Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Balesz1899 #22200 üzenetére
Most nálam is kisebb a hype, nem tudom hogy a nézők hiánya, az új kommentátorok vagy csak az egész covidos szezon miatt. Azért én jóval több meccset láttam a rájátszásból, de én sem néztem élőben az összeset.
Dive ever, work never.
-
OgreImre
senior tag
Piros/fehér a fehér/piros ellen, mindkettő piros sisakban. Nem túl nézőbarát színek.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
nagyúr
Úgy látom a Browns magát fogja megverni most...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
F-ECT$
titán
válasz FollowTheORI #22205 üzenetére
Nem volt sok esélyük amúgy sem, de úgy tűnik hogy messze nem a múlt heti mentalitást hozzák.
Dive ever, work never.
-
OgreImre
senior tag
-
nagyúr
válasz F-ECT$ #22206 üzenetére
Kár mert szimpatikus csapatnak tűnik nekem, de ez a sok hiba...
Mindig megindulnak tök jól, aztán megtorpannak és elbaltázzák.
Pedig lenne esélyük szerintem, ha ezek nem lennének.
No de értem, első ilyen meccsük, izgulnak, nagyon akarnak, stb.Meg persze szerencse is a jobbnak áll szokás szerint. KC
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
F-ECT$
titán
válasz FollowTheORI #22209 üzenetére
És tényleg nincs szerencséjük sem ma.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
OgreImre
senior tag
Visszanezeskor nem fordult meg a bírok fejében ez a “fejes”?
Vagy ilyenkor arról már nem dönthetnek utólag?[ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Zanik
addikt
Hanyadik kapufa ez a hétvégén? 4?
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Tiszteletes
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Jó szurkolást kívánok! Hadd kérdezzem meg, az arena 4-es közvetítés csak nálam csúszik képben? A hang 1,5-2 másodperccel előzi meg a képet. Már a kommentárok bejelentkezésénél, a szájmozgáson észrevehető. Voda IPTV T-com területen.
Előre is köszönném a visszajelzést!
Üdv,
D.Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
F-ECT$
titán
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #22197 üzenetére
És a KC meccs se sokkal izgibb. Örülök, hogy a BAL kiesett, a BUF szimpatikus csapat, ne AFC East lenne Jacksont nem szeretem.
GOAT kérdés: Mindig az a kérdés, mitől lesz valaki GOAT? Mert Montana veretlen a SB-ban, és senki nem dobott szebb spirált Marino-nál.
Nálam, és ez teljesen szubjektív, a döntéshozatal számít. Mert dobni JaMarcus Russel is kurva jól tudott, csak beleszart a felkészülésbe és ezért nem tudott jól dönteni, hiába voltak jó edzői és jó csapata és volt 1/1es egyetemi bajnok és Manning-díjas.
A QB ennél sokkal több.
De Brady 6 gyűrűjéhez van némi köze a védelemnek és BBnek is. BB helyett Manningnak volt M. Harrison és R. Wayne, míg Rodgers karrierje nagyját McCarthy alatt szenvedte végig.
Statisztikailag a comp% nagy mértékben függ az elkapóktól, ezen keresztül a QB rate is, a Y/A pedig a rendszertől, a szabályoktól és egy csomó mástól. A legmagasabb ratingje egyébként Rodgersnek van, 103,9; a második Brees 98,7. Rodgers-é e legmagasabb Y/A is, 7,8-val, Brees és Manning 7,6. Ezekben a számokban alig van különbség. Ahol van számottevő difi az a TD/INT arány és szerintem ez mutatja a legjobban a döntéshozatalt.
Rodgers: 412/89=4,62; Brady: 581/191=3,04; Brees: 571/243=2,35; Manning: 539/251=2,14;
Montana 273/139=1,96; Marino: 420/252=1,67; Favre: 508/336=1,51;
Vagyis Manningnek ha volt egy jó, 3TDs meccse, szinte biztos, hogy volt INTje is legalább 1. Az Indy hány, de hány meccse ment el rajta, utolsó mp-es INTeken, pl az a bizonyos SB is? Mikor dobott Brady vagy Rodgers akár csak 2 INTet egy PO meccsen? Manningnél a kettő szinte normális volt, de volt az 4 is. Rodgers leghosszabb INT mentes időszaka 411 passz, Brady-é 358. Manning: 229.
De ez full szubjektív. Manning, ahogy irányította a csapatát LoS-en, Brees rekordjai, Favre "bassza meg, odadobom" hozzáállása stb, mint olyan, ami annak, akinek az a fontos lehet döntő tényező. Szóval nálam Rodgers a GOAT, bár a személyét nem kedvelem, de hát én számbuzi vagyokAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Tiszteletes #22216 üzenetére
Pff. sose volt ilyen bajunk a SportTV-vel.
Esélye se lesz a CLEnek, ha a DEF nem mutat valamit. De a KC védelme is sebezhető.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Veron
addikt
válasz Tiszteletes #22216 üzenetére
én már tapasztaltam ma 1,5 perc (!) késést is. most "csak" 4-5 mp nálam is.
baaazzz Mahomes. a védő letépte a fejét.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz rlazol #22219 üzenetére
Hát én is a pokolba kívántam Árpáékat ezért a deal-ért! De leginkább Ricsit és Sankót hiányolom. Ezek az új vonalas srácok... Maka, Márk, B.Zoli még hagyján, de a többiek...
És most még Mahomest is legyalulták. Veszíthet a 20 éve kedvenc csapatom, de ne így! Tavalyi rájátszás előtt is boka sérülése volt, most meg letépik a fejét.
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
F-ECT$
titán
válasz Tiszteletes #22221 üzenetére
Mondjuk volt jó pár KC hiba eddig a meccsen. Pont még valószínűleg kelleni fog nekik.
Dive ever, work never.
-
rlazol
veterán
Én a Brownsnak drukkolok, de Mahomest nagyon szeretem (emberileg és a játékát is), remélem visszajön.
Én Streamen nézem, nem vagyok hajlandó ezeknek a héjáknak fizetniUpdate: Mahomes OUT (agyrázkódés)
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Veron
addikt
remélem, nincs komoly baja! go Chiefs!
-
Zanik
addikt
Izgi lesz a vége. De a Browns az Browns...
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
darvinya
titán
Henne INT, 17-22 meccs állása, még végén Chiefs kikap.?
Tiszteletes
Nálam hol lassú s kép, hol gyors, hol hang csúszik.
Ilyen tré adást még nem láttam, ami ezek művelnek.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ggeleven
őstag
válasz rlazol #22218 üzenetére
Na Steelers drukkerként szerinted én mennyire örülök BAL kiesésének, ráadásul szar játékkal?
Mostani meccs: KC-t élvezet nézni, ha Mahomes játszik, de így nem olyan jók. Izgatottan várom, hogy KC védelem vajon megtartja-e az előnyt.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #22229 üzenetére
Henne mit futott!
Le a kalapot a bírák előtt, milyen pontosan tették le a labdát a visszajátszás alapján!
Hill milyen okosan leült!
Megérdemelték!
Az angol kommentárban Romo azt mondta, hogy biztosan nem indítják el a negyediket, "just look at their body language" - és teljesen meglepődött, Reed, mindenkit átvert azzal, hogy mégis elindították.
Jó lesz a KC-BUF[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
nagyúr
Alapvetően a Browns rengeteg lehetőséget puskázott el a meccsen, szóval csak magukat okolhatják.
Ennyi, tovább jutott aki élt a lehetőségekkel.
Jöhet a következő.
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz rlazol #22230 üzenetére
Még a szerkesztési időbe is belefértem volna kb, ha egyből írok. Rozmár az egyik legjobb edző a ligában szerintem. Zseniális hívásai vannak alapból is, de rázós szituban annyira meg tud lepni mindenkit! Jujj, de jó lesz ez a conf. döntő. Bármelyik jut SB-be örülni fogok.
De nagggggyon remélem, hogy a másik szívem csücske, sokak Tibi nevű kecskéje nem jut el addig! (Még a hollóknál is jobban utálom. )Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
nagyúr
No jól indult ez a meccs is eddig...
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
a játékosok mellkasán lévő "C" mit jelképez pontosan? eddig azt hittem az adott csapatban az adott csapatrész kapitányaként eltöltött éveket. akkor hogy lehet TB12-nek a Bucsban is arany jelvénye?
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Reméljük a legjobb meccset látjuk épp, eddig eléggé izgalom és színvonal hiányos volt a meccsek nagy része.
Dive ever, work never.
-
-
OgreImre
senior tag
Ezt megbüntette Buccs.
Stiff Arm mehet sisakrácsra is?"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
nagyúr
Ez mi Saints TD play volt, végre valami meglepő.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
F-ECT$
titán
A színvonal nem az igazi, de legalább szoros.
Dive ever, work never.
-
nagyúr
Ú 4 turnover... ez azért már büntet rendesen.
-
Kotomicuki
senior tag
Szomorú volt látni, hogy Brees több INT-t dob, mint TD-t...
Akkor most Aaron Rodgers-nek érik a 2. gyűrűje?!
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
F-ECT$
titán
válasz Kotomicuki #22248 üzenetére
Hát már csak 4 csapat van, bárki nyerhet, de azért én még nem adnám oda azt a második gyűrűt.
Dive ever, work never.
-
addikt
csak a Browns - Chiefs meccset néztem, sajnálom, hogy elvettek a Browns-tól 6 pontot, az a touchback a liga leghülyébb szabálya. az meg, hogy azt látta a bíró, hogy touchback lesz de azt nem, hogy a védő sisakkal előre érkezett az totál nonsense.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...