- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Egérpad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
aktív tag
válasz
Alladin888 #19088 üzenetére
Én ajánlom, szerintem teljesen vállalható.
Adnak gyárilag két patront hozzá. -
PociAti
őstag
válasz
Alladin888 #19093 üzenetére
Az otthoni nyomtatás luxus szolgáltatássá vált. Ha komoly igény van a nyomtatásra, akkor mély levegőt kell venni, és ki kell fizetni azt az árat, amibe egy tartályos nyomtató kerül.
Vagy venni egy olyan mono lézert, ami eredeti kellékkel is elfogadható áron üzemeltethető, és akkor nem kell leadni a minőségből.Utángyártott nem igazán létezik azokhoz a HP / Canon nyomtatókhoz, mivel a patron egyben a nyomtató fej is. Ez egy nagyon elbaltázott technológia. Gyártó elképzelése szerint 150-300 oldalanként a felhasználók új fejet vesznek a nyomtatóhoz.
A fekete piacon vannak akik felvásárolják a hibátlan gyári patronokat, újra töltik és utángyártottként értékesítik. De még így is nagyon magas az ára, pedig biztos valami olcsó tintával helyettesítik a gyári pigmentált festéket. 18.599 Ft helyett 14.015 Ft az "utángyártott". -
PociAti
őstag
válasz
Alladin888 #19088 üzenetére
Az EU-nak, vagy valakinek lépni kellene már, hogy a nyomtatókat ne lehessen úgy értékesíteni, hogy eladáskor nem tüntetik fel az üzemeltetési költségeket (meg azt, milyen kellékek kellenek bele. Tintán kívül milyen egyéb rejtett költségek lesznek még).
Ebbe a nyomtatóba ez való:
Canon PG-545XL/CL-546 tintapatron multipack
18.160 Ft-ba kerül. Leellenőriztem, a listában szerepel a TS3451.Kevés nyomtatás szinte garantált beszáradást eredményez. Ha mindössze havi 5 oldalt nyomtatsz, akkor eredeti kellékből lehet csak 20 oldalt sikerül kiszedned, aztán beszárad. Ha ezt visszaosztod a nyomtató árára, akkor egy lap kb. 1.000 Ft-odba került.
Kevés nyomtatáshoz vegyél mono lézer nyomtatót. Vagy ne vegyél semmilyen nyomtatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest