Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz pvt.peter #93882 üzenetére
Közben a mai nap megtudtam szabadulni a hűségidőmtől ~5700Ft kötbér ellenében
Természetesen ez sem ment egyszerűen. Az ügyintéző már az elejétől kezdve flegma volt, azt mondta, hogy ezt nem is itt kellene intéznem, hanem majd az új szolgáltatónak fogják automatikusan kiküldeni a kötbér számlát. Természetesen jobb szerettem volna személyesen intézni, nehogy vmi "baki" csússzon a rendszerbe, aztán meg rohangálnom kelljen a pénzemért.
Ez után azt a tájékoztatást kaptam, hogy ez bizony 12000 jó magyar forintba fog kerülni ezt már akkor sem tudtunk tisztázni, hogy hogyan is jött ki, ugyanis a teljes kedvezmény amit kaptam 2 évre (2019.01.24 -ig) mindössze 11500Ft volt.
Elmondott minden varázs csiribiri számomra ismeretlen szót, kifejezést (reaktív ügyfélmegtartó akció volt a kedvencem ) de mégsem jött ki a reális összeg.
A sok halandzsa után átváltottam flegmába, értsd: szó szerint mondtam neki, hogy itt senkit nem érdekel az általa elmondott vélemény és elgondolás ugyanis a szerződésbe fekete fehéren le van írva, hogy csak azon hónapok után kell kifizetnem 500Ft -t amelyekben a kedvezményt igénybe vettem.
Ez után pár másodperc szünet, majd "akkor én most telefonálok egyet" kijelentés hangzott el.
6-7 perc "kőkemény" matekozás után kijött a fentebb említett 5700Ft -os összeg...
Tehát nekem volt igazam.Mi ebből a tanulság?
Mindig résen kell lenni, hisz ott húzzák le az embert ahol épp nem veszi észre.
Persze nem azt mondom, hogy a többi szolgáltató jobb lenne, sajnos van a többihez is szerencsémMondjuk az érdekes, hogy szűk 1,5 nap alatt kétszer akartak átb*szni a Telemókusok.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest