Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz w333 #44216 üzenetére

    Hát a mesékben már nem hiszek egy ideje :DDD Még 300+ ezer km -rel is baromi olcsó lenne ha tökéletes lenne a motor. Mert a küllem az elfogadható valóban.

    Ilyen Octavia dolgok hát nem tudom miben és miért más kategória, de az is igaz hogy kb. nem is ültem még G astrában, főleg nem vezettem. De a H -át tuti nem cserélném le rá.
    A TwinPort az szerintem, amennyire én utánnajátam, problémás dolog, olyasmi mint a VVT csak még bonyolultabb, szerintem amiatt csörög zörög. A Te örge megbítzható motorodban ilyesmi szerintem még nincs, hát nem is nagyon tud zörögni szerencsétlen. Na meg lehet, hogy láncos volt, nem? Na, szóval csak röviden nem normális dolog a zörgés, ez tuti, nem a megszokott.
    Ecotechről már talán nyilatkozhatok első kézből is asszem G astra is van Z16XER- rel. 150k -val került hozzám (4 évesen, vezetett könyvvel), most 5 éves és 176k km van benne. 0W-40 került bele a legutolsó 2 alkalommal, olyan 7-8 ezer kemény km töltöttem 1 decit rá és tele lett. Röviden: messze túlzás amit terjesztenek az ecotechől teljesen átlagos vagy még jobb a fogyasztásuk (olaj!), a többi autó is megeszik ennyit ha nem többet..

    diegho 1k alatt fogyna belőle látszólag akkor az valóban nagyon szar lenne szvsz. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák