Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak05
tag
Nekem sem sikerült időben tippelni
péntek hajnal 3kor sikerült tippelni kb a második negyedben járhattak -
Zanik
addikt
-
rlazol
veterán
Minden héten elmondom: Newton iszonyú lassan szabadul meg a labdától. És most nincs futójátékunk se :/
És amúgy nem lenne rossz ez az off, ha nem lenne ennyi hiba. 6 2nd down-ból 5 10+yardos vagy mert sack, vagy mínuszos futás vagy sárga.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Balesz1899
aktív tag
Burrow lábának meg jó időre annyi Nagyon durván összehajtogatták szerencsétlent
-
*Mukeey*
addikt
válasz Balesz1899 #21760 üzenetére
Az szezonvége nála sajnos😔
GB meccset nézem, Adams hihetetlen.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
ggeleven
őstag
Ajajj, azt hiszem rossz lovakra tettem a héten.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Balesz1899
aktív tag
Elég izgalmas meccs lett a Colts-GB. Múlt héten a Titanst nulláztuk le a második félidőben, most kis híján a Packerst. Valami azt súgja, hogy a félidei elemzések eléggé sikerülnek a Colts-stábnál.
Mondjuk a rendes játékidő végi holding-cunamitól megkímélhették volna az idegrendszeremet...hiába rikácsolja Maka, hogy szándékos volt. Egyszerű balf.szság volt, nem szándékos. -
Hansomester
tag
Nagyon jó meccs volt a Raiders-Chiefs.
Nem spoilerezek, nézzétek meg Csak a végét sajnálom"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
berek21
őstag
-
Aksomatic
senior tag
válasz Hansomester #21764 üzenetére
clutch szituációban nekem verhetetlennek tűnik a Chiefs -
Hansomester
tag
válasz Aksomatic #21766 üzenetére
Nagyon jó a Chiefs, de örülök a Raidersnek is, jó nézni a játékukat, csak ezeket a banális hibákat kell kiküszöbölni
"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
Mottie
őstag
válasz Balesz1899 #21763 üzenetére
Uhh elég komoly meccs volt. Miért lettek volna a holding ok szándékosak? Megállították az időt, ha nincs minden down on holding lefutjak az időt... GB nem volt messze, hogy visszahozza :)
Be Victorious!
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Mottie #21768 üzenetére
Én azt értem, a kommentátor hangoztatta, hogy szerinte szándékos volt. De ennyire hülye egy csapat sem lehet (még talán a Falcons se), hogy amikor megy a futás, kb egy first downra vannak a győzelemtől, akkor szándékosan hátraegerészik magukat 3&fényév távra. Csak azért, hogy lemenjen 15 másodperc az órából. Aminek a többszörösét letekergethették volna futásokkal.
-
Mottie
őstag
válasz Balesz1899 #21769 üzenetére
Ezért kérdeztem.. :) vajon mondták-e, hogy ugyan miért lett volna szándékos.
Be Victorious!
-
Balesz1899
aktív tag
válasz Mottie #21771 üzenetére
Próbálta levezetni, de elég izzadtságszagúra sikeredett. Még a szakkommentátor sem értett vele egyet. Az elején kitalálta, aztán üvöltve ragaszkodott hozzá végig.
(Apropó: nekem valahogy ez az Arena4 stáb nagyon nem jön be. Buday Zolin és Márkon kívül kb borzalom a legtöbb szakértő, Maka meg nekem a legtöbbször túl sok. Néha olyan, mintha nem azt a képet néznék, amit mi. Tegnap is mutatják a sérülése után Riverst, ahogy visszatérve a kispadon a cipőt köti, erre jön a benyögés, hogy "kíváncsi vagyok, hogy Rivers visszajön-e az öltözőből"...ott van bammeg, épp őt mutatják) -
A Zéé
Topikgazda
Hálaadás heti kérdéssor. [link]
Határidőre figyeljetek! Csütörtök fél7-től meccs van!Just a simple Lineman...
-
darvinya
titán
Steelers-Ravens meccs halasztva.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zanik
addikt
Majdnem összejött a 4 turnover.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
rlazol
veterán
Kirúgták Matt Patricia-t és Dann Quinn-t.
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #21783 üzenetére
Sose jön be. Részben mert nincsenek ott az összetevők, de inkább azért mert úgy gondolta ő is, JMD is, hogy egyből megengedheti magának azt, amit BB 20 év után. Pedig z agy lassú folyamat, fokozatos fejlődés eredménye volt. Nem tudod egyik percről a másikra gyökeresen kitépni a kultúrát és nem várhatod a tiszteletet a múltbeli eredményeid miatt ha helyben nem jönnek.
Bocs a politikáért: Pennsylvania állam kormányzóhelyettese kommentálta a Trump-kampány újabb bírósági vereségét: "Ha folytatják a folyamatos vereségeket, a Cleveland Browns be fogja perelni őket a szerzői jogok megsértése miatt" -
-
-
darvinya
titán
Pit-Ravens meccs halasztva ismét, szerda 2-kor lesz Arena 4-en.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rlazol
veterán
NE-ARI - borzasztó meccs. A bírók is szarok, de Cam is szenved. De legalább vezettünk egy kicsit a meccsben, ilyen is rég volt.
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #21788 üzenetére
MÉG egál.
Pff, szerencsés mellé és szerencsés 50 yardos győztes FG
Nem érdemeltük meg.Newtonnak semmi célpontja, és önbizalom nélkül játszik, nem is fut. 2 buta INT, és vár-vár-vár. Persze, nincs célpontja, de ez akkor is gyenge játék. A védelem jó, csak pár buta szabálytalanság, főleg az ARI utolsó TD drive-jában. Szidnám a bírókat is, mert volt pár fura ítélet, de az a két kritikus holding sajnos jogos volt. Pff... De azért most örülünk, Vincent
-
darvinya
titán
KC-TB, KC alázás főleg Hill hátra szaltós TD-je is mutatja.
Brady és elkapók homály.rlazol
Mázli faktor, vagy inkább jó rugó nyerte meg a meccset.
De borzalmas szenvedés volt mindkét oldalról.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zanik
addikt
Goff hozza a 4 TO-s boldom. Tudtam hogy a Ramsben bízhatok.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
F-ECT$
titán
Egész jó volt a KC meccs, csak kár hogy a végén nem kapta vissza 1 percre a Tampa a labdát.
Dive ever, work never.
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #21790 üzenetére
Hát a NE offense biztos nem. A 15-ös yardos sárga, amit a végén bekapott az ARI ellensúlyozta a korábbi véleményes hívásokat, pl a TD visszafújását vagy az ide-ode PI újrajátszását. Nem jó, hogy a bírók ennyire belenyúltak, szar meccs volt anélkül is.
Igazából most látjuk Brady miért ment el: nincs elkapó. És azt is, hogy ő hasonló helyzetben azért 100-150 yarddal többet tudott, mint most Newton. Pedig Newton se lenne rossz, de ahogy a Denvernek nincs esélye QB nélkül, úgy nekünk sincs elkapó nélkül. Aki van az olyan WR3 szint.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
addikt
válasz rlazol #21794 üzenetére
talán az edzők annyira hozzászokta, hogy a séma meg a QB nem kényszerít jó WR-ek igazolására, hogy nem is fektettek rá hangsúlyt?
a séma alatt azt értem, hogy minden edző meg van győződve arról (és BB is biztos), hogy az a rendszer amit kitalált működik akkor, ha mindenki elvégzi a feladatát - nem kiemelkedően, csak átlagosan. és erre az átlagosságra volt egy átlagon messze felüli QB aki kimentette őket a sz.rból akkor is, ha a séma nem működött, mert az átlagos elkapók nem hozták az átlagos szintet
láttam már ilyet más edzőnél is, addig ragaszkodik egy elmélethez, míg ki nem rúgják miatta.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...