Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
addikt
Sziasztok.
2 hete vàsàrolt Samsung A3 2017 telekomos előfizu mellé vett készülék független màr? Kibontàs nélkül hogy lehet megtudni hogy az e? Köszi. -
-Ben-
veterán
A következő a problémám: kénytelen voltam dec. 1 -jén új telekom fiókot készíteni, új e-mail címmel, mert a régivel gondjaim akadtak. Azóta a számlaértesítőket kapom a régi e-mail címemre, a számlabefizetés visszaigazolását az új e-mail címemre, minden egyéb más értesítést/ajánlatot, stb.. egy 3. e-mail címemre, amiről fogalmam nincs, hogyan került egyáltalán a rendszerbe. Legutóbb a 3. címemre arról kaptam értesítést, hogy „xy” telefonszám folyószámla ügyintézésre jogosult..... Mit lehetne tenni, hogy kizárólag egyet címre kapjak minden e-mailt?
-
legenda
válasz EmberXY #93854 üzenetére
A beléptetési mód változtatása miatt nyúlhattak mellé ennyire, de Telekomos illetékes írta másik témában, hogy kritikusnak hibának van rögzítve és már rajta vannak az ügyön.
7etape: Jelezni kell nekik, hogy mit rögzítsenek elsődlegesre.
Azt a harmadik e-mail címet nem valami játék regisztrációjához adtad meg?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Jelenleg Like díjcsomagom van a Telekomnál aminek a hűségideje 2019.01.2 -én jár le.
Szeretnék átmenni másik szolgáltatóhoz, viszont ennek a feltétele az, hogy ne legyen a jelenlegi szoláltatómnál hűségidő.
Hogyan lehetne ezt a legfájdalommentesebben megoldani?
Egyáltalán áttudom "pöccinteni" a dolgokat úgy, hogy ne legyen hűségidőm a Telekomnál és az előfizetésem is megmaradjon?Köszönöm a választ,
Üdv,
PetiEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
legenda
válasz pvt.peter #93861 üzenetére
Szia,
A legfájdalommentesebben úgy, hogy kivárod a hűség lejártát.
Esetedben még a kötbér kifizetése sem igazán jó megoldás, mert az fájó összegű is lehetne (bár ez nézőpont kérdése), de az összegre kérdezz rá, aztán eldöntöd, hogy megéri úgy, vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Kaptam én is SMS-t, hogy kapok 5 GB mobilnetet. A kérdés az lenne, hogy ez az 5 GB csak meglévő előfizetéshez adható hozzá? Mert én domino csomagban vagyok, gondolom rám ez nem vonatkozik és nem vágnak hozzám ingyen 5 GB netet. -
r3dsnake
nagyúr
TECHNIKAI HIBA MIATT AZ ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT JELENLEG NEM ÉRHETŐ EL.
Kérjük, hogy ismételd meg a műveletet később!Dejó.
-
legenda
válasz -secret- #93869 üzenetére
Sok hátrányt is szenvednek azért a feltöltősök, például minden fejlesztést/újítást a havisok kapnak meg először. (4G, sebesség növelése, VoLTE és hasonlókra gondolok)
Amellett tényleg jó volt nyáron a 3 hónapos korlátlan net a havi díjas előfizetéseinken, jobbkor nem is adhatták volna.[ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
Hello, tud valaki kedvezmény kupont telefon vásárlásról? Domino csomagban érdekelne, a coop-os megvan, annál kicsit jobbra gondolok. Köszönöm
-
törölt tag
Üdv!
Társkártya és előfizetéses formában társulva, hogyan tudom/ tudom-e használni a telekom alkamazást ?
Sok évre visszamenőleg nem emlékszem regisztrációra. -
pvt.peter
őstag
A kötbér nem lenne olyan sok, azt simán kifizetném.
A probléma az, hogy vinni szeretném a számomat is, és így ebben a kombóban nem fog működni a dolog.
Ha felmondom az előfizetést akkor ezzel ott tudom hagyni a Telekomot, ezzel viszont ugrik a számom is...Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
legenda
válasz pvt.peter #93877 üzenetére
Pedig ha a kötbért hajlandó vagy kifizetni, akkor megoldható a számhordozás - úgy minősül, mint amikor megszünteted hűség alatt az előfizetést -, még ha ezt a szolgáltatók nem is preferálják, pláne az nem, ahonnan lelépni készülsz.
Oceane: Szia, Hozz létre Telekom fiókot (Link), add hozzá az előfizetéseket, utána az alkalmazásba azzal a fiókos regisztrációval lépj be, úgy ott fog szerepelni minden előfizetés.
r3dsnake: Működik már.
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Köszi a választ. Én is erre jutottam amúgy.
Előbb beszéltem egy telemókussal és azt mondta, hogy ez nem így van, direkt rákérdeztem, hogy mi van akkor ha kifizetem a kötbért, de erre is azt mondta, hogy nem lehet így sem...
Majd bemegyek személyesen, ott már csak nem hazudnak a szemembe, nem?!Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
legenda
válasz pvt.peter #93879 üzenetére
Nem is minden ügyintéző tud a lehetőségről, egy hozzáértőbbet kell kifogni.
Üzletben is mondanak néha olyan butaságokat, hogy csak úgy füstöl, de szerencsére akadnak hozzáértő és korrekt ügyintézők is, ezért érdemes több illetékesnél, akár helyen is rákérdezni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
4Grider
nagyúr
válasz pvt.peter #93879 üzenetére
A Telekom a hatályos jogszabályok szerint kizárólag az alábbi okok miatt utasíthatja el a hordozást:
Az előfizető nem beazonosítható a szerződésen szereplő adatok alapján (az ügyféladatok nem egyeznek),
vagy az előfizetőnek a Telekomnál több, mint 30 napja lejárt számlatartozása van.Ennyi. Tehát a hűség alatt lévő előfizetésed is hordozhatod, az elhordozással kapcsolatban nem kell semmit kérdezned a Telekomnál, azt az új szolgáltatónál kezdeményezed. Ami viszont fontos: Hűségszerződés felmondásakor a kötbér, az igénybe vett készülékkedvezmény és tarifakedvezmény - akár együtt is - kiszámlázható. Mindenképp kérdezz rá, a pontos összegre, ez ui. akkora szokott lenni, hogy NE érje meg a hűségszerződést felbontani!
-
pvt.peter
őstag
válasz 4Grider #93881 üzenetére
Köszönöm a választ és neked is @kali.
Ezek a feltételek nem állnak fent, így talán sikerrel fogok tudni járni.
Persze ez attól is függ, hogy mekkora a kötbér.
Készülékkedvezményt nem vettem igénybe, Like díjcsomagom van, erre kaptam volna havi 500Ft -t kedvezményt 2019.01.24. -ig.
"amennyiben az Elõfizetõ a fenti kötelezettségeket megszegi, vagy számlatartozása miatt a Szolgáltató az elõfizetõi szerzõdését felmondja, úgy azon hónapok után, amelyekben a kedvezményt igénybe vette, 500 Ft kötbért köteles fizetni a Szolgáltatónak, mely 8 napon belül esedékessé válik"Talán tényleg nem lesz olyan drága.
Már csak az a kérdés, hogy az alap szerződés felmondása mennyibe fáj...
A napokban majd elmegyek a Trékomhoz kideríteni az igazságot, majd jelentkezem
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
olloczky
senior tag
Az biztos.. júniusban, mikor előfizuról átmentem dominóra, volt ajándék 500 MB netem az alap 200hoz, és amikor ezt felajánlották egy telefonos megkeresés alkalmával, direkt rákérdeztem, hogy ez semmi kötöttséggel nem jár, nem kell érte fizetnem stb? Mondták, hogy így van, ez bármikor lemondható, a szerződés felmondása szempontjából nem befolyásol semmit.
Na dominósításkor az üzletben a fickó azt mondta, hogy ezt ki kell fizetni, meg hát ugyan gondoljak már bele, hogy ebben mi üzlet van a szolgáltatónak, meg csak úgy ingyen nem adnak semmit. Mondtam is, hogy hát pedig de, legalábbis a telefonos hölgy anno ezt mondta.. (arról ugye meg van hangrögzítés). Úgy telefonáltak utána vmi controll csoporthoz, és ők mondták, hogy igen ezt csak ki kell lőni valahol és ennyi..
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Arcképgyáros
-
legenda
válasz karl_fischer #93885 üzenetére
Mindjárt visszaáll normálra, nekem is ezt mutatta egy rövid ideig, de már rendben van.
-
legenda
válasz #08205312 #93890 üzenetére
Mondanám, hogy akkor legalább a hónap végén ez alapján számlázzanak, viszont az sem jó, mert így kötbéres lenne a dolog.
Jut eszembe, nem dobja így ki automatikusan a rendszer a kötbért? Mert a havi vállalt költési szint alatt vagyok a kedvezményes dolgozói nettel!
Szerintem elég sok dolgozói net lehet most "kiosztva" a rendszer szerint, aztán megint szépen normalizálják, ahogy történt az délután is, de most legalább tudjuk, mennyivel olcsóbb az nekik.
Nem szívesen mennék oda amúgy dolgozni, pláne viszontoshoz nem, hacsak nincs olyan pozíciójuk, ami csak "hivatali" munkarendű, mert nincs az a pénz, hogy hétvégén, ünnepnap és éjszaka dolgozzak.[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Kaptam időablakot a Telekomtól számhordozás miatt (20.00-24.00). Az lenne a kérdésem, hogy ehhez ugye nem muszáj már 8-kor kicserélnem a régi sim-et az újra, hanem elég csak akkor, mikor a régi sim-mel elmegy a szolgáltatás?
Ezt csak azért akarom, hogy a lehető legrövidebb ideig legyek elérhetetlen (mert ki tudja, lehet hogy este 10-ig még élni fog a régi előfizu).
-
zoltan6
őstag
válasz zoli62 #93896 üzenetére
Az tök jó,mert akkor minden akciós webshopos telefonvásárlástól elesik aki flottás.pár éve még az akciós black friday-os 50 ezres s4-ből is tudtam venni kettőt is.
Sok értelme nincs már ennek a flottás csomagnak 2500ft,annyi előnye van családtagokat ingyen hívom,de azt nézem van már normál csomagból is 3000ft-ért 30-as irányba korlátlan csomag.[ Szerkesztve ]
-
tatv
csendes tag
Üdv.
A Domino quick kártyák aktiválási határidejét hogy is kell pontosan érteni? Pl. van egy kártya, amelynek a csomagolásán (a zárómatricán) a 2015-12-15 dátum látható. Most akkor a szóbeli szerződéskötést megerősítő kódot kellene visszaküldeni legkésőbb 2017. dec. 15-én (mert itt azt írják, hogy ezt követően aktiválják a kártyát), vagy csak a szóbeli szerződéskötést (a +36 30 633 6366 felhívását) kellene legkésőbb 2017. dec. 15-én megejteni?[ Szerkesztve ]
-
legenda
Szia,
Szerintem elég az első hívásnak (az aktiválási ügyfélszolgálat lesz az) megtörténnie adott időintervallumon belül, azt írják, hogy onnantól kezdődik a szolgáltatás rendelkezésre állási ideje, illetve amint megadod a telefonos ügyintézőnek a szerződés megkötéséhez szükséges adataidat, a SIM kártyával teljes körűen igénybe veheted a Domino szolgáltatásokat.
A szerződésed onnantól kezdve él, a levélben kapott kód visszaküldésével csak megerősíted azt, illetve ha időben nem történik az meg, akkor a SIM kártyát letiltják.csacsi67: Igen, részint azért is adtam be a felmondásomat 15 év után, mert abból is elegem lett...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest