Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Sajna már csak jövőre lehet kapni valószínűleg. Szerintem is vmi egyéb hardwer/játékok kategóriába jobban beillene a topik de végülis mind1
A wii-ről szóló hírekben már ki volt elmezve ez meg az, akit érdekel a masina olvassa el azokat.
Tv-ket meg nem igazán lehet vele betörni, ha nem szándékosság vagy elmebetegség áll mögötte...., nem erővel kell suhintani vele, de ha erővel suhint valaki a kontrolleren lévő pánt megfogná vagy lelassítaná (állítólag túl gyenge a pánt az első szériában) de nem állna bele a tvbe
Én ilyenbe fogok beruházni (99%) januárban, egyedül és többen is élvezetes és nagyon nagy élvezet lehet bizonyos játékok vele, akár fél óra erejéig is..nekem ez kell
(aki nem vágja, horrorjátékok, kardozós, verekedős...stb..és szépen csordogálnak a bejelentések bár igazi nagy cím kevés van, zelda és red steel sikerült eddig jól)
Én itt szerettem bele a konzolba:[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest