Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
zebede
őstag
Ti be tudtok lépni valamilyen telekom felületre?
Én napok óta képtelen vagyok, sem honlapon, sem telekom alkalmazásban.
Bárhogyan is próbálok bejelentkezni nem megy, se e-mail címmel, se telefonszámmal, se MT azonosítóval.
Vicc.Na, böngészőből beengedett cookie törlés után.
De a telekom alkalmazás továbbra is halott.[ Szerkesztve ]
-
szabozeee
aktív tag
Üdv.!
Van egy 3 éves note 4 telefonom amit el szeretnék adni. Mindenki a kártyafüggetlen telefont akarja venni, van rá esély hogy függetlenitsem?
Hogy megy ez a dolog? Szolgáltatónál?
Telekomos amúgy a telefon, ott vettem...Zeee
Hala Madrid :)
-
legenda
válasz norberto_th #93084 üzenetére
Szia,
A kereső dobta ki ugyan a hozzászólásodat (nem is ezzel kapcsolatban keresgéltem), így talán már nem is aktuális, de egy jó tanács: Kapcsold ki a wifi asszisztens, különben olyankor is a mobilnetet (is) húzza a telefon, amikor látszólag wifi hálóra kapcsolódsz és azt gondolod, hogy azon forgalmaz.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kchris78
veterán
válasz szabogabor10 #93230 üzenetére
Nem rossz, de ezek a helyek a ritkábbak azért, ehhez jó dBm érték kell hogy így felkússzon a sávszél.
-
kchris78
veterán
Egy apró kérdés VoLTE-vel kapcsolatban, megy már esetleg flottásoknak is?
-
legenda
válasz kchris78 #93257 üzenetére
Három összevont frekvencia esetén nem olyan nehéz elérni, valahol még ettől is gyorsabb, olyan helyeken is mértek már jóval felette is, ahol amúgy nagyon sokan neteznek, például a Keleti pályaudvarnál.
Igaz, megfelelő telefon is kell hozzá, mert sok csak 2CA-t tud, hiába adott ott 3CA hálózat.[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
Brutális... én is nézegetem majd, fél éve éve talán nézegettem én is de ott ahol tényleg leülne az ember netezni (nem az utcán ahol rálátás van az adóra) ott a beltérnek van egy elég nagy negatív hatása a sebességre.
Figyelni kell a speedtestre mert akinek nincs sok adatmennyisége többszáz MB-ot össze lehet hozni tesztelésekkel.. (nekem 1GB-ot sikerült eltolni)
-
legenda
válasz kchris78 #93261 üzenetére
Én böngészőből (Chome, asztali nézet és inkognitóablak, hogy semmilyen bővítmény, adattömörítés...stb. ne kavarjon be) szoktam mérni néha a mobillal a beta.speedtest.net oldalon a megfelelő szerver kiválasztását követően (a Telekomos néha nem engedi mérni a feltöltést, ilyenkor más hazaira váltok), így pontos eredményt kapok, de húzósabb esetben 200 MB is lehet egyetlen mérés.
Ahol lakom (Újpesten), "csak" 2CA (225 Mbps) mobilnetes hálózata van,jelenleg a Telekomnak, de még így sem lehet panasz, azzal is gyorsabb a lakás bármelyik helyiségben a mobilnet, mint a vezetékes UPC 120/10 Mbps (ami a gyakorlatban 124-125/10-11 Mbps)
Nem annak a bizonyos e-akárminek a növelésére, egyszerűen csak megnyugtató, hogy ha az egyik behal bármi miatt egy időre és halaszthatatlan, vagy legalábbis kellően sürgős dolgom van adott tekintetben, akkor van másik gyors is.[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Nálatok nem jelentkezik hangminőségbeli romlás telefonálás közben? Egész pontosan arról van szó, hogy indítok vagy fogadok egy hívást, és a hívó valamint a hívott is úgy hallja a másikat, mintha nagyon, de nagyon rekedt lenne, alig lehet megérteni. Szétkapcsolok, újrahívom, vagy ő engem, és minden jó. Ma 3 alkalommal fordult ez elő. Már a hívás elejétől rossz, a tárcsázó hang is irgalmatlanul recseg.
Samsung Galaxy S6 a telefon, de nem hiszem, hogy hardveres gond lenne, mert csak néha jelentkezik. Helyileg Zala megye.
Ti nem tapasztaltatok ilyesmit?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
StLui
veterán
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy havi 200 perc beszélgetés, 1GB net-re még mindig a dominó a legjobb választás?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
legenda
válasz csabyka666 #93264 üzenetére
Szia,
Budapesten nincs gond, bár én 4G-n telefonálok, de akikkel beszéltem, azok közül sokan nem.
Amennyiben van rá lehetőséged, érdemes kipróbálni másik telefonnal és SIM kártyával, ki - ki alapon felcserélve egyszerűbb kideríteni, hogy hálózati probléma, vagy esetleg csak a SIM kártyával, netán adott telefonnal van gond.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csabyka666
veterán
4G lefedettség van stabilan, azért gondolom, hogy szolgáltatóoldali a hiba, mert amikor felépül a hívás jól, nem romlik vissza a minőség. Legalábbis bízom benne, hogy nem a telefonnak van baja...
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
legenda
válasz csabyka666 #93268 üzenetére
Hálózati hiba is lehet ott akár, de ahogy korábban írtam, úgy lehet csak szűkíteni a hibalehetőségek körét.
A 4G lefedettség még nem jelent 4G hanghívást, de azt csak azért említettem meg, mert ha van is hálózati hiba, nem feltétlenül adott minden hálózati módban.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sultansmith
senior tag
Valaki tudna engem tájékoztatni, hogy mit jelez a "Hello Holnap" plecsni a készülékeknél?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
temagad.aho
tag
Sziasztok!
2016 novemberi kisker árlistát tudok valahonnan tölteni?
Honor 8
-
Nordik
őstag
Elfogyott a Maratonom. Feltöltöttem az egyenlegem kaptam 100MB bónuszt. Így viszont nem enged maratont meg igazából semmilyen mobilnetet rendelni. Ez miért van? Addig nem tudok új maratont rendelni amíg a bónusz el nem fogy?
-
BronzIsten
csendes tag
Black friday ajánlatok várhatóak éjfél után?
-
South Velen
addikt
válasz BronzIsten #93279 üzenetére
Ha jól láttam, frissültek az árak.
A nagy FB szavaztatás után az S8 előfizuval kb. 11,5k-val olcsóbb mint eddig.
Nem semmi.
(jelenleg kapni sem lehet, de gondolom reggelig megtalálják a félretett készletet.)[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #93280 üzenetére
S7 100k listaárral viszont jó.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!Black Friday akcióban kinéztem egy telefont, Domino díjcsomaggal. Én vodás vagyok, lehet kérni hogy egyből függetlenítsék?Most látom benne van az összefoglalóban.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Pietrosz
addikt
Üdv! Van arra valami trükk hogy flottas elofizuval tudjak bf akcióban vásárolni/rám vonatkozó árakat megnézni? Hiába választom ki a meglévő elofizut választani kell hozzá díjcsomagot is
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Nemrég volt szó, hogy a D-Link DWM 222 modem független.
A HUAWEI E3372H az nem az gondolom hisz url-ben benne az SL ?
Ha függőt veszek, akkor a telekom függetleníti modemet is azonnal, attól hogy még nem telt le hűség?
Egyébként van különbség közöttük?
Megbízható mind2?Csak netezni kellene közvetlenül laptopba lenne dugva. (nem routerba ha ez számít)
-
norberto_th
aktív tag
Lejár az iPad előfizetésem. Mivel több előfizetés van így a masodik alacsonyabb előfizetésre jár partnerkártya kedvezmény. A kérdésem az hogy akkor az iPad előfizetésre is jár a kedvezmény?! Mert úgy olvastam hogy minden előfizetésre kivé azt amelyik a legmagasabb havidíjú. Illetve ha hosszabbítok akkor lehet iPad net előfizetéssel is venni konzolt?! Csak mert arra nem dob ki az oldal semmit csak a mobil előfizetésre.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
jotzo01
tag
Sziasztok,
tavaly meghosszabbítottam az előfizetésem, és ezzel együtt készüléket is vettem a Telekomtól. A régi telo micro sim-es, az új nano, így küldtek egy nano kártyát is.
De közben úgy alakult, hogy a gyereké lett az új teló a saját kártyájával, én meg tovább használtam a régi telómat. Most viszont vettem egy új telót, nem szolgáltatótól, ami szintén nano sim-es.
Mi van akkor, ha beteszem azt a nano kártyát az új telóba? Akkor elvileg a régi és új készülék ugyanazt a hívószámot kapja.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz jotzo01 #93287 üzenetére
Szia,
Egy előfizetés/hívószám ebben a formában csak egy SIM kártyán működik egyszerre, amennyiben az újat aktiváltatod az ügyfélszolgálattal (mert alapban nem aktív és csak arra az előfizetésre/ hívószámra aktiváltatható, amelyikhez kapcsoltan kiküldték), a régi abban a pillanatban inaktiválódik.
norberto_th: Csak Net díjcsomagra is jár a 20% kedvezmény. (az új 6/15 GB, választható hang nélkül, de úgy is lehet azokkal telefonálni is.)
Konzol is vásárolható csak Net díjcsomagokhoz, a fentiek szerint.[ Szerkesztve ]
-
Faith
aktív tag
Üdv !
Most a BF akcióban van A3 2017 domino csomagban jó áron. Itt a készüléket függetlenül kapom?
-
dse
tag
telekomos bolt keresett a dominós számomon, a szerintük meglévő vezetékes szolgáltatással kapcsolatban
hamar tisztáztuk, hogy olyanom nincs tőlük, a név eltérő, de a lakcím (legalábbis házszámig) stimmel
melyik esélyesebb:
- a telefonszám elírása, ~azonos lakcím mellett
- az adatbázisuk ennyire koherens és stabil?
vajon legközelebb egy fullos magenta havidíját keresik majd rajtam?remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
semetka
őstag
Mikor lesz elérhető a Sony XZ1 a telekomnál?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Itt is megkérdem, hogy a rendelésem még jóváhagyásra vár, GLS házhoz. De változtatni szeretném pick pack pontra. Tudom is módosítani, felajánlja, de a "Módosítások mentése" gombra nem reagál az oldal.
Lehet, hogy a Pick pack nem is lehetséges és ezért nem engedi menteni a változtatásokat? Egy telefon+domino sim kártya lenne, kuponnal.
-
_Moriarty_
aktív tag
Lányomnak most fog lejárni a Fun és korlátlan böngésző opció előfizetése. Ez nekünk jó konstrukció, ha nem teszünk semmit, akkor marad minden a régiben?
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest