- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
freaghill #16429 üzenetére
Rendszer hangszóró van rajta? Szedj le mindent az alaplapról, csak a CPU+ hűtő és a tápegység maradjon. Ha ad hangjelzést, akkor derítsd ki, hogy mire panaszkodik: ha VGA vagy RAM hibára akkor ok, de ha nem megy a ventilátor, akkor valószínűleg vagy nem fog adni hangot (alaplap hiba) vagy ad hangot és ekkor CPU és/vagy alaplap hiba van (nekem gyanús az alaplap, de ne legyen igazam).
Donald: Vedd le a HDD-t, tedd be a telepítő lemezt és nézd meg, akkor mit ír ki, elvileg akkor a BOOT Failure (vagymi) kéne kiírnia.. A Linuxot én úgy tudtam eltüntetni, hogy DOS alatt futó formázást csináltam (akár FAT32-re), előtte töröltem az összes partíciót. Próbálj utána nézni a neten a manuálban, hogy mi okozhatja, hogy nem indul CD-ről a boot-olás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC , R5 5500 , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- Új GAMER félgép - MSI H610M-G DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Be! quiet Core i5-6500, 2x4 GB DDR4-2133 (8gb), MSI B150M Pro-VDH, 128gb SSD, 500Gb HDD
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest