Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz chris1997 #13575 üzenetére
chris1997 a GT3 RS autót nagyon lerontották az előző teljesítményéhez képest. Jó, nem mondom hogy nincs az élvonalba, de nagyon jól kell taktikázni hogy minden rendben legyen vele. Bár a CCX-ről nem igen tudok nyilatkozni, viszont az Agera az nagyon megy, nekem 3 ultra cuccom van benne, a tübbi pro, de így is legtöbbször versenyen otthagyom a versenyzőket, ha épp nem rammolnak le... De hozzáteszem tegnap vagy mikor Dover Streeten annyira lerammoltak hogy nagyon szépen lemaradtam, mégis sikerült 5 embert behoznom, és nyertem is, pedig nem 1 csillagos autók ellen mentem. Jó, biztosan számít a vezetés is, de ebbe véleményem szerint benne volt az autó teljesítményének a keze is.
A többi 3 autót amit kapsz mellé az véleményem szerint mind kuka...
[ Szerkesztve ]
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan SONY PlayStation 5 DualSense vezeték nélküli kontroller - 30. évfordulós limitált kiadás
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó gamer pc ryzen 5 5600x + amd rx 6600xt
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
- Eladó Fujitsu Primergy TX1310 M1 tower server
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest