Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz rlazol #21347 üzenetére
Brutál jó meccs volt (ahogy az lenni is szokott ennél a két csapatnál), ma este néztem meg én is eredeti kommentárral.
Russel Wilson továbbra is MVP formában. Kár, hogy ha így folytatja, akkor sem fogja megkapni, mert vannak "menőbb" QB-k. Olyan 40-50 yardos TD-ket szórt, hogy csak lestem. Érdemes megnézni. Én számítottam rá, vagy inkább bíztam benne, hogy idén jó lesz a Seahawks, de tényleg jók, baszki. És ami még durva, hogy Cam Newton is teljesen okés a Patriots-ban, sőt.
Amúgy meg szerencse, hogy tudtam az eredményt, mert a végén kitéptem volna a hajamat.
Viszont Irvin és Blair ACL, mindkettőjüknek véget ért a szezon.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
darvinya
titán
válasz rlazol #21350 üzenetére
Én nem vagyok biztosan, hogy Chief idei szezon könnyű lesz.
Ez a mostani meccsen megmutatkozott.
De Ravens villant, viszont kettőjük meccse dönti el, hogy ki megy a SB-ért.
Cam még szokja, de irány jó, mert élvezetes a meccs, és nincs akkora nyomás a támadó fali játékoson, mint eddig Brady -nél.
Utóbbi most Tampa -nál látható.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
*Mukeey*
addikt
Wilson eszelős formában kezdte az idényt. Elő is léptek sztem esélyesnek.
Chiefs is ugyan olyan jó, mint tavaly. Lehet, h döntetlen volt a rendes játékidőben, de igazából nem éreztem veszélybe a győzelmüket.
Nálam 2 forduló után a Ravens, Seahawks, Chiefs, GB négyes kiemelkedik a mezőnyből.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
-
A Zéé
Topikgazda
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
Topikgazda
válasz berek21 #21358 üzenetére
felülről az első hely elérhetetlen, alulról még talán!
Cards-nak meg örülök nagyon, látszik az építkezés, de brutál az NFC West idén is...
Fú, amúgy annyira meglepetés szerűen ért ez az egész szezonkezdet, hogy nagyon. Nem volt alapszakasz, meg annyi minden történt, hogy ha lett volna se nagyon tudtam volna figyelni rá. Az első heti meccsek teljesen ki is maradtak, mert úgy estem haza vasárnap 8 óra után, aztán nem sikerült a mi stick-et ráaplikálni a tv-re, szal úgy felhúztam magam, hogy fél10-kor lefeküdtem aludni Másnap reggel elfelejtettem, hogy nincs Insta, FB délutánig, aztán jól megláttam a Cards meccs eredményét, szal az összefoglalót se néztem meg... Ismét 2 lakiság van, szeptember 1-től új munkahelyem van most Zalaegerszegen, az előzőről úgy jöttem el, hogy az utolsó munkanapomon kisebb csodát tettünk, hogy sikerüljön befejezni a dolgokat. Utána volt egy hetem levizsgázni motorra még BP-n, meg megkezdeni a részleges költözködést, szóval baromi nagy kapkodás volt az elmúlt pár hét.
De lassan alakul, ezen a héten már a Cardinals meccs első félidejét meg is néztem![ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
vond
MODERÁTOR
Nekem is azt kellett volna. De valamiért úgy éreztem, hogy még nem áll össze ez a Las Vegas Raiders. A szezon előtti tippekben is jól lehúztam őket. Hiába no, nem igazán követtem figyelemmel nyáron a híreket. Mondjuk ahhoz képest volt két 7 pontos fordulóm.
-
Zanik
addikt
Ezt a Dolphins győzelmet nem láttam jönni. FitzMagic!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
ggeleven
őstag
FitzMagic egy zseniális figura. Nem kiemelkedő focista, de mégis milyen rekordokat tart már? Az egyetlen NFL játékos 1950 óta, aki egy csapatot legyőzött 6 különböző csapattal is (konkrétan a maival hozta ezt össze). De ha jól emlékszem az egyetlen olyan, aki mind a 3 csoportellenféllel legyőzte a Pecct. Már csak ezért is imádnivaló!
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
rlazol
veterán
NE off nincs sehol, a LV egyelőre jobb minden szempontból, hiába a 0-0.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Lett némi változtatás a futásban, bejött a rookie és máris van tűz. Közben a LV is megállt, pedig az elején jól mentek.
De még nagyon nincs vége.[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Közben a Bills szopatja a Rams-et.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
rlazol
veterán
Nem gondoltam, hogy a nézők hiánya ennyire zavaró lesz a TVben. A meccs elején volt egy fumble, a riporterek nem vették észre, semmi hang reakció nem volt, mintha semmi se történt volna. Hiányzik.
-
rlazol
veterán
Folk helyet kéne egy rúgó...
Kihagyott egy extrát, amiatt most még nyitott a meccs, mert 16 pont a diff és nem 17.Na, végül a D megoldja, Safety vagy fumble ret. TD - mindegy. Hú de kellett ez a W. Jövő héten KC, nem lett volna jó 1-3val indulni.
Mi van a RAMS meccsen?[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Kotomicuki #21381 üzenetére
Wilson beszélt is vele, azóta nem kap labdát Metcalf.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Kotomicuki
senior tag
Na, ez is "emlékezetes" meccse lesz a Cowboy-ék rúgójának: akár vezethetnének is...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
darvinya
titán
Mit művel Dallas, vagy inkább a Seahawks.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
callmeakos
veterán
Metcalf-et nem fogják megdícsérni ez után a gyökérkedés után.
All→M8
-
vond
MODERÁTOR
Izgi lett a DAL@SEA vége. De csak megvan a 3-0. Russel Wilson egy másik bolygón játszik jelenleg. 3 mérkőzés, 14 TD, az egyetlen 4+ TD-s irányító az első három meccsén. Mindkettő all time NFL record.
[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
nem tudom nézte-e a valaki a Lions- Cards meccet, de elmondható, hogy Murraynek és az offenzív playek hívójának egóján ment el a meccs
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #21389 üzenetére
Mik történt?
Igen, minden meccs alatt van alapzaj, ezt azNFL csinálja standard módon az összes stadionban, engem a szitkomok alatti műröhögésekre emlékeztet.
-
berek21
őstag
A forduló embere pedig Mike Evans (Bucs), 2 elkapás, 2 yard, 2TD. Még zuhanyozni sem kell.
Lancia Delta III eladó!
-
ggeleven
őstag
válasz berek21 #21396 üzenetére
A legminimálisabb befektetett munkából kihozta a maximumot.
A pecc viszont egész pofás bssz* meg... Cam tegnapi megint alkotott! twitter vidEgy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz *Mukeey* #21398 üzenetére
Pont ez jutott még eszembe nekem is. Valahogy nem olyan szenvedősnek tűnik a csapat. BB kapott egy egyébként sokoldalú, friss, energikus QBt és szerintem tudja élvezni az új helyzetet.
Jó, azért nálunk meg a másik BB mutatja meg, hogy jó az öreg a háznál. Fényévekkel jobb az offense, mint tavaly volt horpadt fejjel és kacsával!
Bár Breesen kívül az összes öregebb QB egész jól muzsikál, nem? Pont az előbbi Cam gifhez volt kommentelve valahol, hogy Brees karja ilyen (elernyedős), amikor eszébe jut, hogy hosszút kellene dobni.[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
callmeakos
veterán
Foles lett a Bears kezdő irányítója
Hát akkor ez is bekövetkezett végül
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Diablo IV
- Autós topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest