Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrienn19
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, a magyar nyelvű használati útmutatóját honnan tudom letölteni.
Most vettük, van hozzá egy fél oldal leírás magyarul ,amiben alig van írva valami, és szeretnénk magyar nyelven elolvasnia a beállitásokat, stb. mivel angolul nem nagyon tudunk.
köszi -
yash
senior tag
megvettem a resident evil - umbrella chroniclest. hat nem egy wii sports, de ajanlott
mar csak a grafika miatt is, ezek utan nem erdemes beszolni wii-nek...
-
Blyan
félisten
Vettem egyet.
Király. Eredetileg Xboxot akartam, de nem bántam meg, szarok a grafikára, ez a gép tökéletesen megfelel arra, hogy 30 éves fejjel baromkodjak.
Azt viszont nem komálom, hogy az Internet Channelhez meg kell venni a böngészőt.
-
rudi
nagyúr
A Mario kormányos már nagyon szép ár!
Aki play-t akar venni a következő kontroller megszerzéséért, az is nagyon jól jár. Nem akarja esetleg valami 2-300 forintért eladni nekem a Play-ét? Az én DVD-m karcos lett, és nem akar menneiNem sok kedvem van új korongot igényelni...
-
g@bo
nagyúr
pólus media, 59900 a wii.
+ kontroller és wiiplay 9990. mariokart kormánnyal 9990...
csak megemliteném, a nem warezosoknak.
végre, megjött az animal crossing-om.
-
Batmause
tag
-
Batmause
tag
Utánanéztem, hogy most mennyibe is kerül egy Wii. Engedjétek meg, hogy ismertessem a listát - ezzel segíteni akarnék másoknak is. Aki talál még boltot az legyen szíves szólni...hátha pont nem vettem észre.
Konzol Világ 56e Ft
GameStore 56e Ft
Konzole Servize 56e Ft
Konzolium 57e Ft
Konzol Studió 58e Ft
Platinum Shop 58e Ft
Kentaur Shop 59e Ft
Console Corner 60e Ft, 45e Ft (új és használt)
PcDome 65e Ft
576 70e FtEzen kívül még lehet kapni Auchan-ban is 65e Ft-ért 0%-os részletfizetésre is. MédiaMarkt 65-67e körül adja...
-
yash
senior tag
na felszereltem ma egy wiikey2-t. hat, nem tudom van-e ertelme, nem olvassa egy adott reszen az elso (igaz egyetlen) irott DVD-met. (tudom, hogy warez-szagu, de legyszi moderatorok ne szedjetek le, inkabb pont, hogy antireklamnak szanom!). szoval, szerintem nem eri meg szenvedni vele, az meg mas kerdes, hogy nem piskota darabokra szedni a wii-t, raadasul millio csavar van, nekem ket fem alkatresz meg egy csavar nem fert vissza bele
egyszeruen fingom nincs, hova kene visszatenni oket, igaz muxik igy is... na mindegy, szoval ne hackeljetek, mert nem eri meg kicsit sem ugy nez ki! csak sok melo van vele, es haszna meg szinte semmi... ezen a heten jonnek ak abelek x2vga2 boxhoz, majd letesztelem azt is, aztan leirom ide a tapasztalatokat, hogy lehet-e wii-t sima szamitogepes monitorra kotni, es milyen eredmenyt kapunk... majd meglatjuk, egyelore megy nalam a szadi, jeee!!!
-
-
Krobi79
tag
válasz
Batmause #1118 üzenetére
a neten keresztüli játék azt hiszem játék függő, a wi-fi pedig természetesen működik. Ha jól emlékszem, az az alapértelmezett kapcsolat, vezetékeshez, kell venni kiegészítőt.
Én routeren keresztül kötöttem a nethez, pofon egyszerűen lehetett beállítani.szerk: rudi gyors voltál, bocsi, hogy ismétlek
-
rudi
nagyúr
válasz
Batmause #1118 üzenetére
Mi lenne, ha olvasánál/keresnél kérdezgetés helyett? Mondjuk ezt olvasd el. Billentyűzetből USB-set lehet használni azokkal a szoftverekkal, amik támogatják. Opera böngészője támogatja tudtommal. Beépített Wi-Fi van a Wii-be, vezetékes Ethernet adaptert külön lehet venni hozzá. Online azokkal a játékokkal lehet játszani, amelyek támogatják. Kezeli a GameCube játékokat.
-
Batmause
tag
Illetve még 2 kérdés, amit megint fontosnak tartok tisztázni...mielőtt belekezdenék a "wiizésbe"...
1. Lehet neten keresztül játszani másokkal?
2. Ha lehet, akkor vezeték nélküli megoldással lehet élni? (wi-fi)Előre is köszönöm a segítségetek.
-
Batmause
tag
Mindenkinek köszönöm a infót, észben tartom.
Tegnap jöttünk vissza Dániából. Náluk sem olcsó egy Wii - hozzánk képest minden drágább, csak a sör nem...
Még kérdésem lenne:
1. Szöveg bevitel hogyan működik a Wii esetén?
2. Gamecube játékok futnak a Wii-n? -
yash
senior tag
Na, ma erkezik az x2vga2-m, remelem mukodni fog, bar ma rendeltem hozza meg a composite wii kabelt, elfelejtettem
Remelem minden jo lesz es ra fogom tudni dugni a 22 colos TFT-mre, majd meglatjuk. Hasznal itt rajtam kivul vki ilyet, vagy mindenki TV-re koti?
-
Zigur
senior tag
Egyébként érdemes tölthető elemeket is venned egyből, a wiimote 2-3 hét alatt lemeriti az elemeket.
-
Batmause
tag
válasz
Krobi79 #1105 üzenetére
Rendben, észben tartom.
Szerintem akkor egy Wii Play csomagot veszek majd (Wii gép + Wii Play).
Hol érdemes vásárolni? Hol a legolcsóbb - 60e Ft körül találtam eddig.Ha külföldön veszem meg, akkor itthon tudom szervizeltetni? Egyáltalán mennyi esély van egy meghibásodásra?
-
Zigur
senior tag
válasz
Batmause #1104 üzenetére
Használtan is lehet venni játékokat, végül is ugyanaz. Általánosságban nem érdemes Magyarországban venni semmit, ebay-n olcsóbban veszed meg, az 1000-1200 Ft-os postaköltséggel is.
A wiimote mindenképpen kell, tehát abból mindenképp kell több ha többen akartok játszani, darabonként kb 10 eFt, a nunchuk az opcionális, néha kellhet, az még 4 eft.
Szerintem először vegyél még mellé még egy wiimote-ot és nunchuk-ot, aztán majd meglátod.Van wii fit-em, nekem bejött, van hozzá nehezebb és könnyebb gyakorlat is, játoksabb is, pl az egyensúly játékok. Persze, ez is csak olyan mint bármilyen mozgás, akkor hat valamit ha csinálja is az ember.
-
Krobi79
tag
válasz
Batmause #1104 üzenetére
Wii Remote-ból érdemes még 1-et beszerezni, mert akkor már ketten lehet játszani, ezt érdemes a Wii Play-el egy csomagban megvenni, mert akkor kicsivel többért játékok is járnak hozzá. Ja és ha van második Remote, akkor vegyél egy Nunchuk-ot is hozzá,és akkor már boxolhat a család
-
Batmause
tag
válasz
Krobi79 #1103 üzenetére
Köszi a választ!
1. Ha már veszek konzolt, akkor már eredeti szoftvereket szerzek hozzá - maradandó és minőségi játékokat...
...másrészt gondoltam is, hogy off!/tiltott téma.
2. + 3. = elgondolkozom egy wii beszerzésén...
Ha egész családdal akarok játszani, akkor melyik kontrollerekből érdemes többet beszerezni?
Wii Fit csomag vkinek megvan? Mik a tapasztalatok róla? -
Batmause
tag
Sziasztok!
Mostanában nézegettem a Wii-t és bnőmmel nagyon megtetszett, talán az egész családot is képes játékba hozni.
Nézegettem, hogy újonnan 60e Ft...talán már lehet találni használtat is.
Konzolban egyáltalán nem vagyok jártas, ezért reménykedek abban, hogy jópár kérdésben tudtok segíteni...
1. Modchip mire kell? Hogy illegál játékokkal is lehessen játszani?
2. FW frissítés szükséges? Az ilyenek hogy vannak?
3. Régi tv-hez hogyan tudom csatlakoztatni? SCART-csatlakozó.Bocsi, ha elcsépelt kérdés lenne...de nincs időm visszaolvasni az egész fórumot.
Azért igyekszem teszteket keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest