Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Ne offense nagyon szenved. Jones-nak vannak jó dobásai, de az elkapók nem segítik. Futás meg nincs. Az a szerencsénk egyelőre, hogy a NO se remekel, 2 elhibázott FG. 0-7, megfordítható, de kell valami extra :/
Szerk.: FUCK - Jones INT. Rookie hiba, nem akarta benyelni a sacket 3&10-nél
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #23203 üzenetére
Egy pillanatra úgy tűnt, van esély, de a NO vezetett egy 6 perces TD drivet - 28-13 Game Over.
De Jones egészen bíztató volt helyenként. Az az egy rookie-hiba az fájt, nem mondom, h azon múlt, de nagyon más lett volna anélkül. A Saints nem hibázott, mi igen. Hosszú lesz ez a szezon, de van remény.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Veron
addikt
na a KC. első meccs, amiből látok 2 percet és nem tetszik az eredmény
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
F-ECT$
titán
66 yard
Dive ever, work never.
-
darvinya
titán
Nem bírom tovább nézni tampa rams meccs támadó bakikat.
Egyszerűen elaltat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
.LnB
titán
dzsinivel mizu? Látom, régóta nem kommentelt ide? Hátha erre felfigyel :
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ggeleven
őstag
Igen, az ilyet szereti!
Stílszerűen az volt az utolsó hsz-e, hogy:
#21912 crey
Ne aggódjá' jövőre visszatérünkNa erre azóta is várunk. Dzsinni visszatérésére (erre tényleg) és a pecc visszatérésére (na erre már nem annyira) is.
Mondjuk én csöndben szomorkodom és sírok a sarokban, hogy miért vagyunk a peccel egy szinten. Mint az várható volt és féltünk is tőle Steelers drukkerek, de beigazolódott, hogy BB nagyon kivénhedt. Ilyen QB teljesítménnyel, ilyen sz*r o-line-nal és JJ nélkül nincs esélyünk még egy Cincy ellen sem. Szörnyű! Rosszabbnál rosszabb QB2-3 ül a padon sajnos és o-line sem fog brillírozni egyhamar.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
.LnB
titán
válasz ggeleven #23212 üzenetére
Szép lassan végbemegy a teljes generáció váltás. Azok a QB-k, akik évekig meghatározták a ligát, kiöregszenek. Ben, Drew, Peyton, lassan Aaron is. Csak a Tom(i) nem öregszik.
Nézegetem manapság a meccseket, és így, hogy 1,5-2évre eltávolodtam a ligától, azt se tudom, ki-kivel van. AFC North esélyese a Browns, sőt bajnok esélyesként beszélnek róluk. Mivaan?!
Én ugye Eagles drukkel vagyok, azt se tudom ki az a QB az Eagles-ben.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ggeleven
őstag
Az egyik faszi 7 évvel idősebb, mint a másik...Hát nem az, akire a kép alapján egy gyerek rábökne. Egyébként meg kell köpködnöm magamat egy ilyen kijelentésért, de amióta nem a Peccben van Tibi azóta szimpatikusabb lett. Jót tett neki a floridai levegő és a mexikói tequilla.
BB-re visszatérve. A lenti kép 2013.06.06.-ai bejegyzésből van. Azóta kapott még egyszer (többször) ennyit a fejére és a sérült végtagokra, szóval nem csoda, hogy ilyen rossz a teljesítménye.
Forrás: Fox sports twitterAz Eagles-ben nem valami tökös gyerek volt legutóbb? Talán még dobni és elkapni is tudott, nem? Valami mintha rémlene.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
SF GB meccsen SF vesztette el, legtöbbször a rossz hívással és kivitelezéssel.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #23214 üzenetére
Nekem sose volt szimpatikus, mint ember. Félre ne érts, imádtam, h nálunk játszik, de kezdetben Rodney Harrison, aztán Vince Wilfork, aztán Edelman volt a kedvenc, Bradynek a túl PC nyilatkozatait nem éreztem őszintének, az egész fellépése mesterkélt, túl tökéletes volt.
Mostanában már hatalmasra nőtt az arca és ezt a BUCS nem is takargatja, ez a két stílus együtt végképp fura, lásd azt az önelégült jófiú mosolyt az általad posztolt képen.De basszus, épp vasárnap este néztem először a NE-NO majd a TB-LAR meccset. Amikor n PATSnek 2nd&8 volt már legyintettem, h biztos punt lesz, amikor a TB 1st&15 még biztos voltam benne, hogy megcsinálják. Hát ez a különbség, ha Brady a QB-d.
Pedig ő se kapott kevesebb ütést mint BB, csak valahogy jobban vigyáz magára.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Fear the Star
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
ggeleven
őstag
válasz rlazol #23216 üzenetére
Arról biztosan lehetne egy szép könyvet írni, hogy hogyan csinált magából brandet és hogyan is él most már ezzel. Tudja mit csinál (vagy a csapata) és itt marad még egy darabig a nyakunkon...
Idén egyébként Tibi és BB nagy harcban lesz a legtöbb sacket benyelő QB címért.
[espn link] BB 511-gyel, Tibi 508-cal kezdte a szezon és aki végigjátsza az simán behúzza ezt a kétes címet. Mondjuk amilyen o-line van nálunk BB előtt azért az nagy versenyelőnyhátrány.Na a másik kérdés. Tibi megdönti-e a legtöbb yardos statot pont az NE ellen a rólalyukban? Nagy sztori lenne!
-
.LnB
titán
Ahh én tuti a Danica Patrick -> Shailene Woodley vonalat választanám, Gizi helyett.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #23219 üzenetére
valami nem stimmel ezekkel a számokkal, az nfl.com szerint Brady 521, BB 516. Ami nagy difi, hogy BB 236, Brady 304 meccsen játszott. A meccsenkénti 0,5 sack kritikus. A másik meg a sérülékenység: Brady minden szezont végigjátszott, kivéve az ACL-es 2008-ast. BB esik kel, 7-8 olyan szezonja is volt, amikor sérülés miatt hagyott ki meccseket.
Ami a rekordot illeti, valami 67 yard hiányzik neki, hacsak meg nem sérül az első driveban meglesz az. Ne hidd, hogy ez véletlen. Az összes ilyen rekord hazai pályán, rangadón vagy egyéb módon különleges meccsen dől meg, mert a menetrend összerakásánál ez is szempont. Pontosan tudták, hogy az ő tempójában a 4. héten fogja megdönteni (még ha nem is 67, hanem inkább 150-200 hiányzó yard volt a reális), csak az volt a kérdés, ki legyen az ellenfél azon a héten. És hát lehetett volna New Orleansban is, de nyilván akkor már Foxborough...
Ryan Tannehill részéről is érthető, h miért nősült meg 20 évesen, a draft után
-
darvinya
titán
Ismét alkotott az Arena 4, mert + oldalra sikerült 35percet feltölteni Dallas-Eagels meccsből.
-
darvinya
titán
Ezt meg kell néznem. [link]
-
berek21
őstag
Sherman a Bucs-ban!
Lancia Delta III eladó!
-
A Zéé
Topikgazda
Megcsúszva egy napot, de itt a friss kérdéssor.
Just a simple Lineman...
-
Zanik
addikt
Urban Meyer-en valami átok ül.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
*Mukeey*
addikt
Voltak azért eredmények ma. Elég csak a Giants vagy a Jets...
Fennmaradtam, hogy belenézzek Brady NE meccsébe.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
darvinya
titán
Én csak Arénát néztem, de mikor rövid összefoglalóban bemutatták a Jets-et, kerekedett a szemem.
Tampa Ne meccs, olyan sóótlan volt félideig, hogy elaludtam rajta.
Bigben pedig már roki kocsisként volt fent a pályán.
Rodgers sem brillirozott.
Panters -t sajnálom, hogy lebecsülték Dallas-t.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Zanik
addikt
Jól elpicsázta a Rams-t a Cards. Nem láttam jönni.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
darvinya
titán
Na…ez a Raiders Chargers meccs jó, de inkább a védelem sziporkáznak.
-
rlazol
veterán
A Pats kivágja Stephen Gilmore-t WTF?
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest