Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz tutuhawer #1062 üzenetére
Köszi előre is.
egyelőre csak ismerkedés volt tegnap este...vettem 1-2 tuningot..de semmi komolyat.
Azt láttam,hogy itt is hasonlóan van kitalálva a tuning része mint más online versenyeknél,hogy ami jól néz ki azért valóban perkálni kell/kéne.
pl. szép, valódi márkás felni csak igazi pénzért vásárolható.Tegnap este toltam pár versenyt köztük ilyen menekülőset is. Az volt a furcsa,hogy magasabb szintű versenyzőket is szinte simán megvertem.
6-7 versenyből 2-szer lettem második, a többit nyertem.
Ami nem tetszik, azokat a támadó cuccok...azt kár volt beletenni. Ha lenne egy "battle" mód akkor ott elmenne persze, de sima verseny közbe rád küldik úgy,hogy mondjuk 5 körből 4-en vezetsz...elég bosszantó.
De jó a játék. Ami még aggaszt, szintén más játékoknál is tapasztalható,hogy a versenyeken nyert pénz nem sokat ér, alig lehet nyerni de az alkatrészek árai magasak.
Gondolom ez ösztönzés,hogy költsük a pénzt. Értem...csak kár..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest