Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Üzleti se minden esetben.
Még Netfone előtt
Telekom Üzleti S + 20Gb, illetve Vodafone Business M csomagjaim voltak. Mindkettő perc alapú.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz INGJOKE #3197 üzenetére
Akkor nagyon rosszul tudod. :)
Épp ezaz, hogy tizen éve jellemző volt másodperc alapú. Azt rájött mindenki hogy miért ne fizettessék ki a teljes percet? Szinte mindenhol perc alapú, kivétel pár nem publikus, ezer éves lezárt csomagot.
Neked eddig nem volt mobil előfizetésed, vagy korlatlanod volt, vagy ennyire nem érdekel mennyit fizetsz? 😅
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Kb mindenhol minden csomagban ha 1mp et beszélsz, vagy ha 5mp et, akkor is 1percet fizetsz. Ha 65mp et akkor 2 percet. És így tovább. Számlázási egység 1 perc.
Itt ha 5mp beszélsz 5mp fizetsz.
Benne van a nevében. Perc vs másodperc alapú számlázás.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz INGJOKE #3193 üzenetére
Miért is?
Netfone kb az egyetlen ahol normál hívások esetén mp alapú számlázás van.
Amúgy 1X éve mindenki perc alapon számláz.
Talan 1-2 nem publikus flotta jellegű csomag van itt itt ahol mp maradt.
-
veterán
Akkor nézd meg jobban.
Mindegyik szolgáltatónál külön díjazása van hangposta hívásának. Mivel nem alapdíjas hívás, hanem kényelmi szolgáltatás. És nem is tartozik bele sehol még a korlátlan belföldi ALAPdíjas hívásokba se.
És ez speciel percdíj alapú.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
8
senior tag
válasz MadMancs #3185 üzenetére
Ha ugyanennyiért lehet rá váltani (mondjuk mert kaki a hálózat), akkor nekem mindegy milyen márkanevet használ a cég aminek a tornyain működik a szolgáltatás. Kulcsszó a működik.
Ha azokon az árakon, amit küldtél régebben, akkor nem jöhet szóba.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
veterán
-
8
senior tag
válasz MadMancs #3180 üzenetére
másik szolgáltatóval semmilyen gondom sem volt itt mióta ez a telefon megvan
kipróbáltam két másik telefonban, átraktam a sim kártyát, iphone 14 pro, teljesen ugyanaz a probléma, 4g-ről kis idő után levált edge-re
egy régebbi galaxyban szinténmegyeszékhely lakótelep
de még ha az edge-et kihajtaná, még azzal is ellennék, de nem, szinte semmi sem jön át
a hálózat használhatatlanul szr mobiladat szempontjából katasztrófa[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
8
senior tag
válasz MadMancs #3180 üzenetére
Így esetedben a teló a hibás
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
veterán
Azt hogy az elérhető hálózatok közül mit használ nem a hálózat, hanem a teló mondja meg. Így esetedben a teló a hibás. Azt kellene valahogy fixálni hogy használja már 4G ha egyszer elérhető.
-
félisten
Haveromnál egy Realme telefonnal is edge-re vált a sima voda (nem netfone) háló, de csak olyan helyen, ahol csak B20 van, és csak a Realme teló, miközben a másik készülék simán nyomja a 4G-t szintén vodás kártyával.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
8
senior tag
megyeszékhely, lakótelep, ma este (is) annyira gatya a hálózat, hogy egy pdfet sem tudok megnyitni
nyomnom kell a repcsit, és utána van egy 30-40 másodpercem 4g-n letölteni amit akaroksim csere segíthetne valamit?
nem gondoltam, hogy 2023-ban ennyire ratyi a vodafone
szenvedés lesz így a maradék 9 hónap52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
veterán
válasz INGJOKE #3175 üzenetére
Egyszer felhivtad hangposta.
Ennek hívása egyik szolgáltató egyik csomagjában se díjmentes. Ha korlátlan ha nem. Pont mint az átirányítás.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Foose
addikt
-
8
senior tag
válasz Marci79 #3123 üzenetére
Nekem nem kértek kauciót a mobilparkolás aktiválásához, a számlán sincs ilyesmi.
Csak a keretet kérdezte, hogy mennyi legyen a havi max. Lehet, hogy a kaució a kerettől is függ, nálam ez alacsony, mert csak backupnak kell.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
veterán
Real Time sajnos még sehol.
-
Foose
addikt
Az elküldött sms-ek számát hol tudom nyomon követni? Részletes híváslista?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
juve600
nagyúr
VoLTE probléma már megolódott ?
-
veterán
Magán a számlán mi szerepel? Látatlanba nem fog tudni segíteni senki.
De 2990 ből jellemzően akkor lesz 3590 ha előző számlát késve (határidőn túl) vagy nem elektronikusan (csekken) fizeted be.
Az első meg jó eséllyel másfél havi számla.
[ Szerkesztve ]
-
75kokoko75
aktív tag
válasz zelikocc #3162 üzenetére
Sziasztok!
SZÁMLÁVAL kapcsolatban másnak is volt már problémája?
Nekem folyamatosan többet számláznak.
2990-re szerződtem.
Nem léptem túl a 100 percet sem és a 20Gb-ot sem.
Múlt hónap 4500
Most 3600ftHűségidő tart még.
Köszi előre is.
Aki hirtelen akar meggazdagodni,nem marad ártatlan (PL 28:20)
-
zelikocc
senior tag
válasz Viktor0610 #3156 üzenetére
A Digis száma nem Vodás... A Digis kártyák csak roamingolnak a voda hálózatán, nem számít hálózaton belüli iránynak... még...
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy Pesten, a Keletinél is 3mbit/s a max letöltési sebesség? Vidéken még oké, de Pesten is?
-
AnonymusX
senior tag
30 napjuk van válaszolni, felesleges hetente írni, lehet emiatt visszacsúsztál a lista végére. Nyugodtan meg kellett volna várnod a 30 nap leteltét.
Vagy vársz tovább míg reagálnak, vagy már most hatósághoz fordulsz. Bízom benne, hogy nem a kivárásra játszanak, és nem a fejvakarás megy náluk, hogy mit kezdjenek a leveleddel. Viszont amilyen ÁSZF-jük van, és amennyi késedelmes/nem jogszabály szerinti számhordozás volt itt a topikban, nem lepődnék meg. Ugyanis az nem szabályos számhordozás, hogy az előfizető majd valamikor kap egy SIM-et postán és majd valamikor megtörténik a hordozás. A Netfone-nak pontosan meg kell tudni mondani a legkorábbi lehetséges időpontot az igénybejelentés után 5 munkanapon belül.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Viktor0610 #3156 üzenetére
De, aktív nála. (Amúgy jah, valóban, már a digis is vodás... Végülis.... ) de nem is érdekes, jó ez így nekem, az eredetileg is vodást hívom 'oszt jóvan...
-
qltsar
veterán
@Madmancs: Továbbra sem válaszoltak a levelemre az ügyfélnek (családtag), akinek a késedelmes számhordozása volt.
Május 4-én küldtem az email-t nekik eredetileg, több follow up reply-al, hogy mégis mi a helyzet hetente, eléggé unalmas, és vicckategória ez már, illetve elfogadhatatlan, hogy egy ~60 napos számhorozásra még rálimbóznak egy 40+ napos nem válaszoltást folyamatos noszogatásra sem.
Nevetséges...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Foose
addikt
Aha, ez volt a probléma, digi mobilt hívtam ezelőtt, azt kapcsolja csak sokára. Vodafone-os szám szinte azonnal kicsörög.
-
Foose
addikt
Nah, tegnap már használtam a kártyát. Érdekes kicsit nekem, hogy kimenő híváskor kell idő amíg kapcsol. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor a digi mobil kártyám használtam, és volte roaming hiányában gsm hálón tudtam telefonálni. Eltartott egy ideig amíg elkezdett csöngeni nálam. Volte van.
-
8
senior tag
A yettel alapértelmezetten teljes havit számláz, kivéve a megjelölt díjcsomagoknál
Ha ezekben voltál, akkor érdemes reklamálni.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Foose
addikt
Persze, az aktuális havit pár napja fizettem be, azt amit most küldött (július 31-ig) nem fizetem még, eleve ráér.
-
félisten
Majd visszavonják. Nekem kiírtak 2-3 hét után egy negatív számlát, amit már befizetettnek mutatott, és annyival csökkent a fizetendő összeg.
Csak ne fizesd be egyből, hanem várd meg a lejárat elötti napokat.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Foose
addikt
Én is megérkeztem, ma volt a számhordozás. Előző kártya már letiltva,(digi mobil)netfone eddig oké. (Mondjuk a digi aktuális holnapra szépen kiszámlázott most egy teljes havi díjat, holott már látható az appban is hogy "ehhez a szeződéshez nem tartozik mobil előfizetés") Holnaptól élesben megy a net és hívás teszt
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz MadMancs #3135 üzenetére
A hétvégén megyeszékhelyen beltérben szinte folyamatosan csak edge volt, teljesen használhatatlan volt bármire a mobilnet, ha valamit csinálni akartam, nyomni kellett egy repcsit és utána kb 30-35 másodpercig volt 4G
Egyáltalán nem rossz, nem próbálom annak beállítani, sőt nagyon jó, nekem viszont eddig sok kényelmetlenséget okoz
Lehet, hogy egy másik, esetleg újabb telefonnal jobb lenne (másik szolgáltatóval nem voltak ilyen gondjaim ezzel a telefonnal)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz StarKiller89 #3139 üzenetére
+ adat rendelése alatt vannak az aktív és inaktív szolgáltatások is.
-
veterán
Igen nálad tudom hogy nem teljesen oké. De lehet megpróbálnék egy sim cserét.
Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, olasz tökéletes a roaming, ez tapasztalat. Ha ott se lesz ok, akkor tuti sim hiba.
-
E300TD
tag
válasz MadMancs #3135 üzenetére
Nemsokára Szlovákia és Horvátország roaming ... lesz az 3% is ... .
Egyébként elképesztően gyenge Londonban a mobilnet lefedettség. Pont ott nem volt rendes kapcsolat, ahol kellett volna. Lakáson, ahol egyébként van wifi volt cca 40-80 mbit., de tömegközlekedéssel, ahol nem ártott volna az applikáció élőben az tragédia.
Egyébként itthon is naponta 2-3x leszakad egy két másodpercre a telefon a hálózatról, (nem nettől). Arról vettem észre, hogy eddig nem tapasztalt pittyegés volt és egy felkiáltójeles háromszög a felső sorban, majd újra kapcsolódik.A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. "Voltaire" "A vélemény olyan, mint a fing, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra"
-
veterán
válasz mihaczitomi #3136 üzenetére
3 hónap után minden további nélkül tudsz lefelé is módosítani hűség alatt.
-
mihaczitomi
junior tag
Nekem semmi gondom a Netfone--al ....ha lejár a 10 Hónap ,akkor is maradok ......aztán meglátom ,kell e még akkor is a korlátlan + 50 giga ......
A mobiladatnak a 10-edét használom csak el .......
06 30 962 8221
-
veterán
És ha nem?
Ma egyébként ha már arra jártam, méregettem egy kicsit Pesten.
Kelenföld vasútállomás, Etele pláza, és keleti pályaudvar.
Mindegyik helyszínen Telekom és Voda sim is 40+/20+ mbps volt, de Telekom háló minden esetben alulmaradt vodához képest.
Az a baj hogy egy fórumba többségében azok írnak akiknek valami gondjuk van (nem mondom hogy nem jogosan). De azért többen vannak akiknek semmi bajuk vele.
100+ ügyfelem közül majdnem mindenkitől kapok visszajelzést, ~1% a negatív tapasztalat.
Szóval nem általánosítanék. Nem hibátlan, de nem is annyira rossz mint ahogy néhányan be akarják állítani.
-
8
senior tag
válasz RexpecT #3130 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen lesz a szolgáltatás.
lassú
-
zola899
tag
Sziasztok!
Május 12.e óta vagyok Netfone-os, azóta használom a szolgáltatást.
Érdeklődnék, hogy a számla mikor szokott kiállításra kerülni?
Mert már eltelt pont 1 hónap és még semmit sem kellett fizetnem, az applikació szerint nincs befizetetlen számla.Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
Marci79
senior tag
válasz StarKiller89 #3125 üzenetére
? Megint? Ebbe a topikba tudtommal még soha nem írtam.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Marci79
senior tag
válasz INGJOKE #3126 üzenetére
Pl. én. Egy nagyobb melónál három fizetési módszert is használtam. Parkl, sms és apró. A meló végén bőven 100ezer feletti volt az össz. parkolási költség.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
RexpecT
addikt
válasz Viktor0610 #3115 üzenetére
Viktor0610 & INGJOKE: Végül csak értementünk a hétvégén, elvileg ma este lesz az átállás. Kíváncsi vagyok milyen lesz a szolgáltatás.
-
qltsar
veterán
@Madmancs:
Van lehetőség arra, hogy váltson valaki Telekomos Netfone tarifából Vodafoneos Netfone csomagba? -
veterán
válasz Marci79 #3123 üzenetére
Valamit valamiért. Nem egy óriás cég hogy elbírjon rengeteg mobilvásárlást felhalmozó majd nem fizető ügyfelet.
Régen nem volt ilyen. Jóideje van, köszönhetően a sok fentebb említett ügyfélnek.
Amúgy Yettelnél is első 3 hónapban minimál keret van, Telekomnál se elérhető (kérésre se) első 3 hónapban, csak ha feltöltöd univerzális egyenleged, magyarul előre kifizeted. És fél év után itt sincs forgalmi előleg hozzá.
Kinek mi, ha egyszeri 10ezer amit visszakapsz, sok cserébe alacsony havídíjakért, akkor tényleg nem neked való Netfone. :)
-
dzf007
senior tag
Netf-ONE...
-
Marci79
senior tag
válasz MadMancs #3120 üzenetére
Ez komoly? Akkor a mobilparkolás sem fizethető netfone-ossal kaució nélkül?
Most akarok küf-ről váltani, de nem ezekhez fogok menni az is biztos."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
veterán
Nemzetközi hívások aktivalásához nem kell kaució. Csak a mobilvásárlás és az emelt díjak hívásához.
Délután utánanézek esetedben mi a helyzet.
-
tahepa
senior tag
Egy kis kellemetlen meglepetés ért.
Szerettem volna aktiválni azt a szolgáltatást amivel külföldön ( Ausztria) egy külföldi ( Ausztria) számot tudjak hívni ..megtehetem de fizessek 10 ezer forint kauciót... amit persze majd ha lemondom a szolgáltatást visszakapok...
Mindenért kauciót kell leperkálni ezek után? -
4Grider
nagyúr
válasz MadMancs #3110 üzenetére
Az EU korlátlan és a hazai korlátlan között csak itthon van különbség, előbbinek nem kell fizetnie EU-s számok hívása esetén az EU által valahol 70 Ft környékén maximalizált nemzetközi percdíjakat. De mihelyt a két különböző korlátlan díjcsomaggal rendelkezők elkezdenek az EU területén roamingolni, mindkettejüknek 0 Ft lesz az összes EU-s szám hívása.
EU-s számok hívása esetén minden előfizető jobban jár az EU-s roaminggal, hiszen a korlátlanságnak ott is érvényben kell lennie, a percdíjasok pedig hálózaton kívüli percdíjakkal telefonálnak EU-n belül. Ráadásul az EU-s maximalizált SMS díj is sokszor a hazai SMS díjak alatt van. -
MODERÁTOR
-
RexpecT
addikt
Üdv!
Új Netfone előfizetés számhordozással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
SIM kártya megjött a héten, jövő héten kedden lenne a számhordozás.
Annyi a bökkenő hogy a SIM kártya másik címre vitte a futár, és csak a jövőhét végén tudok érte menni.
Okoz ez gondot? Gondolom ettől még sikeres lesz a számhordozás, csak addig nem tudom használni az előfizetést amíg nálam nem lesz a SIM. -
félisten
Azt mondták, hogy a digis ügyfeleket 3/3-ra fogják limitálni.
Szerintem kiszámolták, hogy kb.mekkkorára fog esni a sebesség, ha rászabadulnak a voda hálóra.
Így nem is kell vesződni a limitálás funkció lefejlesztésével.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Ulenspiegel
tag
-
8
senior tag
-
veterán
válasz 4Grider #3109 üzenetére
Ebbe már egy párszor belefutottunk.
Én csak azt tudom.mondani amit nekünk is mondanak.
Amit Te írsz az csak jó, ha úgy van akkor ügyfélnek jó. De én ezt nem mondhatom.
Egyébként korlátlan csomag esetében érdekes a szituáció. Hisz szerződés nem tartalmaz se hálón belüli se hálón kívüli percdíjakat. Vagyis de, 0Ft. Akkor ilyenkor patthelyzet?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz MadMancs #3108 üzenetére
"Ez alól mindig kivétel roaming helyzetben az az ország ahol éppen vagy. Pl ha ausztriában tartózkodsz akkor az osztrák számok hívása nem díjmentes, nemzetközi hívásnak minősülnek."
Ennek pont ellent mond az EU-s roaming szabályzás.
Aki itthonról nemzetközi hívással hív EU-s számokat, az az EU-ban roamingolva maximum a hálózaton kívüli hazai percdíjakat fizetheti EU-s számok hívásáért.
Akinek itthonról benne van az alapdíjas EU-s számok hívása a díjcsomagjában, az az EU-ban roamingolva is ingyenesnek kell lennie. Akár osztrák, akár belga, akár francia számról beszélünk az EU-s roaming időszakában.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Időlimit nincs.
Viszont (szintén EU jogszabály). 4 hónap átlagában 50%-ban itthon kell forgalmazni honos hálózaton. Különben előbb csak figyelmeztetnek, majd megszűnik az EU roaming kedvezmény, onanntól nem olcsó mulatság.
Ausztriából magyar számok hívása is ugyanaz mintha itthon lenne (amíg teljesül a fentebb írt méltányossági használat ).
EU korlátlan csomag annyiban különbözik, hogy itthonról a nem eleltdíjas EU számok is díjmentesen hívhatóak. Illetve roamingban is a többi EU ország. Ez alól mindig kivétel roaming helyzetben az az ország ahol éppen vagy. Pl ha ausztriában tartózkodsz akkor az osztrák számok hívása nem díjmentes, nemzetközi hívásnak minősülnek.
-
Roni79
friss újonc
válasz MadMancs #3106 üzenetére
Ha ezt beaktiváljuk, akkor a csomag díja marad ennyi, vagy egyéb percdíjakat is felszámol még magyar számok hívásakor? Illetve azt mondták régebben, hogy csak bizonyos ideig lehet külföldön használni ezt a csomagot. Mellette ott van az eu korlátlan csomag. Azt nem értem miben más 🤷♀️
-
veterán
Szia.
Bár alapesetben aktiválni szokták, azért ügyfélkapuban nézzetek rá hogy aktív e a roaming. Ha nem akkor 1250 tudja bekapcsolni. Illetve magán telón is legyen aktív az adatroaming. Más nem szükséges.
EU roamingban maximum 20Gb-ot tud felhasználni.
-
Roni79
friss újonc
Sziasztok! Páromnak van korlátlan beszélgetés+50 gb csomag. Itthon szuperül működött. Most hirtelen munka miatt Ausztriába kell utazzon. Tudja ott használni? Bementünk a helyi Netfone képviseletre. Kb egy izlandi bálnavadász többet ért hozzá, mint az a nő. Gyakorlatilag semmit nem tudott mondani. Szóval kell valamit aktiválni, vagy csomagot váltani? Netre és telefonra is nagy szüksége van.
-
viktorhu
veterán
válasz DanielKaiser #3060 üzenetére
Jó volt a számformátum? Nem lehet, hogy véletlenül 0620-szal mentetted el a számot+3620 helyett?
-
zoleeno1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest