Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Kotomicuki #23299 üzenetére
Nekem lövésem sincs hogy mire szavaztam, de én teljesítmény miatti kirúgásra gondoltam a válasz megadásakor. Persze ha ez marad, akkor az is ok.
Dive ever, work never.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz F-ECT$ #23301 üzenetére
Mindenki arra gondolt, de:
- távozni fog a posztjáról (akkor ez (miért) nem kirúgás?)
- uígy a teljesítményt is lehetne relativizálni, amivel mi esetleg nem értenénk egyet (előző szezonok/más csapatokhoz képest meg jobb volt, mégis mennie kell)A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
rlazol
veterán
válasz Kotomicuki #23302 üzenetére
A kérdés így szólt: "Melyik csapat meneszti az első vezetőedzőt?" és "Hányadik héten menesztik az első vezetőedzőt? "
Tehát a kérdés nem az volt, hogy ki/mikor TÁVOZIK, hanem hogy a CSAPAT MENESZTI.Gruden-t nem a csapat menesztette, Gruden lemondott. Az meg, hogy mi lett volna, ha nem mond le, egy másik vonal.
A sztorit árnyalja, hogy a jelek szerint 7 éven át tartó levelezést vizsgáltak, és ebben ezek visszatérő motívumok voltak, nem csak a játékosait, hanem Godell-t, tulajdonosokat, edzőket is trágár jelzőkkel illetett. ez tipikusan annak tűnik, amikor a haverodnak a kocsmában hangosan és a keményet játszva szidod a főnököd/tanárod, mert tudod, hogy kettőtök között marad. Ki nem csinált még ilyet? De leírni...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
6. heti kérdéssor: [link]
Elég nagy volt a konszenzus az első 3 meccs tekintetében, pedig nem gondoltam volna ennyire egyértelműnek egyiket semJust a simple Lineman...
-
Kotomicuki
senior tag
Kár, pedig legalább a hetet eltaláltam volna...
...de majd a vigaszágon az utolsó utáni helyért csak összejön vmi.
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
*Mukeey*
addikt
Most ez a trend. Bárkit el lehet kaszálni a rasszizmus vádjával pillanatok alatt. A feketék most annyira benne vannak a dologban Amerikában, hogy ha valaha is akárcsak gondoltál az N betűs szòra, akkor élve elégetnek.
A rasszizmus rossz dolog, magam nem is értem. Külföldön dolgozok, sokkal kevesebb a fehér ismerősöm kinnt szinte, ugyh rasszistaként nem lennék sokáig ott🤣
De ez már olyan szinten esett át a lò másik oldalára az amcsiknál, hogy belőlem konkrétan ellenszenvet vált ki ez az egész. Persze Gruden is egy f.sz volt, minek irogat ilyet email-ben. Neki amúgyis voltak hülye húzásai bőven, rászolgált, hogy kikerüljön a ligábòl.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Kotomicuki
senior tag
A Cardinals begyűjtötte az Eagles-től Zach Ertz-öt.
Mintha Arizona-ban egyre komolyabban vennék az idei PO-szereplést.A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
darvinya
titán
válasz Kotomicuki #23315 üzenetére
Komoly, hogy Eagles ennyire feladta már.
Cardinals pedig jó üzletet csinál, s ha beillik a játékukba, akkor idén SB részvevője lesz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rlazol
veterán
Lawrence elvesztett egy fumble-t, következő playben Tua visszaadja egy INT-tel
Egy passz és a jaguárok lényegében ugyanott vannak, mint ahol elvesztették a lasztit.
Nem túl magas színvonalú meccs, de élvezhető. Hajrá cicák!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
q13579
senior tag
Sziasztok. Melyik meccsek lesznek ma este közvetítve aréna4-en?
Köszi a választ!
-
darvinya
titán
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
válasz rlazol #23330 üzenetére
Sajnos a második félidőt nem tudom megnézni.
Jó a Dallas, nagyon robbanékonyak, de nagyon sokat hibázik. A NE is, különben már 10+ lenne az előny, így viszont nem hiszem, hogy tartható lesz a meccs, de sebaj. GO PATS!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
válasz rlazol #23331 üzenetére
Eddig tudtam én is nézni, aztán bealudtam.
Erősebb volt a fáradság, mint az izgalom a meccs miatt.
Viszont OT végére felébredttem, csak a legvégére emberi szükséglet miatt nem láttam.
De gondolom Dallas nyert, mert Ő támadott akkor, s 3 perc után visszatérve már reklám ment.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
addikt
válasz darvinya #23334 üzenetére
a végére kiegyenlítődött a bírók fújása (vagy nem fújása) és amikor a Cowboys-nak már csak saját magával, meg a Pats-el kellett mecselnie, akkor ez már ment (a három együtt túl sok volt, lásd első félidő).
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #23335 üzenetére
Én nem éreztem egyik irányba se fújást. Az amcsi kommentátorok se foglalkoztak különösebben velük, igaz, ott ez az általános hozzáállás. A goal-line helyzetben Prescott első próbálkozásánál volt egyedül meglepő, hogy nem nézték vissza, de ott meg úgyse lett volna megdönthetetlen sehova.
Én azt vártam a meccstől, hogy 35-6-ra kikapunk, ehhez képest elég szoros lett a meccs, persze tény, hogy a DAL többször lábon lőtte magát. De a PATS is. Ezeket a hibákat ki kellett volna használni, és 2 perccel a vége előtt se a pick-6 nem megengedhető, se az, hogy a D 3&25-re 24 yardot engedjen.
A meccset alapvetően az eladott labdák döntötték el, egyrészt a fumble, ami után Jones nem is próbált küzdeni a labdáért, másrészt a pick-6, ami picit pontatlan volt de elkapható.
Basszus, ez már a harmadik meccs idén, amit meg lehetett volna nyerni, és apróságokon elmegy. Ilyen volt a MIA meccs, a TB meccs is. Basszus, a DAL és a TB ellen szoros, éles meccset játszunk, a MIA meg a HOU ellen meg megy a szenvedés.
Úgy érzem, újra kell tanulni nyerni. Nagyon sok a buta, felesleges hiba (lásd a fumble előtt a holding miatt visszafújt TD), nincs az a 100% szituációs futball, az a DO YOUR JOB mentalitás, ami volt eddig. De kétségtelenül biztató. Ez a szezon lényegében elment A szezon hátralévő 11 meccsén egy 5-6/6-5 körüli mérlegre tippelek, és bízom benne, h jövőre lesz ennél jobb! GO PATS!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
addikt
válasz rlazol #23336 üzenetére
Moore szerintem eddig nem találkozott komoly stratégával a túloldalon, és biztos volt pár olyan szituáció, amiből tanulni tud.
Belichick elvette a futást, és azt mondta verjetek meg minket a levegőben (az előző két meccsen 200 yard felett termelt a dallasi offense futásból)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
darvinya
titán
Megnéztem a Sea - Pit meccset.
Hát ez Geno S. egy akkora b…, mert OT-ben biztosan nem hív QB futást Peet C.
Pláne nem elsőre.
Tudom, hogy minden QB bizonyítani akar, de ez már gondolatkor elvesztette.
Mert van Watt, aki már 1x ott volt, s a fal visszafelé nem tud rá védekezni.
Dobta volna ki, ha nincs célpont, de ne fusson.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #23337 üzenetére
Moore?
Kérlek szépen kezdjük el ezt bíráskodás dolgot....
darvinya - ja Már sok-sok éve leírta magát, ez a 4. csapata, mit vártál? Karrier QBR 72.7, 30Td és 37 INT 43 meccsen (ebből 32 kezdő)... Fel nem fogom, mit keres még a ligában.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #23344 üzenetére
Nem tavaly kezdett? Az az egy szezon is sokat számít, ha igen.. Szerintem amúgy minden meccsből tud tanulni valamit mindenki De igen, BB elvette a futást, cserébe nincs secondarynk. Illetve van, csak nem konzisztens a játék.
darvinya: én Geno Smith 2015-ben elengedtem, amikor kezdő QBként annyi tekintélye nem volt, h ne verje meg egy DL, és annyi esze se, hogy az évi 1M-s fizetése mellett 600 dollárt engedjen, hogy ez ne történjen meg, és annyira jó se volt, hogy felépülése után visszakapja a kezdőt. Több helyen kellett megnéznem, h ez 2015-ben történt, mert nem hiszem el, h azóta eltelt 6 év, semmit nem fejlődött a pályán és valahogy mégis kap szerződést, miközben Kapernick nem...
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
addikt
válasz rlazol #23345 üzenetére
nem, már Garrett alatt is OC volt, 2019 januártól, ez a harmadik éve OC-ként, de szerintem az utolsó, már idén is interjúztatta az Eagles főedzőnek, és ha ilyen jól megy neki, akkor nem sok esélye van annak, hogy marad (pedig kapott 3 éves szerződést idén januárban, amikor kiderült, hogy a Boise State is hívná főedzőnek)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
A Zéé
Topikgazda
Kérdéssor: [link]
Egy bold sem jött a héten, van ilyen is
Az eleje viszont elég sűrűJust a simple Lineman...
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest