Hirdetés
Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
látom jól meg van halva ez a csoport, d azért hátha. Tudtok olyan más amiibo csoportot, ahol van aktív adás-vétel? Kirakom ide vagy a marketplacere és az életemet is lealkudják.
-
Adam_Shepard
addikt
meg is rendeltem. https://www.amazon.co.uk/dp/B07NBZB79Y?tag=vg247-m-21
-
Adam_Shepard
addikt
HÉHÉHÉÉÉ az az arany Shovel Knight honnan van? Meg a 3 Lovag is? GP miért nem szólt???
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Scholes9 #503 üzenetére
Igen. a Wii U változatban voltak ilyen dungeonok, ahol fel lehetett tápolni a farkast 20 szívre. Így csak 3-4 van neki összesen. (Nagy mákom volt itt a hardverapron, mert egy fickó, aki ujnak arulta kiderult, hogy visszaragasztotta ÉS! ki volt maxolva a farkas! - örömködtem, mint állat
)
Más:
Túljutottam a Solaires dolgon és én is megrendeltem.
Áldassék a nap !
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Kvelstadt #494 üzenetére
Én a szolert nem tudom elengedni, meg ezt a magyarisztáni sunyi hernyózást, hogy 24! órával előtte szólunk, hogy ja paraszt, nem lesz szoler amibó, amit vagy fél éve vársz, de a nagy propagandarizsa meg megy, hogy támogassuk az országban levő játékboltokat. Ha szóltak volna időben, akkor berendelem máshonnan és nem ilyen 70 meg nemtom mennyi fontokért az ebayről a 8 fontos amiibot.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #438 üzenetére
És már él a gameparkos előrendelői oldaluk!
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #445 üzenetére
-
Adam_Shepard
addikt
Kooooncsik! Készülj, már megint kezdik!
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #441 üzenetére
-
Adam_Shepard
addikt
Na mostmár rendesen lehet előrendelni a 3 pakkot a Shovel Knighthoz, ami azt is jelenti, hogy jön a King Knight DLC hamarosan. [link]
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
KoalaSzabi #435 üzenetére
40 fontért be is
cseszne. -
Adam_Shepard
addikt
válasz
KoalaSzabi #432 üzenetére
-
Adam_Shepard
addikt
Amúgy van vkinek infoja rrol, hogy ez a zabpelyhes amiibo doboz mit nyit ki az Odysseyben?
-
Adam_Shepard
addikt
Elvileg az összes Amiibo egy képen: [link]
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Kvelstadt #402 üzenetére
Gondoltam hogy raduplazok es egy Lonkot is beszerzek valahonnan, de idenre eleg volt.
az meg ugyis csak 2 het
De hogy errol is beszeljek.
Az egesz figura matt es ilyen jo tapintasu muanyag. Kicsi, konnyu de megis nagyon igenyes. Mondhatni az egyik ha nem a legjobban kivitelezett Link figu.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
KoalaSzabi #397 üzenetére
csak így a koalából kiindulva. nem tőled vettem a samusomat?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #325 üzenetére
A Falcon, Lil Mac, Wii Fit Trainder igen zsebbenyúlós már sajnos.
Nekem meg a Majorás Link kellene, hogy kihúzzam a ruhát vele a BOTW-ból, de az is esélytelen normális áron.
-
Adam_Shepard
addikt
Monster hunter versenyre keszult 1-1 db van a vilagon:
-
Adam_Shepard
addikt
Áh, alig van! Van mit behoznom
-
Adam_Shepard
addikt
Második vásárlásom a Gameparktól holnap egy Koopa Troopa amiibo lesz. Annyira cuki az a kis lény bakker!
-
Adam_Shepard
addikt
Most szembesültem vele, hogy a 3DS-es Mario Maker nem Amiibo - kompatibilis :/
-
Adam_Shepard
addikt
Láttátok a Shovel Knight szettet, ami nemsokára jön? Mikor lesz ennek vége bakker?!
-
Adam_Shepard
addikt
a 2.nd wave Zelda Amiibokról van valami info, mármint hogy mikor jönnek ki? Az az Urbosa nagyon tetszik
Ugyanitt: a MON HUN Stories Amiibok dobják a legendary szörnyeket majd és az összes többi Amiibo meg valami random dolgot dob
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
Shovel Knight konzolok szervize 5 rugo
-
-
Adam_Shepard
addikt
Adjisten! Van valakinek elfekvőben egy bontott Shulk Amiiboja? Kölcsön- Xenoblade célokra.
Aktív témák
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest