Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Mondjuk inkább, az eddigi hívásai kudarc volt.
Legtöbb előre haladás, inkább Wilson egyéni döntéséből jött, nem a felrajzoltakból.
S szerintem ebbe unt bele Wilson, s már októberben látszot rajta, főleg a játékán, hogy a hadakozás hívóval kimerítette.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
rlazol
veterán
Betippelve, köszönjük! (Fú, nagyon feljöttem, de eddig tartott, mert AFC főcsoportra és SB-ra is NE-t tippeltem, ahogy eddig is minden évben, és ahogy fogok ezután is minden évben, akkor is, ha közben őket tippelem 1/1re is.)
A Tampa meccs kapcsán: Emlékeztek az utolsó Brady-Manning összecsapásra? Denverben egy AFC főcsoportdöntő volt, ahol lényegében egy elrontott extra miatt nem lett hosszabbítás óriási meccsen (sose bocsátom meg Gostkowski-nak). Annak a végén a kézfogásnak Payton odasúgta Brady-nak: "this may be my last rodeo" - megnyerték a SB-t és visszavonult.
Kicsit emiatt van "Déjà vu" érzésem a Tampa@NO meccsre, de mégis behúztam a kalózokat, mert valahol lesz meglepetés, és talán Bradytől a legvalószínűbb. De nagyon sajnálnám! Életemben először ellene fogok drukkolni egy meccsen . FK!: NYUGGER-BOWL[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
cannibal
senior tag
Vettem a lapot. Én is csak hülyültem.
ON: Azzal, hogy a Patriots (és Bill) és Tom Brady útjai elváltak, legalább meg lehet(ne) nézni mire mennek egymás nélkül. Szerintem amúgy nem lehet következtetést levonni abból, hogy Tom bejutot a rájátszásba, a Patriots meg nem. A vírus miatt ez egy különös szezon volt. Mondjuk ez a gyűrű is olyan lesz mint a többi, de a vírus fényében én valahogy nem tudom úgy kezelni a sporteredményeket (bármely sportág esetében) mint mondjuk a vírus előtt.
-
ggeleven
őstag
Jáááááj gyerekek minél többet agyalok rajta annál nehezebb ez a tippelés.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
atee_13
őstag
Nem tudom mennyire on, ha nagyon nem töröljétek pls.
Arról érdeklődnék, hogy tudja e esetleg valaki, hogy a meccsek az n "magos" oldalra kb milyen időtájt kerülnek majd fel? Anno a Sport TV időszakban másnap lehetett rájuk vadászni, mostanában az arena 4 alatt nem egzakt annyira.Sajna nem vagyok nagy hajnalozó így másnap szoktam megnézegetni, de van olyan, hogy 2 nappal később kerül fel magyarul. Ha tudom, hogy nem érdemes várni a magyarra megnézem angolul, csak annyira nem vagyok perfect.
És különösen érdekelne a Super Bowl felkerülése. Eddigi taktikám, hogy szabi és felvételről megnéztem, addig elzárkóztam a hírektől minden vonalon így végig tudtam izgulni. De ha most másnap se kerül fel akkor új stratégiát kellene kitalálni. -
ggeleven
őstag
válasz atee_13 #22161 üzenetére
Ez volt itt téma a csatornaváltásnál és sajnos annyira sz*r és korlátozott az Aréna4 online elérhetősége/rögzítési lehetősége, hogy aki eddig csinálta (kitűnően és ezért ezer hálával és sok sörrel tartozunk neki! ) az bedobta a törölközőt. Meg is értem, mert senki sem időmilliomos. Így nehéz megmondani, hogy mikor fog felkerülni magyarul az SB. Ha biztosra akarsz menni, akkor vagy megnézed élőben vagy másnap angolul. Avagy felkutatod, hogy ki csinálja most és megkérdezed.
-
atee_13
őstag
válasz ggeleven #22162 üzenetére
"(kitűnően és ezért ezer hálával és sok sörrel tartozunk neki! )" elfelejtettem de természetesen örök hála neki mert éveken át így tudtam megnézni az esti meccseket alapszakasztól a döntőig
Nincs arénaonline om a 19:00 es meccseket nflbiten néztem eddig. Az angol volt a ZS terv, de a remény hal meg utoljára alapon bepróbálkoztam -
ggeleven
őstag
Ebben van valami. Mondjuk azután is inkább zsigerből szavaztam, mint statok alapján. Azt viszont szezon végén vissza fogom nézni, hogy volt-e olyanom, hogy AFC North (tehát elvileg ismert csoport) meccsét eltaláltam-e egyszer is. 3 Steelers meccses fogadást tuti buktam, pont rosszkor fogadtam a csapatom ellen avagy mellette. Most már csak a tisztes helytállás a cél.
-
vond
MODERÁTOR
válasz atee_13 #22161 üzenetére
Jelen. Én vagyok az, aki sok évig csinálta, aztán az Aréna4-es őrület miatt abbahagyta. Azóta is nagyon zavar a dolog, de már nagyjából el tudtam engedni. Azt a pár meccset, amit "idén" néztem, azt mind amerikai stream-mel sikerült, amikkel egyébként nem volt soha semmi gond.
Nem tudom én sem, hogy most ki csinálja a magyar közvetítéseket, és hogy milyen rendszerességgel, intenzitással nyomja. De talán a rájátszás és főleg a Super Bowl van olyan fontos, hogy minél előbb felkerül. Én legalábbis különösen figyeltem rá, hogy rögtön megcsináljam. Addig le sem feküdtem, míg nem lett meg szinte minden verzió.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
atee_13
őstag
Tényleg le a kalappal rengetegszer volt , hogy másnap 10 körül mikor ránéztem már tölthettem a meccseket.
Sajna most is a cleveland meccs aznap másnap napvégén került fel 16 gb méretben majd rá egy napra 6gb osan. Sajna ez már túl hosszú idő
Na de így szóltál, hogy neked köszönhettem az NFL-t vasárnap kicsit megsajnálom majd a unitedet mikor a pool visszaveszi a vezetést a tabellán Ezen infó nélkül egy hangyányi érzelem sem lett volna feléjük
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz cannibal #22159 üzenetére
Igen, ez így nagyon érdekes perspektíva és jól mutatja, hogy ők EGYÜTT voltak legyőzhetetlenek (nem kérjük a GIANTS és PHILY szurkolók kommentjeit, köszönjük )- najó, legendásak.
Brady körül olyan offense van, mint NE-ben szinte soha (max 2007), jól is játszik, de a csapat szenved a sablonos, kiszámítható edzői húzásoktól. Ez a csapat BB-vel 16-0n állna, .
Közben BB is szenved, mert hiába van zseniálisan összerakva a védelem és hiperkreatív a felkészülés és a játékhívás, egyszerűen hiányzik az a tehetség a QB posztról, ami a szerény elkapósort az átlag felé emelte. Ugyanez a csapat Bradyvel simán PO-ban lenne.A Covid a NE-t eléggé megtépte, a tőlünk ment COVID-szabira a legtöbb kezdő, köztük Hightower. Egy teljesne új támadósort minimális edzőtáborral, előszezon nélkül kellett felépíteni, Plusz Edelman, Gilmore sérülése is nagyon nagy veszteség volt. Ehhez képest a 7-9 jó eredmény, BB-t dícséri.
Brady meg dobált 4600+yardot, 40 TD-t, a hozzá képest sok INT ott is a kieső gyakorlások számlájára írható, de ezek a számok magukért beszélnek.
Egyiküknek se kell szégyenkezniük egyedül, de jobbak voltak ők együtt
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
válasz rlazol #22172 üzenetére
Én azért Brady sok INT-et nem gyakorlás hiányára rónám fel, mert ebből 70%-ot Brady szórja el.
Azaz meggondolatlanul dobta oda.BB-nek vagy nem volt Brady -vel tovább lehetősége, vagy már nem akarta abbahagyni.
Mert, ha idén Brady -vel gyűrűt szereznek, akkor elvárták volna a nyugdíjazásukat, amit most Brees kapja reflektorfényben.
Big Bearn, meg kikopik, s akárki szidhat, egyáltalán nem játszik jól.
Rogers, röviden egy hisztis p…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #22174 üzenetére
A Brady-BB kapcsolat megromlott, elfáradt. Brady megunta, hogy nem kapja meg azt az offenset, amit élvezett volna, BB meg nem tűri ezt el senkitől. +Brady szempontjából érthető, hogy 40+ évesen nem szívesen fogadta egy apjakorú ember basáskodását, amit 10 évvel korábban még igen.
A negyedik óta minden gyűrűnél előjött, hogy BB+Brady most biztos visszavonulnak, de főleg Brady. A szezon végén megint elő fog jönni, eredménytől függetlenül.
Minden irányítót nyugdíjazni akar a média, aki betölti a 35-öt, ha kevésbé jó, akkor már 32-nél. Nem hiszem, hogy ez őket bármiben is befolyásolja.
Brees szerződésébe kódolva volt már aláíráskor, hogy az idei jó eséllyel az utolsó év.
Rodgers nálam GOAT, de tényleg nem túl szimpatikus.
BigBenre kiváncsi lennék egy tényleg kiváló edző alatt, mert eddig csak jókat kapott. tomlin alig jobb, mint Mike McCarthy volt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
OgreImre
senior tag
válasz rlazol #22176 üzenetére
Én Packers drukker vagyok, de azért Rodgers nem GOAT. Brady jobb szerintem, bár Rodgers fiatalabb 5 évvel, még van egy kis ideje behozni
Én akkor kapcsolódtam be az NFL-be amikor Peyton Manning visszavonult 2016-ban, így róla nincs képem, de emlékszem a SB közvetítésre, hogy nagyon odavoltak, hogy "minden idők egyik, ha nem a legjobb irányítója"."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Zanik
addikt
válasz OgreImre #22178 üzenetére
Rodgers egyik nagy előnye hogy ő talán a legkonzisztensebb QB. Lehet hogy még épp nem ér fel Manning/Brady szintre, de nála a visszaesések nem akkorák. Ha Brady és Manning szarul játszott az nagyon meglátszott, ha Rodgers szarul játszik akkor is alig marad el a legjobb önmagától. Remélem érthető.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
Kupp inaktív. Rams jobb ha fel se megy a pályára.
-
OgreImre
senior tag
Remélem hogy a Packersnek nem okoz gondot megint a pihenő...tavaly és idén is a bye week után simán kikaptak a regular seasonban.
Nekem a Rams játéka tetszett a legkevésbé wild card körben, valahogy "csúnya" volt."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
F-ECT$
titán
Kezdődik. Papírforma eredményeket várok, aztán majd kiderül hogy mi lesz
Dive ever, work never.
-
Veron
addikt
megint nem működik az ittott.tv, senki ne rendelje meg a szolgáltatásukat! egy fosch az egész, a kommunikációs stílusuk pedig paraszt.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
OgreImre
senior tag
Igen, valószínű hogy az egész meccs képe adta bennem a “csúnya” érzést.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
F-ECT$
titán
Eddig elég sima egy rams gyors driveot leszámítva.
Dive ever, work never.
-
Zanik
addikt
Egyértelműen jobb a Packers. Sajnos. A Rams szerencséje az volt hogy kifogott egy nagyon gyenge formában levő Seahawks-ot.
[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
Ez egy szép drive volt a Rams-tol, az utolsó play meg trükkös.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
ggeleven
őstag
Na a BAL csúnyán elvitte szerintem a tipszmixemet... Izgalmasabb meccsekre számítottam egyébként.
-
Zanik
addikt
válasz F-ECT$ #22198 üzenetére
Én végigszenvedtem. Cserébe most nagyon fáradt vagyok.
A Rams vereséget meglepően jól fogadtam. Igazából nekem már a PO és a WC továbbjutás is kellemes csalódás volt figyelembe véve az egész alapszakaszra jellemző inkonzisztens játékát a csapatnak, különösen Goff pocsék játéka illetve a sérülése miatt. Az egyedüli csalódás talán a D tegnapi teljesítménye. De a Packers egész egyszerűen ennyire jó. Nagy esélyt látok rá hogy SB-be jutnak.A másik mecssen én amúgy Bills győzelmet vártam. Egész egyszerűen nem látom értelmét ennek a Jackson-rá épített Ravens támadóegységnek. Verjetek meg, de szerintem Jackson önző. Mármint akkor is a futást választja, amikor lehet jobb lenne passzolni vagy az RB-nek adni a labdát. A mobilis irányító koncepció nem működik, ha a QB-d alapvetően nem tud úgy igazán jól passzolni.
Ma viszont jön a nagy öregek csatája. Fura, de ezt a meccset vártam legjobban a hétvégén.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Balesz1899
aktív tag
Ilyen sem nagyon volt még, az eddigi 8 PO meccsből kb két meccsnyit láttam összesen élőben...
A Colts-meccs második felét, a Titans-Ravenst teljesen és a többiből perceket, amikor épp felébredtem. A Steelers-Browns megvolt ismétlésben, de az nem olyan, az eredmény ismeretében.
Az NFC idén valahogy elképesztően hidegen hagy (a Rams szürke, a Seahawks detto, Rodgerst elismerem, de kb ennyi, nagyon nem érdekel a Green Bay, a Saintstől a hideg ráz, Paytonnál kevés ember taszít jobban az NFL világából, a Bears mintha ott sem lett volna a PO-ban, szegény Football Teammel együtt. Egyedül a Tampa az, aki most érdekelne, de ők is csak a "na lássuk, sikerül-e nekik" felhang miatt), ráadásul többnyire azok a meccsek vannak korábban. Mintha direkt ellenem állították volna össze ezt az idei rájátszást.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Lego(bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest