjat hasznalja. az ospell.js fajlban kell atirni h 2-es default engine-t 0-ra(az a gmail.). A gmail bejelentkezesnel meg kell adni h megjegyezze a login adataid, csak igy tud hozzaferni a script a motorhoz. van 1-es engine is de nem emlexem mar mi az. az oldalon amit linkeltel ez mind le van irva
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz h_143570 #5456 üzenetére
Online duplicate törlés után az ottani eredmény jónak tűnik. Ahogy az offlány után is minden rendben levőnek látszott, aztán az eredmény mégis...
Köszben úgy tűnik, hogy a mindkét helyen (lokál és online) szerkeszt + az általad emlytett fájlokat kitöröl módszer bejött, legalább az asztali gépen rendben van. Remélem, a laptop sync tiltásával nem lesz gond, és ki tudom bekkelni a 9.61-es Portable megjelenéséig.
Kár, hogy 140 Ft/$ árfolyamnál nem vettem meg a portable készítő kis progit.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz h_143570 #5452 üzenetére
Nos, nálam nem műkdik rendesen, ugyanúgy sokszorozódik.
Kipucoltam a lokális könyvjelzőket, lefuttattam egy Delete Duplicates-ot az online adatbázison, majd ezután kapcsoltam be a szinkronizálást. Pár perc múlva megint tiszta dzsuva az egész.A legjobb aláírás a héten
-
-
Traxx
őstag
válasz h_143570 #5367 üzenetére
Ez a módszer se jött össze erre a java izére, még a 9.6-tal sem. Halvány gőzöm sincs, hogy mi ez, de minden böngészőn jelentkezik, csak Operán hamarabb...de valahogy olyan, mintha a böngészők között is különbséget tenne a java (vagyis arra célzok, hogy amikor Opera alatt behalt, FF alatt működött tovább a dolog normálisan... )
De mindegy, marad akkor végleg a kilépős módszer.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
G4bi89
senior tag
-
Traxx
őstag
válasz h_143570 #5365 üzenetére
Ez se jött össze...viszont kipróbáltam egy olyat, hogy egyszerre ment a cucc Operán és FF-on. Opera után pár adatlap lekérdezés után behalt a téma, így be is zártam. FF alatt viszont jó maradt... Szóval fene se érti. Alighanem marad a kilépegetős módszer.
Köszi azért a fáradozást
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz h_143570 #5360 üzenetére
Küldtem privit, ahhoz még elfelejtettem hozzátenni (ha számít): a java VM max. mérete mindhárom böngészőnél ugyanúgy 97 600K-ig megy fel.
-
Traxx
őstag
válasz h_143570 #5358 üzenetére
"Elso korben probald meg felrakni a legujabbat JDK 6 patchlevel 7."
Hátööö...ezt nem pontosan értem, ha a java verzióra gondolsz, abból a 6. verzió update 7 (build 1.6.0_07-b06) van fent.
A Java console-ban a memória használat: Memory: 74 456K Free: 31 609K (42%)
A hiba előálltával a memória méret 97 600K-ig megy fel, és ekkor már csak vagy 3% szabadot mutat teát olyan 2900-3300K-t..Sajna ebben a java dologban elég láma vagyok, így nem tudom, jókat írtam-e...
[ Szerkesztve ]
-
cousin333
addikt
válasz h_143570 #5349 üzenetére
Már a 9.6 is meglepő, hogy jön, amúgy csak a javítással foglalatoskodnak már. A böngészőmagot részint lecserélték a 9.5-ben, a 10-ben ezt folytatják. Elvileg lesznek új funkciók is (naptár, bizonyos 3D gyorsítás), illetve a felhasználói felületet is átszabják, valamint a levelezőt is leporolják. Utóbbira rá is fér, a 7-es verzió óta lényegében nem változott a felülete.
"We spared no expense"
-
G4bi89
senior tag
válasz h_143570 #5258 üzenetére
Köszi szépen ennyivel is okosabb lettem.
Még annyi,hogy valami helyesírás ellenőrző van opera alá?
Meg ezt az "intelligens címsort" vagy minek hívják kilehet (gondolom megoldható csak nem tudom hol) kapcsolni mert már FF3-ban sem szerettem,hogy egy betű után mindent kidob amibe az a betű szerepel hát is azt csinálja"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Cholard
tag
válasz h_143570 #5238 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Az email alapértelmezést átállítottam, így mail írásakor az operát tölti be - itt be lehet állítani valamilyen paranccsal, hogy a mail ablak jöjjön be? (itt ilyen opera.exe -mail vagy hasonlóra gondolok)
Az oldalak előnézeti képén azt értem, hogy mint pl a TV karik softjában van, hogy minden csatorna előnézete.. a firefoxban láttam, gondoltam ebben is hátha van. A fülek váltásakor mutatja ezt az előnézetet amire gondolok.
Az RSS beállítás sajnálatos, hogy még nem gondoltak rá, kipróbálom az ötletedet!Még valami... ha két környezetben is használom az opremámat (pl lapin munkahely + otthon) és különböző a hálózati konfig, akkor lehet e külön profilokat megadni? Eddig úgy láttam, hogy a IE beállításait használja az opera.
Mégegyszer köszi a segítségeket![ Szerkesztve ]
"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
-
frankie!
őstag
válasz h_143570 #5210 üzenetére
Kösz a válaszokat.
Most uninstalálltam, majd újra installáltam az Operát, mert az iwiw már régóta rossz valamiért a html (?) formátum nem jelenik meg, csak fehér lapon elszórva a linkek, szövegek, és így használhatatlan.
Mit is kell csinálni egy teljes uninstallhoz? Kipucolni a registryt? -
-
Wolverine
félisten
válasz h_143570 #5164 üzenetére
Azt szeretné, ha egy loginpage-re lép, akkor a userneve már legyen beírva (vagy egy-két karaktert beírva felajánlja automatikus kitöltéssel a usernevet), a jelszava meg nem.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
cousin333
addikt
válasz h_143570 #4985 üzenetére
"valahanyszor csinalsz egy keresest a googleel az opera penzt kap erte"
Így van, szóval nem kell kitörölni a kereső URL-ből a sourceid=opera részt
Sőt, szerintem a szolgáltatók is fizetnek még a feltett Opera Miniért is. Valamint azért is tejelniük kell a keresőcégeknek, hogy ők lehessenek az Opera alapértelmezett keresőmotorjai (pl. Yahoo a Miniben, de már szt hiszem újra a Goolge van, az asztali verzió gyorshívójában pedig az Ask). Opera Miniben ráadásul az alapértelmezést központilag meg tudják változtatni, szóval a program frissítést sem kell megvárni hozzá. Vagy láttam 1-2 alapértelmezett könyvjelzőt telepítés után, szerintem azok is fizetnek az Operának ezért.
Néhány játékgépen is Opera fut (Wii, Archos). Ezen felül az Adobe Dreamweaver és Adobe Creative Suite szoftverek megjelenítőmotorja is a Presto (az Opera motorja): [link]
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest