- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Udv!
Esetleg hatha valaki tudja, hogy hol tudnak deszka pallot hosszaban 2cm-es csikokra vagni es gyalulni (ez utobbi annyira nem fontos)? -
-
Szerintetek valahol fellelhető még a városban (szerelőnél, gyűjtőnél...) hagyományos (CRT) Sony Trinitron TV?
-
FRENK1988
veterán
Eladó lett két PC:
[link]
Helyieknek kedvezmény -
Johny26
tag
Sziasztok. Azt szeretném megtudakolni hogy a nem 50ft-os üvegeket(sörösüveg leginkább) de betétdíjas üvegeket hol tudom visszaváltani?Vittem egy italnagykerbe de a hölgy azt mondta hogy csak cserélni tudom. :/
Cserélni viszont nem szeretném maximum levásárolni. -
wwhy
veterán
Akkor már hárman vagyunk, hozzánk is jöhetne .. .
-
szasanyi
félisten
Beépített gardróbszekrény készítéséhez keresek egy normális szakembert aki nem hiteget-halogat és ésszerű áron dolgozik. Tudtok ajánlani valakit?
-
wwhy
veterán
Van valaki a csoportban (ős)nyírtelki?
Privátban egy kis segítségre lenne szükségem. -
Madn!ght
addikt
Eladó Macbook Air 2015
-
wwhy
veterán
Vadiúj 5TB külső HDD eladó
-
Drughi
addikt
válasz
Louies #73218 üzenetére
Köszi! és Neked is DonThomasino!
Felhívtam őket, mert pl Debrecenbe nem engednek be teherautót. Fater kocsija (Toyota Hi-Ace, 6 személyes) teherautónak van vizsgáztatva, de azért nem egy platós IFA...
Itt nem problémáztak lehet vinni azzal is, annyit mondtak, hogy egy kisebb utánfutóval kb 150kg-ig.
A szelektálás korábban is megvolt, azzal nincs is gond.
Apósom vitt pár hete vissza bio hulladékot (tuja ágak) és őt 100kg-ig engedték, de előtte megnézték, hogy rendezve van-e a MOHU számla is.Ezért érdeklődtem mennyire vas szigor van, vagy ez csak egyedi kötekedés volt-e.
-
darthsith
tag
válasz
DonThomasino #73211 üzenetére
Egyszerűbb,ha megkérdezed kit nem ajánlunk
Például a T&T bandát kerüld. Tóth és Tóth vagy mi a nevük -
kenwood3
addikt
válasz
DonThomasino #73211 üzenetére
-
Drughi
addikt
Hulladékudvarral van valakinek friss tapasztalata?
Állítólag szigorítottak és néznek rendszámot lakcímet nevet. 100kg / alkalom.Ma kipakoltam a garázst és lett vagy 300kg lom. , többsége a felújításból megmaradt lom, de találtam 3 autó akkut is, csak az vagy 40 kg…
-
DonThomasino
veterán
Tudom hogy merész kérdés de kômuvest tud valaki ajanlani?
Egy kis betonozas lenne semmi extra. -
Plero
aktív tag
válasz
Madn!ght #73204 üzenetére
Nekem a Felni Birodalom 120000Ft-ot mondtak 4db 15' Allesio felnire. (régi ocsmány festés eltávolítása és festése)
[Metallum Laser Design] Nekem Ők tisztították, porfestették anno , most már Ők is árat emeltek. -
vlevi
nagyúr
Ma vettem észre, hogy a Sony WIBX400 fulesem bal oldala nem szól.
Ez egy BT füles, de a két fülhallgatót, és a vezérlő gombokat kábel köti ossze.
[link]
Kivel, hol lenne érdemes megnézetni? -
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan felniszervízt, aki rendbe tudja hozni a felnijeimet? (Horzsoltak, az egyik üt is) Google keresés dobott ki pár találatot, de inkább olyan helyre vinném, ahol van konkrét tapasztalat. -
Tamás9x
őstag
Sziasztok
Érdekelhet valakit egy Esprimo Q920 MPc2
I7 4785T
16GB DDR3 1600Mhz
256GB SSD MLC Transcend TD256GSSD422KMert talán megszabadulnék tőle, mivel bebukott a szerver gondolat
Ha nem akkor meghirdetem. -
betyarr
veterán
csíki sört hol lehet helyben legjobb áron venni?
-
vlevi
nagyúr
"motorkerékpárra is kell"
Romániában arra nem kell.De igen, Magyarországon kell persze a külön pálya matrica.
Azt lehet beszopni, hogyha jössz haza, egy hosszabb üdülés után, akkor, mivel már nincs határellenőrzés, simán továbbhajthatsz pl. Nagyvárad környékén a magyar autópályára, ami viszont már fizetős. -
pigmeus
tag
Nem, én is most voltam és nem értettem a dolgot. A lényeg, hogy minden út díjköteles kint, de mehetsz pályán is vele. Ha debből mész a pályán akkor kint az A3-ról tudsz menni D-jelűre ami levisz Nagyváradig ha esetleg ezt az utat akarod megtenni.
https://www.roviniete.ro/hu/
Ha magyarul nézed akkor neked a romániai matrica kell, az autópálya matrica az a magyar szakaszra vonatkozik, ha magyar pályán mész, jössz. -
Plero
aktív tag
Romániába utazáskor a szgk-ra megveszem az úthasználati díjat, az autópálya használatért pluszban kell fizetni?
-
wwhy
veterán
WD PC SN740 NVMe SSD eladó
512 GB
Gen4 x4
Méret: 2230 -
konci79
őstag
válasz
DonThomasino #73177 üzenetére
Milyen jellegű bajra?
-
Tamás9x
őstag
válasz
DonThomasino #73177 üzenetére
Thai gyogytornasz? Koszonet nincs benne cserebe hatasos.
-
DonThomasino
veterán
Magàn gyògytornàszt tud ajànlani valaki?
-
wwhy
veterán
Otthoni/irodai HP Pro Mini 400 G9 mini PC eladó.
-
kovacs65
őstag
Helló!
Van egy Garmin Fenix 7X Solar órás eladó.
Fórumtagoknak kedvezményt adok.
[link] -
Tamás9x
őstag
Belso ragasztos zsugorcsove nincs valakinek? 4-6mm-es 30cm kellene
-
Tamás9x
őstag
válasz
Soulfly842 #73170 üzenetére
Meg feldolgozás alatt van
Már évek óta kapom az ívet hogy kellene egy elektromos porszívó.... De 100+K-t nem akartam...
-
Tamás9x
őstag
válasz
Soulfly842 #73168 üzenetére
Fantasztikis vagy, megvettem, jovok egy sorrel
Koszokom
-
Soulfly842
addikt
Hoover HF500 HF522STP 011 Akkus kézi porszívó
38400 FtNyíregyháza Euronics személyes átvétel.
Piaci ára 100E felett van.
-
embe
nagyúr
Eladó Dahua NVR rögzítő, CTEK töltő ... és még pár jó dolog.
-
szabonagyur
félisten
-
Tamás9x
őstag
Vegyetek kulso winyot 1 TB nyiregyhazi ingyenes atvetel
[link]
-
Drughi
addikt
válasz
Soulfly842 #73160 üzenetére
Utazási iroda nem fogj csak úgy.
Ha van jó ismerősöd akkor úgy szokták hogy szólnak ha megy egy delikvens, aki KP-ba fizetne belföldi utazást, odamész lehúzod a szép kártyát és kifizetik neked cash-be.Vagy keresel pl sóstón olyan ismerőst aki szállást üzemeltet (van kb 200) és ott ugyanezt el tudod játszani.
Olaszt nem ismerem, de erdély, horvát, montenegroba vannak magyaroknak apartmanjaik, sokuknál játszik a szép kártya is, de így nagyon lecsökken a választási lehetőség.
Én már végigjártam
-
RAVEN59
tag
nincs, olcsó gpecske lenne .
-
Soulfly842
addikt
Létezik olyan utazási iroda, aki külföldi, általam megadott szállást kifizet nekem és SZÉP kártyával rendezem nála?
Tudom, hogy belföldire van igazából, de gondoltam rákérdezek itt nálatok, hátha mégis egy kis extra haszonnal valaki bevállalja. Szabolcs úgyis ilyen megoldunk mindent okosba
Privátba jöhet, ha valahogy okosan megoldható (hosszabb Olaszországi utat tervezek kocsival több szálláshellyel nyárra
)
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,alaplapot,procit,hütővel keresek,dd3-as ramokhoz,minél olcsòbban,
-
Madn!ght
addikt
Eladó lett a kis macbookom.
-
bendi806
aktív tag
Köszönöm, mindenkinek a segítséget 🙂
-
Per Me
tag
válasz
Soulfly842 #73152 üzenetére
A duma része nagyon nem érdekel,mindenhol ez kezd eluralkodni sajnos. A lényeg, hogy szét kell nézni náluk, mert csak akkor érheted el a jobb árat, már ha az jó.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Per Me #73151 üzenetére
Ezek az általános Bullshit kamudumák, amire a félrevezetést szervezik. Nekem volt olyan, hogy elmondtam neki, hogy megmutathatom a cégjegyzését, ha szeretné, hogy nem két cég, s a telephelyek is ugyanannak a céghez kapcsolódnak. Megingott és vissza vette a kamudumát látva, hogy ez nem fog működni. Őket így 'idomítják' (már bocsi a csúnya szóhasználatért)
-
-
betyarr
veterán
válasz
Soulfly842 #73148 üzenetére
a vízforraló ugyanabban az árban volt a webshopban is (a 14 nap elállás miatt ütöttem le a webshopban), de van ez a fa mintázatú kis kocka ledes óra. na, az a webshopban kb. 1 ezressel olcsóbb. (tudom, alin kell venni, de most sürgős volt).
illetve, ami ugyancsak érdekes volt: vagy 2 hónapja beugrottam hozzájuk 2032-es gombelemért. az üzlet egyik részén 1299ft volt, a kassza asszem 1499-ért hozta, a bejáratnál lévő polcon meg 1599-ért volt árazva (lehet keverem már az árakat, de 3 helyen 3 különböző ár volt). mikor szóvá tettem és elmentem lefényképezni a legolcsóbb árat, szinte meg sem lepődött a pénztáros kiscsaj. minden papírozás nélkül visszaadott 200 ft-ot a kasszából (mert addigra kifizettem).
szóval érdemes résen lenni velük. -
szasanyi
félisten
válasz
Soulfly842 #73148 üzenetére
De legalább átvehető a helyi üzletben (ingyen) míg a MM esetében nagyon sok termék nem, csak futár.
-
betyarr
veterán
válasz
Soulfly842 #73146 üzenetére
a bestbyte esetében is erősebben fog helyben a ceruza. illetve, amit most tapasztaltam, hogy üzletben leütöm az árut a webshopban, akkor nem vehetem át rögtön, hanem meg kell várni, míg az egész rendszeren végig fut a dolog és 2-3 nap múlva lehet átvenni. persze, ezt még a boltban is rosszul tudják, mert szerintük nem azt fogom átvenni, ami épp fizikálisan készleten van a boltban, hanem küldenek raktárról pestről. pedig nem. egy darab xiaomi vízforraló (2 pro) volt helyben és nem adták e miatt ide. aztán 2 nap múlva mégis azt adták ide
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok
Egy alap HDMI kábelt, honnan tudnék a legolcsóbban beszerezni?Köszönöm előre is a segítséget 🙂
-
szabonagyur
félisten
Nem érdekel valakit pár db UTP kábel? Előre elkészített, van benne több hosszúság is.
Ha valakit érdekel megnézem mik vannak és feltöltöm és megegyezünk (nagy Zero Pepsi stb. szintre gondoltam).
-
embe
nagyúr
Eladó ámítógép.
-
Drughi
addikt
Kerti tömlőt hol tudok méterre venni?
1/2” kellene 10 méter.
Ha Cellfast multiplex pro az lenne a tuti -
terratech
csendes tag
Sziasztok.
Valakit nem érdekel egy 16 GB-os DDR4 memória?
Kingston HyperX Fury, 2133 Mhz.
Egy db, tehát nem kit-ben lévő.hx421c14fb/16
Nyíregyházán, legyen mondjuk 6500 forint.
-
Tamás9x
őstag
Ilyen kis osszegnel a raforditott ido tobbe kerul mint amennyit nyer azon a par forinton az ember
-
szasanyi
félisten
Hol lehet most emberi áron eurót venni?
-
zsolti1902
aktív tag
válasz
szabonagyur #73124 üzenetére
Sajnos az nincs, ha jól emlékszem
-
szabonagyur
félisten
válasz
zsolti1902 #73123 üzenetére
Mar letz egy
De huto johet hozza
-
zsolti1902
aktív tag
válasz
szabonagyur #73122 üzenetére
i5 3570 esteleg? [link]
-
szabonagyur
félisten
Keresek 1155 tokozasu processzort, i3/5/7
-
Drughi
addikt
Fűmagot nem tud valaki jó áron?
kellene vagy 10 kg -
betyarr
veterán
beteszem ide is, hátha: [link]
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Valakit érdekel esetleg egy 215/70 R16 Dunlop nyári szett?
2022-es gyártás, 4 évszakosra váltottam. Jó állapotú, baráti áron. Nem nagyon van hangulatom hirdetni.. -
Janaboy
veterán
Van aprón fent egy eladó Z Fold 4, Z Flip 4 és egy új Oneplus Buds 3 pro füles, ha érdekelne vkit keressetek.
-
embe
nagyúr
Számítógép eladó, kis kedvezmény is belefér ...
-
Slystyle
őstag
Vigyetek ingyen könyveket!
[link] -
Nirvanus
aktív tag
Sziasztok. i7-8700/9700 valamint fullmodu SFX tápegység kerestetik.
-
INMOTEP
őstag
Sziasztok , keresek notebook lcd kijelzőt vagy olyan hibàs gépet amiben 15.6” 30 pines lcd kijelző van és jó a kijelzője ! 30 pines csatis .Ha van valakinek elfekvőben privàtot irjon mert itt nem sürün vagyok fent ,
-
Janaboy
veterán
Esetleg ha valakit érdekelne van egy eladó Oneplus Buds Pro 3 fülesem (új)
-
Tamás9x
őstag
Foglalkozik itt valaki kamerakkal?
IP POE SD(csak backupnak) 8+Mpx erdekelne probaltam forumokbam kerdezni de tul sok a...
Az egyik lepcsohaz lepcsoordulot nez e 2 meter.magasbol kb a masik 9 meter.magasbol jarda+ jatszoter ahol a motor parkol. Az NVR masodlagos dolog.mert van vagy 10 db a polcomon -
Amur
addikt
Sziasztok!
A korábbi céges telefonom egy Redmi Note 8 pro lenne eladó, amit felmondás után kifizettettek velem mert repedt a hátlapja. tökéletesen mükodik. Az esztétikai hibát pedig egy ajándékba adott hátlap eltakarja.
Nyiregyházán és nyirtelken is át tudom adni személyesen.
második vagy munkás telefonnak tökéletes.
max 10 ezer ft, de még ez is alkuképes, csak olyanhoz kerüjön aki használja.(bár nem hiszem hogy ezzel bárki is kereskedni akarna..) -
embe
nagyúr
Eladó, korábban játékra összerakott gép.
-
Drughi
addikt
Vegyetek autós telefontartókat, kell a pííz újra
-
Teejay83
tag
Sziasztok.
Van 20 db új Lenovo 45N0253 laptop töltőm (téglalap csatis). Kompatibilis ThinkPad T440, T440s, T440p,T450, T450s, T460, T460s...stb
20V 3.25A
Főleg egyben szeretném eladni így 3500ft/db -
Tamás9x
őstag
Erdekel valakit kis maszek falkaparas es takaritas napi 2 oraban? Egyedul mar nem gyozom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Disney+
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest