Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz 30z.Samu #53044 üzenetére
A kartra én lennék szerintem, csak még nem vettem meg
Gyerekkoromban kaptam németországból egy Super Nintendot, amikor itt még hallani se hallottak róla , először Sim City + Street Fighter 2 kombóval...
De később jött a 2 überkedvenc, A Super Mario Kart, és a Donkey Kong Country.
Évekig kötött le...
Nagyon gondolkoztam rajta hogy megveszem, de "nem merem""A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz 30z.Samu #53040 üzenetére
Az a baj, hogy nincs más... se pc, se ps, se xbox.
Nagyon kevés időm van játszani, emiatt nem vettem igazából semmilyen platformot.
Feleségem "gyerekkori traumája" a pokemon , switch is csak ezért van.
Igaz az egy Oled modell, azon is olyan tragikus?
@zombei:
Azzal nem játszanék, nem ingyen akarok én mindent, csak ha tényleg annyira rosz, akkor nbem dobnék ki 25e -ret az ablakon.
Egy utopisztikus világban mondjuk 10-15-öt érne meg ha tényleg olyan, amilyennek írják...[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Van valami alternatíva kicsit "olcsóbban" beszerezni 1-1 játékot?
Erősen gondolkozom, hogy meg kéne venni a Mortal Kombat 1 -t, de olvasva cikkeket (részben a PH-sat most a főoldalon), nem biztos, hogy kiadnék érte 25e -t."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Újra itt, újra én, és újra pokemon
Eddig bírta az oldalbordám az offline játékot, cserélgetne és játszana a barátaival (és akkor én is tolhatnám a régi SNES játékokat ), szóval kellene az online membership.
A kérdésem az lenne, hogy létezik-e valami "olcsósító kiskapu", vagy nemes egyszerűséggel direktbe a nintendonál megveszem és kész? Nyílván én vagyok a fizető fél"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz koncsik #46201 üzenetére
nekem ezért kellett Switchet venni itthonra az idomított házisárkánynak
Tegnap jött meg az oled...
pénteken meg elvileg az előrendelt Violet lesz átvehető.Elvileg végre open world, szóval a fanokat leköti egy darabig
azért remélem néha-néha lesz vacsora az asztalon[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz DevilAqua #46088 üzenetére
Azt hiszem sokba lesz nekem ez a születésnap
A játék előrendelve, jövő pénteken jön ki... szóval gyanúsan lenyelem a békát és rendelek Alzaról egy Oledet (hacsak nem tudtok jobbat ajánlani )Amazonról néztem, hogy ~20e -rel olcsóbban jönnék ki, csak kérdőjel hogy ideér-e,
illetve nem tudom itthon mennyire érvényesíthető a garancia...?
(sajnos a szerencsénket ismerve tuti kelleni fog)[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Rage47 #46062 üzenetére
Köszönöm, gyanúsan fel is teszem a listára
@#46063ρσгτσ
ez mindenre igaz, bár gyanítom nem ap okemon a szűk kerezstmetszet (remélem)
Illetve gondolopm nem árt ha kezdek spórolni mondjuk karácsonyra egy pro controllerre,
és valami értelmesebb micro SD-re.
Abból van esetleg kifejezetten ajánlott?
Telefonok esetében eddig samsung evokkal éltem, nem tudom mennyire jó esetleg az a switchbe...?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz DevilAqua #46060 üzenetére
Rengeteget segítettél, nagyon szépen köszönöm. A valós tapasztalatnál nincs jobb.
A tesztek vagy hihetőek vagy nem... de az anyagilag nem érdekelt felek reális beszámolói számomra többet elárulnak.
Eldőlt, OLED lesz.
Most ugyan a pokemon a fő szempont, de biztos találok olyan címát rá, amit még én is játszanék, főleg ha lehet ketten. Ha már lesz, miért ne...
Az üzemidő is mellette szól ahogy néztem a példádat.
Már csak olyan kérdések kavarognak a fejemben, hogy
- van-e kifejezetten ajánlott beszerzési forrás (ahogy nézegegttem most pl talán az alzánál vannak "kellemesebb" árak...)
- mit kell szinte azonnal vennem rá? pl üvegfólia? és azokat honnan? (az alzán első nekifutásra nem találtam)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Értem, köszönöm a válaszokat.
Akkor ebből Oled lesz úgy érzem
A legtöbbet kézben lesz szinte biztos, de szvsz lesz itt tv-mód is"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni abszolut laikusként.
Feleségem szeretne (nagyon ) egy switchet, legfőképp a pokemon játékokhoz (gyerekkori "trauma" ).
Rám maradt a megfelelő kiválasztása, de semmi ismeretem a témában.
Melyiket érdemes megvenni?
Gondolom a lightot hanyagoljam, marad a v2 és az oled.
Megéri az oled a felára?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest