Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Rodgers MVP.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
OgreImre
senior tag
válasz darvinya #22502 üzenetére
2 hónapja ezt rebesgették a szakértők folyamatosan. Nagyon jó alapszakaszt tolt, komoly mutatókkal. A rájátszásra leeresztett kicsit, az az előző szezonban sem ment, de ebbe benne van hogy szerintem LaFleur még nem nőtt fel a feladathoz.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
darvinya
titán
-
F-ECT$
titán
Alvás éjfélig, vagy inkább fenn lenni végig?
Felvezető műsor nézése (23:00), vagy inkább csak a közvetítés (0:00)?
Dive ever, work never.
-
Veron
addikt
Plusz bold mára
-nem lesz adás az Ittott.tv-n
-lesz kép, de hang nem
-mindkettő lesz, de a hang csúszik 5 mp-et"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
darvinya
titán
válasz F-ECT$ #22507 üzenetére
Fennmaradok ameddig tudok.
Ha most vízszintesbe helyezem magam, akkor reggelig nem ébredek fel.
Csörgőt meg asszony nem díjazná.Veron
VLC-n nincs hangcsúszás, és 3 óra korlát sincs, max. fél perces szünet.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bagyulajuve
addikt
no, mindenki alszik?
Resistencia eterna
-
OgreImre
senior tag
Árpa
ivottvagyszívott?"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
ggeleven
őstag
válasz OgreImre #22514 üzenetére
Atyaég srácok! Bekapcsoltam ezt az ittott tévét, hogy szóljon a magyar duma a háttérben, de ez valami kritikán aluli sz*r. Buday és Szécsi Zolit nagyon bírom, de ez az ijedt szemű őzike és a totál szétcsúszott Árpa kibírhatatlan. Előbbit nem ismerem, azt sem tudom ki ez, de egyáltalán nem fog meg, sőt idegesít. Árpával nem tudom mi, mert amúgy nem ilyen a csávó egyéb interjúi alapján. Nemrég tényleg azt mondta, hogy KFC (!) Kansas City Chiefs vagy ennyire félrehallottam?
Huh, keresek is valami streamet.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz bagyulajuve #22517 üzenetére
Nekem böngészőben és VLCben is csúszik a hang...Aréna4 FB kommenteket érdemes olvasni. Sokkal szóroztatóbb, mint az adás(nak csúfolt valami).
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
Streamek, hogy ne kelljen keresnetek. Adblocker és inkognitó mód nem árt hozzájuk... az ördög és az orosz hackerek sosem alszanak...
[link]Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
rlazol
veterán
én streamelek, elvből nem néztem idén magyar adást
És ahogy a vonatkozó kommenteket olvasom hétről-hétre, hát nem bánom. Szerintem jövőre is így marad.Azt hiszem, a 18 év Brady drukk megtette a hatását, szerintem Tampának fogok drukkolni, de a Chiefst tartom esélyesnek.
Nagyon nagy meccsnek igérkezik, biztos úgy lesz, ahogy még sose volt
Jó meccset mindenkinek!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
nagyúr
No sima KC győzelem lesz?
NFL pass stream simán jó.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
rlazol
veterán
válasz FollowTheORI #22523 üzenetére
Az első pár drive-ból védelmi dominancia látszik, de mintha a TBnek csak ki kéne találnia a kulcsot, míg a KC tartalékos OL-ja kévésnek tűnik egyelőre. Dehát ez még csak az első pár drive volt.
ggeleven: én TB vezetést, félidei döntetlent, 3. negyedes egyenlőt és negyedik negyedes KC győzelmet tippeltem. Szóval nem, tartják magukat a szabályokhoz
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Veron
addikt
Megint csúszik a hang az ittottxaron.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
rlazol
veterán
Brady 10. SBján az első első félidős TD
szerk.: asszem ezzel Gronk megdöntött valami PO rekordot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
rlazol
veterán
válasz FollowTheORI #22532 üzenetére
de igen, első negyedes, bocsánat, elírtam a nagy izgalomban.
Közben a CBS-en pontosították, ez volt a 14. TB12-Gronk PO TD, ami új rekord QB-elkapó kombóban.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
jézusom, most mondták az eredetiben, hogy emberek 100 dollárt fizettek ezért, hogy ők legyenek azokon a karton-szurkolókon. És ebből van 30ezer. Az 3 millió dollár, 1 Milliárd forint.
bagyulajuve: a KC-t sose lehet leírni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez hogy a francba nem lett TD.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ggeleven
őstag
válasz rlazol #22539 üzenetére
Az antidrukker bennem nagyon örül, hogy nem lett az.
Mahomes nem tiszta. Tiszta sz*r dobásai vannak (kell hozzá a jó TB védelem, hogy zavarjon).
Bah! Mi volt ez a punt?? Mindkettőre vonatkozik a kérdés.[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #22542 üzenetére
Nem csak ő. Ott az elejtett labda Kelce-től, az elejtett punt, majd most az ismétlésnél lett mennyi, 29 yard? Ideges a KC, de még messze a vége. Nekik ez a sspecialitásuk. Mahomest nem lehet 4 negyeden át visszatartani, ezért kellett volna nagyon az a TD.
-
bagyulajuve
addikt
válasz rlazol #22539 üzenetére
szerintem nem volt meg, de azért ezt illet volna pontra váltani, viszont most van lehetősége kijavítania ezt a hibát a Tampának; KC nagyon gyenge eddig, ez a punt is mi volt
amúgy most kb semleges szurkoló vagyok, legyen jó izgalmas meccs
hoppá, turnover - és mégsem
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Veron
addikt
Mekkora kamu volt az INT visszafújása!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
nagyúr
Kicsit idegesek a KCben. De azért a TB is dadog.
-
bagyulajuve
addikt
Chiefs ma eddig nincs képben
Resistencia eterna
-
LyonnaisFan1
őstag
Tampa FG helyett TD
Köszönték szépen a főnökök hibáját.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs