Új hozzászólás Aktív témák

  • JuhaAasz

    csendes tag

    válasz NFree #8338 üzenetére

    ne haragudj nfree, de én komolyan nem értelek téged.
    most leginkább erre gondolok:
    ""ja és ugye ,minden autó , gyengébb lessz , anyit tudnak majd mint free roamban , jaj de örülök , ez kb 20mp lemaradás persze páylafüggő.""

    mindenki gyengébb lesz, az egyetlen befolyásoló tényező, ami csökkentheti a nyerési esélyeid a "múlthoz" képest (múlt-on értsd: skill mod előtti idők), hogy miként lesznek a skillek összeválogatva. én ennek személy szerint kurvára örülök, ugyanis, merem remélni, hogy sokat fog számítani, kinek milyen skillek lesznek berakva. másrészt kurvára örülök, hogy eltűntek ezek a +30%ot adó buzi skillek. így végre kicsit értelmesebb lesz a versenyzés, nem pedig olyan lesz, hogy lehunyod a szemed és már 300zal mész, majd a verseny végéig nitrókkal hozod a 350-es átlagsebességet. eddig még csak 2-3 kört mentem, de máris jobban élvezhető, hogy nem 1 pillanat elérni a kocsik 320-330-340-es végét.
    a 20 másodperces lemaradást se értem...a normális életedből nincs elég időd, mert mostmár több időbe kerül egy verseny? világranglista, top150 oké, de ha józan paraszti ésszel gondolkoznátok, akkor nem nyomatnátok a hülyeséget, hogy 20 mp lemaradás, blablabla (hol miket olvastam). azt a világranglistát ami van, törölni fogják, ugyanis innentől érvényét vesztette. ha mégse törölnék, akkor az mind szép emlék lesz, és jön helyette egy másik, ugyanis innentől kezdve, minden egyes pályán újra fel kell állítani minden kibebaszott rekordot. (-> rá is állhatsz, hogy mihamarabb az elsők közt legyél :D ).

    nagyjából ennyi fogalmazódott meg bennem

    NFSW: JUHAAASZ // egyetlen ellenfelem a szinkronhiba :D

Új hozzászólás Aktív témák