Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• iRiver

aktív tag

válasz ranlomadi #60151 üzenetére

Láttam már pár bannolt Switchet. Sőt pár darab téglát is. Bár azok a régi szoftveres frissítéssel. Mostanában a hardveres okosítás a menő meg a Dual Boot. Dual boot azthiszem az, hogy indíthatod okosítva és indíthatod simán is a masinát. Bár van pár szakavatott eladó, érdemes ennek utánakérdezni.

Okosítás előnyei:
    -Ingyen játszhatsz bármelyik játékkal ami nem online

Hátrányai:
    -Lehet egyszer tégla lesz a Switched de ez tényleg ritka
    -Online játékokkal nem tudsz játszani
    -Ezek a gépek 20-30.000 Ft-tal drágábbak (ha már ennyivel drágábbak érdemes venni 2-3 címet használtan ennyi pénzből és a helyi konzolosnál/ha van/ cserélgetni minimum ráfizetéssel egy olyan címre ami érdekel, úgyis egyszerre csak egy-két játékkal fogsz játszani.)
    -A mentéseid nem tudod magaddal vinni ha esetleg új Switched lesz vagy tégla lesz belőle. Gyári rendszeren ugye ha van Nintendo Online előfizetésed, a felhőbe tárolhatod a mentéseid és bármikor letöltheted ha lesz 1-2 év múlva új Switched.
    -Ott motoszkál majd benned, hogy mikor bannolják a gépet ha például nem megfelelően használod. Most is van egy aprón eladó.

Azt nem tudom lehet én vagyok hárklis a mentésekre de tök jó, hogy 3-4 év után is ott vannak a mentéseim például a Zeldából és nem kell újra kijátszanom :D

Igen drágák a Switch játékok de érdemes figyelni az eShop leárazásokat illetve akár itt Hardveraprón a használt piacot. Használtan megveszel egy játékot kijátszod és szinte ugyanannyiért tovább is tudod adni.

Sajnos a saját bőrömön is megtapasztaltam a hátrányait az okosított Switchnek de még az ismerősi körömben is akadt szép számmal ilyen eset.

Új hozzászólás Aktív témák