Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz darvinya #21101 üzenetére
Mondjuk HD-ben én sem tudom egyelőre, mert azt mondja a box, hogy nincs benne a csomagomban. Még van egy hetük rá, hogy ezt rendbe tegyék.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
berek21
őstag
Részemről is ment a privát tippjáték ügyben.
Plusz egy ötlet: Idén díjazni kellene az alapszakasz utolsót is (stílusosan, 1/1 ). Annyian mondják itt hogy nem megy nekik, hogy lehet nagyobb verseny lenne, mint au első helyért. Természetesen csak azoknak, akik rendben végigtippelték az alapszakaszt.Lancia Delta III eladó!
-
.LnB
titán
válasz berek21 #21106 üzenetére
Ezt nem túl profi megoldás nem? Amíg a Telekom-mal, vagy a Digi-vel nem egyeznek meg, addig ez csak terelés, tűzoltás.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Balesz1899
aktív tag
Ha nem lesz T-nél idénykezdetre, marad a gamepass, aztán vissza se nézek ezekre.
-
ggeleven
őstag
válasz berek21 #21106 üzenetére
Haha, ezek tényleg kommentért kuncsorognak és majd ha beírják 30an, hogy Digi, akkor megkeresik őket vagy mi? Kizárt, hogy valaki kifizessen pár száz milliót piackutatás/felmérés nélkül. Ezt csak azért csinálták, hogy ne kelljen egy k*rva égő nyilatkozatot tenni arról, hogy konkrétan a piac alig mérhető számú előfizetőjénél vannak csak jelen. Eddig is bénának tűnt az egész, de így gyorsan bukni fog minden.
Szerencse, hogy engem nem érint, mert évek óta USA streamet nézek, de nagyon sajnálom azt a pár százezer (van ennyi?) hazai drukkert, aki így bukja a lehetőséget. Ekkora blamát...Szerk: SportTV nem nyilvános, nem kötelezően píszí véleményére kíváncsi lennék. Én jót szórakoznék rajta a helyükben. Persze keserédes a dolog, mert nincs húzónév és bevétel, de értitek mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
.LnB
titán
Próbálták úgy berúgni ezt a csatornát, ahogy a Spíler-t tették. De a szolgáltatók sokat tanultak abból, szerintem nagyon megfingatják őket. Aztán a végén majd szépen leadnak az igényeikből, amennyiért már a szolgáltatóknak nem oszt, nem szoroz betenni a kínálatukba. Pár hétig még szerintem nem lesz sok helyen. Aztán majd hirtelen meg mindenhol. Keménykedik az Arena4, azt hiszik, hogy ők a valakik. Majd amikor rájönnek, hogy nem, akkor tudtok majd nézni NFL-t.
(#21113) *Mukeey*
Áhh... Nem engedhetik meg maguknak, hogy egy évig így menjen. Nem akarok tippelni, de súlyos milliárdokat kell kifizetniük. Persze attól függ, hogy mennyi tartalékuk van, de gondolom így is nagyrészt hitel fedezi ezeknek a jogoknak a megszerzését.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
F-ECT$
titán
Ez lesz az első heti közvetítés:
Szeptember 11, péntek
02:20 - Kansas City Chiefs - Houston TexansSzeptember 13-14, vasárnap-hétfő
19:00 - Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
22:20 - New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
02:20 - Los Angeles Rams - Dallas CowboysSzeptember 15, kedd
01:15 - New York Giants - Pittsburgh Steelers
04:10 - Denver Broncos - Tennessee TitansDive ever, work never.
-
vond
MODERÁTOR
Rohadt mérges vagyok ezekre az észér emberekre. Annyira tipikus, hogy először mindent begyűjtenek, majd utána megy a vakarózás, meg a terelés.
Rákérdeztem közben a kábeltévé szolgáltatónál, meg a Telenor-nál is, hogy bent lesz-e a kínálatukban. Kíváncsi vagyok, mit tudnak mondani.
Bár egyelőre már csak dühből se szeretném ezeket hallgatni. Egy jó darabig biztosan.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
.LnB
titán
Én is csak azért nem vagyok dühös, mert már tavaly sem volt kábeltv-m. És most már az NFL nekem a három másik nagy major sportág mögé szorult a fontossági sorrendben.
-
addikt
nekünk T van, úgy tűnik akkor én sem nézhetem nagy unalmamban a magyar közvetítést.
(sokszor volt, hogy ismétlésben is hajlandó voltam ott maradni egy jobb meccs előtt még a magyar kommentár ellenére is)
marad a stream, mert nekem a gamepass elmebeteg áron van.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Zanik
addikt
Én évekkel ezelőtt annyira felkúrtam magam, mikor az Invitel december 1-vel kivette a Sport2-t a külön előfizetett kiegészítő sportcsomagból, hogy azonnali hatállyal lemondtam az előfizetést! Jah, az indoklás: fogyasztói szokások megváltozása.
Még pár hónapig agyaltam hogy veszek egy geci nagy antennát az erkélyre és MindigTV-zek, vagy esetleg UPC vagy Digi parabolával oldom meg, ám végül rájöttem, hogy nem hiányzik a TV-zés.
Azóta marad a stream.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
.LnB
titán
Most nyáron tesztelhettem a DAZN-t. Elvileg olyan lenne mint a Netflix, csak sportokat közvetítenek. Különböző országokban rengeteg sport elérhető DAZN-on keresztül: [link]
Nem tudom, hogy nálunk mi lesz az induláskor, de a beta alatt csak box volt.
Az megoldás lenne elég sok problémánkra, ha a major ligák nézhetőek lennének, de sajnos kétlem, hogy így lesz.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz bagyulajuve #21121 üzenetére
Nem tudom, hogy VPN-nel lehet külföldi előfizetést csinálni? Csak látják, hogy honnan utalsz nem? Vagy az nem számít? Nem vagyok otthon az ilyesmiben.
-
rlazol
veterán
Szóltam azoknak, akik még nem jelentkeztek.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Kotomicuki
senior tag
Nekem nagyon kezdetlegesnek tűnik az arena4 weboldala: nincsenek választható opciók, csak eléd löki azt az egy, visszanézési lehetőséget (igaz, itt most még csak motogp és indycar volt), meg az élő adásba csatlakozási lehetőségét, amennyiben az lehetséges.
A sporttv-n, állítólag újraindul a Trashtalk, de abban főként NBA, "elalszol rajta dobós-ütős" és NHL lesz. Az NFL legfeljebb mint megtűrt kisebbség lehet majd jelen, pár mondat erejéig - az eddigi tervek szerint.
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
.LnB
titán
válasz Kotomicuki #21124 üzenetére
Majd a sixx rendbe rakja. Az a tulok lett ott a főnök.
-
ryke1
tag
Ha valakit erdekel: elvileg VPN-el müködik (nekem nemetorszagbol nem gond, de kiprobaltam a Windscribe-t, bejön az oldal (pl. TouchVPN nem jo)), a regisztrálásnál nem kell német vagy osztrak telefonszamot megadni, csak email cimet. Az egyetlen dolog ami miatt nem lehet beregelni, az maximum a fizetesi mod (de ezt is meg lehet oldani), hogy a kartya vagy a paypal nem az adott orszagban adtak ki.
Itt van a reg. lepesei es az elsö honap ingyen van:
"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
-
vond
MODERÁTOR
válasz SzabóTamàs90 #21129 üzenetére
Egy szutyok az egész. A múltkor én is kerestem a honlapjukon értelmes, használható dolgokat, de semmit nem találtam. Így nekimenni a szezonnak vérciki, és nagyon-nagyon-nagyon bosszantó.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #21129 üzenetére
Akkor az csak annyiból jó pont nekik, hogy pénzkiadás nélkül is látható, legalább egy része a műsoruknak - ami idáig reklám- és megszakításmentes, tehát még élvezhető is volna. Több csatorna még erre is képtelen.
Mindenesetre az a weboldal még elviselne jó pár fejlesztést, hogy a már elégséges szintet átlépje. Többek között a nézhető tartalom kiválasztásának lehetősége - azon a kettőn túl, amit felkínál - és az ehhez hasonlatos apróságok...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
A Zéé
Topikgazda
Tippjátééék!
Ne feledjétek, első hét van, most 3 kérdéssort kell kitölteni!
(Esetleges hibákért előre is elnézést, igyekeztem többször átnézni, kiszedni, javítani mindent)[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
vvega30
senior tag
Úristen, majdnem lemaradtam
Kitöltve és köszönöm az újabb évetNEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
*Mukeey*
addikt
Van itt a topikban NFL Hungarian Fans facebook csoportos tag esetleg?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
vond
MODERÁTOR
Befizettem a "nevezési díjat" és kitöltöttem a kérdéssorokat. Bár elég nehéz volt így majdnem teljesen vakon eldönteni a kérdéseket. Nagyjából a Super Bowl óta nem olvastam semmit az NFL-ről.
Köszi a szervezést, lebonyolítást. Nekem most más lesz ez a szezon a csatornaváltás miatt. Próbálom pozitívan felfogni: marad egy csomó szabadidőm.
[ Szerkesztve ]
-
berek21
őstag
válasz bagyulajuve #21144 üzenetére
Pontosan. Különböző platformokon is nézhető.
Most tervezünk a nappaliba egy projektort felrakni. Már alig várom hogy egy field goal-tól kitörjön a nyakam.Lancia Delta III eladó!
-
berek21
őstag
válasz bagyulajuve #21146 üzenetére
Az úgy sajnos nem fog működni. IP-címhez kötött az előfizu.
Lancia Delta III eladó!
-
darvinya
titán
válasz bagyulajuve #21148 üzenetére
Arena 4, csak VodaTv-n van normálisan, többi hát… szót sem érdemel.
Még várok, de novemberig bedől a csatorna.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
berek21
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mozilla Thunderbird
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.