Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
Tegnap megjött a MM-os 55CX. Kicsomagolás, beüzemelés, ámulás-bámulás. Az első gondolatom, hogy ez a cucc igen precíz képet ad. Pana EX780-ról váltottam, az se egy kutyaütő tv, de az OLED az OLED.
Viszont a pár éves Yamaha YAS-207 soundbaromat (ami eddig tökéletesen szuperált) nem hajlandó meghajtani HDMI ARC-n. Minden be van kapcsolva (Simplink etc.), felismeri, de hangot nem ad át rá. BT, optika működik. Mindent kipróbáltam, de nulla, semmi, lfsz. (Inicializáltam a SB-t, reseteltem a TV AV beállításait is). Az első próbálkozásoknál még vezérelte a SB-t (kikapcs-bekapcs), de hangot nem ad át.
Ez vajon gyári hiba, vagy kell neki hispeed Eth HDMI kábel, vagy mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Popcorn Hour A-400 média lejátszó
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Meze 105 AER kb 1 órát használt. Basys -nél vásárolt.
- ÚJ Auna Worldwide Internet Radio Wi-Fi/LAN DAB/DAB+ USB AUX
- SAMSUNG (QE65S90CAT) 165CM 4K -OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest