Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz bzoley #29297 üzenetére

    Nem dramatizálom túl, szándékosan árnyaltam.

    "A kanyart kiegyenesíti, abs csak hosszan sirdogál vészféknél, de ettől még aránylag biztonságosan lehet vele közlekedni. Egy kollegám legalább négy éve jár a téli gumijával, még mindig olyan, mintha most lett volna feltéve."

    Egyébként pont erről beszéltem. Minden tisztelettel de ez a kocsmafilozófia, gyójazmég, kicsit ropog az abs, de aránylag bisztosságos. Szerintem ez nem aránylag biztonságos, hanem aránylag veszélyes, mert aránylag nem fogsz tudni vele megállni, pont amikor aránylag a legjobban kellene. Kiszámítható, előre látható szituációkban tényleg szinte tök mindegy. De a nagyobbik bajok nem kiszámítható előre látható szituációkban következnek be. Éppen ezért nem tartom jó dolognak "legalizálni", megmagyarázni a jelenség létjogosultságát.

    Ez arról szól hogy valaki nem tud (akkor minek vezet) vagy nem akar erre áldozni. Jellemzően az utóbbi. Ok, de akkor nem kell megmagyarázni.

    Félreértés ne essék, nem megmondóemberkedni akarok, csupán véleményem van. Mivel viszont azt megalapozottnak tartom, ezért kifejtem és érvelek mellette. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák