Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Micsoda JETS TD! Inkább a Brownsnak drukkolok, de ez a TD nagyon ott volt.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Hát a bírók sincsenek a kutyusokkal. :/
Volt egy kérdőjeles visszafújt fumble return-TD (túl korán fújtak) most meg egy repülő játékos hozzáért a punterhez - 15 yard.
De nem ezen múlik, a CLE megtett 144 yardot, 5 perccel a 3. negyed vége előtt. 140 yard Bakernél és 4(!) futott yard a liga elvileg 3. legjobban futó csapatától a 29. D ellen. LOL
Persze a Browns az elkapói nélkül van, de ez akkor is ocsmány.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
berek21
őstag
Az Atlanta kihagyott field goal-ja a mecss végén, hozza a boldot?
Lancia Delta III eladó!
-
-
ggeleven
őstag
Na gyerekek hacsak a Bills nem hozza ma az 5 TDs boldot, akkor kerek 1 pontom lesz. Itt az esély átugrani rajtam!
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
nagyúr
KC meg a SEA meccs is milyen nyögvenyelős bunkerfoci volt most...
Viszont a Saints Vikings idén is jó meccs volt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ggeleven
őstag
Fú de sz*r hét volt ez! Köszi Zéé a munkát!
Szerk: Nem számít sokat, de Dallsa Cowboys van írva a legördülőben.[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
Topikgazda
válasz ggeleven #21965 üzenetére
Ezen a linken megnézhetik a többiek is
Jó szoros lett megintJust a simple Lineman...
-
ggeleven
őstag
Tettünk róla! 8-10 pont különbség sem olyan sok. Kotomicuki hozott 1 pontot, de múlt héten még a mögötte 4 hellyel lévő F-ECT$ meg hetet és máris eléugrott. Izgi lesz a PO és ugye még ott vannak a szezon tippek és boldok is.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Fúúú, holtversenyben első? Erre nem számítottam. Sikerült mind az 5 meccset eltalálnom, viszont a bold megint nem jött. Izgi lesz a vége. Mondjuk én csak félig-meddig vaktában lövöldözök, nem nagyon nézek utána az eredményeknek, meg kedvencek ellen sem teszek soha.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
ggeleven
őstag
Na nézd meg most magunk ellen fogadtam és buktam is a pontot... De így legalább mindenképpen nyertem. Pont itt ugyan nem lett, de AFC North első hely legalább megvan.
Na de és mit csinálsz, ha a 20 kedvencedből 2 egymás ellen játszik? Pénzfeldobás?
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz ggeleven #21969 üzenetére
Naaaagyon vicces! Úgyis már rég volt téma, mi? Mondjuk ebben az idényben (is) ez főleg a Seahawks-ra és a Bears-re vonatkozik, főleg az előbbire. Örülök is, hogy a kis idény közepi szenvedés után sikerült megnyerni a csoportot.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
ggeleven
őstag
No offense (pont mint néha a Seahawks-nál és Steelersnél )! Talán pont ez az egyik olyan topic és témakör, ahol nagyon elfér egymás zrikálása (és még nagyon finomak is vagyunk szerintem). Izgalmas lesz, hogy a több botladozó csapat közül lesz-e olyan aki elmegy főcsoportdöntőig. Zéé legalább ismeri a szavazatainkat és röhöghet jókat már most.
-
darvinya
titán
Ez most komoly, hogy nézném hajnali meccs ismétlésének kb. utolsó negyedét, s Bills 31 pontot rakott fel a táblára, míg Patriots 9 pontot.
Ennyire azért nem jó a Bills.
Vagy egyszerűen Patriots -nál már mindegy, nekik már így is vége a szezonnak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ggeleven
őstag
Na b*ssz* meg nálunk meg Rudolph kezd a hétvégén....nekünk nem számít a W, a barnáknak viszont kell, ha POba akarnak jutni. Lehet még változtatni a leadott tippsoron? (Még ha lehetne, akkor se, vállalom szépen az elkapkodott tippelés következményét.)
-
Zanik
addikt
Mit mondjak én? Vak Goff-ot megműtötték (nem a szemével), Kupp covid IR-ra került, és a draftolatlan soha még nem játszott Wolfrod kezd a Cards ellen. Az egyetlen szerencsénk, hogy ha ki is kapunk, a Macik kis eséllyel verik meg az No. 1 seed-re hajtó Packerst.
Legalább újra láthatom ahogy a WC körben a Seahawks megallázza a Kosokat!
Legalább vond egyik kedvenc csapatának legyen jó.
Tényleg, egy Seahawks-Bears meccsen kinek drukkolnál?!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
Na, lehet mégse Wolford kezd a Rams-ben.
A Kosok szüzet áldoznak Bortles istennek!
[link]
Repüljön az a Molotov-koktél, Jason!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
darvinya
titán
válasz ggeleven #21979 üzenetére
És Zanik
Kicsit olyan érzés fogott el, hogy vannak az öregek, akiknek a karácsonyi utáni időszak púp a hátára.
S vannak újoncok, akik még csak most szembesültek, hogy szinte magukkal játszanak.
Harmadikként vannak a maradottak, akik talán valamit szeretnének, de sehogy sem lesz jó.Wilson is pocakos lett, erre októberben lettem figyelmes.
Sea-nak nagyon akarnia kell a győzelmet, különben magukat verik meg, erre Macik hamar lecsapnak, mint a lépes mézre.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zanik
addikt
Úgy döntöttem a Giants-Boyz roncsderbit nézem. Eddig szórakoztató.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
nagyúr
Én Brady papát nézem hogy dobál, egész jól belejött szezon végére.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
F-ECT$
titán
Én meg nézem a tv-ben, amit épp adnak (Steelers)
Dive ever, work never.
-
Zanik
addikt
Most néztem meg Evans megcsúszását. Szar ügy, remélem nem komoly.
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #21993 üzenetére
Hogy mi történt?
Én a Ne meccsét nézem. A védelmünk továbbra is jó, még úgy is, hogy a top játékosaink ülnek, de a támadósor...
És JMD iszonyat kreatívan hív, de egyszerűen nincs meg a tehetség, főleg elkapó oldalon.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
nagyúr
-
ggeleven
őstag
Na és DAL-NYG vége mi volt? Majdnem nagyon méltó befejezés volt ez az egész csoport idei teljesítményének (bár Philly-WAS még hátravan).
-
Zanik
addikt
Na, a Cards-Rams is roncsderbinek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Macska topik
- Filmvilág
- Dolce Gusto
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest