Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
én ez alapján irtam amit irtam. mert fontos a havi dij.
https://shop.vodafone.hu/lakossagi/vodafone_smart_iii/elofizeteses#tariff_list/1.
it nincs ugye hogy CSAK diákoknak. ennyi a story.
Mivel a 26 éven alluli fiatal az nem csak diák lehet.[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kampó
senior tag
üdv nézegettem a smart III nevü okosságot.. BArátosném nevére vetük volna vodafone kredit csomagban.. 26 éven alluliaknak, diákoknak cimszo alat volt feltüntetve az oldalon. Beslattyogtunk vodába és közölték hogy diák igazolvány kell Lehet én vagyok csökkent felfogó képességü de ha nem ugy hirdetik hogy 26 év alatt és CSAK diákoknak ezt nem csak én értem illetve nem csak én fogom félre érteni. idézem. "Diákoknak
Fiataloknak A tarifát csak 26 évnél fiatalabb vásárlóink vehetik igénybe![ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
nah megszületett a döntés itt az új telom zte helyett. Lg c660 : de már eladó is nem rosz de nemtom
-
Kampó
senior tag
én abban reménykedem hogy ráfizetnék 10k körül és elhoznék egy galagy ace-t. vagy egy htc wildfire-s.t Csak rálehet fizetni amugy azt mondták megnézik milyen árdzinten volt a zte és abban az árban hozhatok valamit. a Huawei az pedig olcsobb majdnem 8 ropival (ha az alap elöfizus dijjat nézik)
-
Kampó
senior tag
el sem hiszem Megérkezett a zte bladem. Persze nem tudták megcsinálni. Cserés papiral küldték vissza. Most a pápai boltba a hülye...ri..ik variálnak 3x voltam ott egyszer a zte papirjai kelletek máskor nem az én nevemen volt, bementünk az illetékessel akivel vetük. akkor meg nem volt jo a rendszer. EZ vicccc Komolyan.
-
Kampó
senior tag
irtam már de leszartak nem jött válasz emil
de most akkor soha nem fog elkészülni telefonom ?? mert erre is nagy az esély[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
erről beszélek csak a voda mutogat a szervizre a szerviz meg egy harmadik emberre.arra lennék kíváncsi hogy arra mit irnának ha azt irnám nekik hogy beszéltem fogyasztóvédellemel és 30 nap elteltével kikell cserélniük ha nem tudták megjavítani. Bár nyilván nem vennék be.
-
Kampó
senior tag
Ebben az egészben a vodafone a hunyó úgy vélem. Mert haveromnak is volt zte bladje de a T-mobilnál vete. NEki szó nélkül cserélték. Amikor tönkrement. Nemhiszem hogy olyan rengeteg Zte szerviz lenne kis hazánkban. Úgy meg pláne hogy az eggyiknél zokszó nélkül cserélik a másiknál meg szopatják a vevőt.
-
Kampó
senior tag
Nem értem mit nem lehet érteni, azon amit irok. Náluk van a telóm de alkatrészre várnak. De ha nem tudom megvárni, reklomálhatok a gyártónál. Gondolom itt nem a Kina ANYA cégre hanem a hazai forgalmazóra gondoltak, akihez fordulhatnék csere telefonért.
-
Kampó
senior tag
irtam a helyi zte szerviznek annak a telefax gsm vagy miinek náluk van a telom de alkatrészre vár:S:S: de ha nem tudom megvárni a gyártonál reklomálhatok csere készülékért Ezt hogyan lehetne ugy méégis
-
Kampó
senior tag
thanx a linket irtam nekik emilt hogy itánna nézhetnének
-
Kampó
senior tag
háát akkor a zte-blademel rá...tam nem hiszem hog yrengeteg márkakápviselete lenne ithon.
-
Kampó
senior tag
sajnos bürokrácia van papirhalmokon kell magát az embernek áttverekedni mire elér ahoz az illetékeshez akihez tartozna az ügy és még akkorsem biztos hogy jut valamire. Ez agasztó dolog mert ugyebár adtak csere telefont de egy alap halált. Ha olyan munkám lenne hogy nekem email.eznem kéne teloról meg folyamatos netkapcsoltra lenne szükségem és emiatt kirugnak mert adtak egy fost és az szarra nem jo akkor mit tennének
-
Kampó
senior tag
válasz mukibuci #16893 üzenetére
azért tök jo hogy csak engem háborít fel a szar szervizelés és jótálásos javítás. Nemtom ellenkező esetben ha ati kérdéseitekre tennék ilyen jópofa nagyarázatot ti mit szolnátok. Vagy ha ti szopnátok már majdnem 2 hónapja mert basznak a telefonotokra.
[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
de az értékesítő nem áll konkrét kapcsolattal a szervizzel hogy öreg azért ne üljetek rajta 1évet
-
Kampó
senior tag
de ez wicc baszki akkor lehet jövöre lesz meg??? rájuk gyújtom aboltot agyonverem mindet mert ez egy kabaré már
-
Kampó
senior tag
Háát MUKIBUCI nemtudom de ez az akármeddig azért durva lenne nehogy má ülhetnének rajta fél évet..
-
Kampó
senior tag
aham emilt irtam már nekik meg face bookos üzenö izén is.
-
Kampó
senior tag
Valaki tudna értelmes jogi felvilágosítást adni arról meddig lehet a telefonom szervizbe. Mert már lassan 2 hónapja van ott. Nincs e valami maximalizált határidö amit ha tullépnek nem kell megjavítani hanem ki kell cserélniük a készüléket.
-
Kampó
senior tag
Köszönök a váálaszokat ugye október 17-én adtam be és azóta folyamatossan ne legyen alkatrész ez vicc meg amit irtam hogy 3 hete néztemelöször a szerviz figyelöt. akkor nov 7-volt az elkészülés aztán let nov9.....igy tovább.. most máá 21 nél tartunk azóta nemmertem megnézni.
-
Kampó
senior tag
Nekem olyan kérdésem lenne fórum társaimhoz hogy lassan másfél hónapja van szervizbe vodán keresztül egy garanciás zte-bladem. A szerviz figyelöbe naponta nézem és naponta tologatják az elkészülsi dátumot. hétfön nov 19 volt az elkészülés tegnap 20 ma már 21. ezt játszák 3 hete. Ilyenkor mivan. már Ku......ra unom és senki nem mond semmit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest