Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz vizslakutya #92695 üzenetére
Ha EU-ból, akkor egyszer megtörténik a kiszámlázás és a szla levél végén van egy minuszos tétel, ami jóváírja 150 percig.
Ha Roaming díjakkal lett kiszámlázva, akkor
1, Biztos EU-ban voltál-e és azért nem történt jóváírás (más ország hálózatára csatlakozott fel határhoz közel stb)
2, a számod részletezőjének végén se látsz jóváírást?Túl gyorsultál egy kicsivel ha hamarabb nézek rá, akkor nem kellett volna akci(j)óba lendülni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali.
A kb másfél ket hete rendelt telefonom Mobil L + 10 GB net csomagban lesz.
Ha már megkapom a héten a telefont és belépve látom a díjcsomagot is válthatok az újakra?
Mobil L + 15 GB net(+ pár app) lenne ~ 550 Ft al drágább. -
dptrsk
Topikgazda
válasz vizslakutya #92695 üzenetére
Ez alapján az EU->Telekom irány is benne van a 150 egységben "Belföldi alapdíjas".
-
törölt tag
válasz -secret- #92704 üzenetére
Köszi.
Ezt elég lesz neten elintézni majd ?
Illetve most elvileg 16 370 Ft lenne a Mobil L 10 GB nettel. A Mobil L és az új 15 GB net + appokra 16 900 valamennyi... kértek egy 44 360 Ft os előleget amiből majd vonogatjak a havidijat.
Az a 16 370 Ft 9600 díjcsomag + telo részletbol tevődik össze. Ha váltok nem lesz semmi plusz díja? Mármint gondolom majd at kell varialniuk hogy meddig tart ki az előleg.[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
Még egy kérdés felvetődött Mobil L -el kapcsolatban:
Hálózaton belül korlátlan perc és SMS vagy csak a hívás korlátlan?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz IamTheDog #92697 üzenetére
Rosszul láttam csak a Mobil (XL) Korlátlan csomagokban van benne az EU díjzóna ÁSZF és honlap szerint. bocsánat.
@viera: Konkrét tapasztalat? Én is úgy tudtam, hogy benne van a 150ben az EU->EU is, de a leírások szerint nem jelenteném ki egyértelműen.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
-
Arcképgyáros
válasz Soulfly842 #92713 üzenetére
Ja igen. Korlátlan. Bocsi!
dptrsk: Most találtam meg ezt én is.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #92717 üzenetére
-
viera
őstag
-
Fancy-boy
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy ha jelenleg Move XS díjcsomagot használok, akkor lehetséges, hogy egy idő után kötelező lesz átváltani az új díjcsomagok valamelyikére?
Olvastam, hogy jelenleg nem kötelező, de mondjuk 1-2 év múlva már lehet, hogy az lesz?Köszönöm
-
Arcképgyáros
válasz Fancy-boy #92720 üzenetére
Magadtól fogsz majd átváltani.
Számold ki:
Move XS 1970 ft (asszem) van benne 40 forintos percdíj (hálózaton belül) amit ha elosztasz az 1970:40=49,25, az új Mobil S csomag 2000 ft-ért meg 80 egységet tartalmaz ami majdnem a duplája.
Miért fontos az a csomag?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Fancy-boy #92720 üzenetére
A díjcsomagok kifutását két lépcsőben szokták kivitelezni...
1, A díjcsomagok lezárása: A lezárást követően újonnan erre váltani nem lehet, új előfizetést nem lehet ezzel kötni, illetve, ha készüléket akar vásárolni az ügyfél, akkor a lezárt díjcsomagokra már nem kivitelezhető
2, A díjcsomagok kivezetése: Itt már nincs más opció, mint a váltás. Kikerül az ÁSZF-ből és előtte levélben értesítenek, hogy az akkori hatályos ÁSZF-ből melyik díjcsomagnak feleltetik meg, s ha nem jelzed az ellentétes szándékod, akkor arra váltanak át... Hogy ez mennyi idő lesz? Nincs olyan üveggömb ami ezt megmondhatná 2 és 8 év közé teszem valahova
-
Fancy-boy
addikt
válasz Soulfly842 #92722 üzenetére
Mind a kettőtök válasza hasznos volt, így már tudom, hogyan döntsek.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz btudos #92667 üzenetére
Értem, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez a szolgáltatókat annyira zavarná. Nem hiszem, hogy ott ülnek tanácstalanul és minden erejükkel azon lennének, hogy leüljenek a kormánnyal egyeztetni az adócsökkentésről, hogy bevezethessék azt, ami tőlünk nyugatra már alap. Már ha valóban ez az egyetlen visszatartó ok. Személyszerint nem hiszem, hogy ez így lenne, de ez csak megérzés, nem szakmai véleményen alapul.
-
Soulfly842
addikt
Egyébként az meg van nektek nem, hogy azért olyan szép kerekek a számok, mert már 'kompatibilisek' a január 1-vel végbemenő adóváltozásokkal... (5%-os adó)
(1113/1,18)*1,05=990 Ft
Tehát az a drágább, a gyakorlatban is majd olcsóbb lesz az adókulcsok miatt.
Máshol is lesznek kerekítések, de a Telekom elébe ment.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Soulfly842 #92731 üzenetére
Akkor jól tippeltem, hogy emiatt vannak ilyen gyönyörű számok.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Keem1
veterán
válasz Soulfly842 #92731 üzenetére
Ez mi is pontosan, ami miatt osztjuk 1,18-cal és szorozzuk 1,05-tel? Mármint milyen törvényi változás?
dptrsk: köszönöm, erről nem is hallottam még, de
Már csak azt a fránya 27%-ot kellene lejjebb vinni, amiben a világelsők vagyunk, sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz enginev3.0 #92735 üzenetére
Akkor majd újrakerekítik
-
Tosee
őstag
válasz dptrsk #92688 üzenetére
Délelőtt megpróbáltam a weboldalon lebonyolítani a díjcsomagváltást, és nem fogjátok elhinni de sikerült elsőre! Megkaptam az erről szóló sms-eket, átállítottak Mobil L-re, és aktiválták a 2Gb internetet is. Viszont amit észrevettem, hogy ha belépek az online ügyfélszolgálatra akkor ott még azóta is Next S-t ír az én telefonszámomnál... szóval valamiért az online rendszerben nem jól mutatja. Viszont már nincs ott a díjcsomagváltás. Ráadásul délelőtt óta az applikáció sem jó, nem tud beléptetni technikai karbantartás miatt. Kíváncsi leszek ha helyreáll akkor ott mit fog írni! Nem bánnám ha legalább itt a helyes adatokat látnám, a felhasználható adatmennyiséggel.
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
-Ben-
veterán
Mobil L csomagom van, eddig még nem hívtam hálózaton kívüli telefonszámot, mégis 9 percet ír + 248 Ft -ot. Ez normális? Nem tudom már, mit higgyek...
-
-
Robi_73
őstag
Anno 4 éve én is ezért váltottam korlátlan előfizetésre Next S-ről, mert a 30-as szám a számhordozás miatt nem mindig takarja a valóságot és mindig többet fizettem a kelleténél. Van egy kód amivel hívás előtt ellenőrizhető a szám, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik, de elég macerás hívás előtt mindig ellenőrizni az adott telefonszámot. Az is lehet, hogy csak látod mennyit telefonáltál másik hálózatba és 150 percig jóváírják majd a számládon.
Ezt kell beütni:*126*20/30/31/70/telefonszám#hívásgomb
Robi73
-
-Ben-
veterán
válasz Robi_73 #92741 üzenetére
Köszi!
Más: előbb nézegettem a telenor ajánlatait. Tényleg összeszedhetné magát a Telekom, mert jelentős különbségek vannak előfizetéses vásárlás esetén.
Vegyük példának egy iPhone X 64GB készüléket:A telekomnál 346.500 forint lenne Mobil L + NET 2GB csomaggal, aminek a havi díja 7850 Ft.
A telenornál 314.990 forint lenne Blue M csomaggal, melynek havi díja 7690 Ft és nagyjából megegyezik a telekom Mobil L csomagjával. Azért ez egy kemény 31.510 Ft különbség.... -
-
dptrsk
Topikgazda
Csak a Telenorosok kevesebben vannak, mint a Telekomosok. Telekommal több embert hívsz korlátlanul ingyen.
A Telenorosban minden SMS (a hálón belüli is) a havidíjon felül számlázódik.
Telekomnál benne van a 150 egységben az SMS is, illetve hálón belül korlátlan SMS.
Telenor túlforgalmazás 40 Ft/egység Telekom túlforgalmazás 35 Ft/egység.
Ezek az apróbb különbségek 2 év alatt lehet, hogy kitermelnek több, mint 30ezer forintot.Persze, aki csak ismerősöket hív és Telenoros ismerősei vannak, lehet, hogy a Telenorral jár jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Robi_73
őstag
válasz zsolt501 #92744 üzenetére
Igazán nincs mit! A Next S ATK a kezdetekkor 6400 Ft volt ha jól emlékszem és mindig 11-14.000 Ft körül volt a számlám. Valami jelzést adhatna a szolgáltató, hogy hálózaton kívüli hívást kezdeményez az ember. Így azért nem rossz extra bevételhez jutnak a szolgáltatók, és sokan meglepődnek az első havi számlán...
Robi73
-
-Ben-
veterán
válasz dptrsk #92745 üzenetére
Ebben részben igazad van, de akkor nézzünk egy másik példát:
Telenor Blue L (korlátlan beszéd + 2GB adat): 13690 Ft/hó, készülék ár: 269.989 Ft
Telekom Mobil Korlátlan + 2GB adat: 14349 Ft/hó, készülék ár: 319.000 FtA különbség 49.000 Ft, a havidíjat tekintve 2 év hűség esetén további 15.816, összesen 64.816 kvázi ugyanazért a csomagért. Ez szerintem nem elhanyagolható különbség.. Az egyetlen hátrány, hogy a Telenor függő készüléket ad csak, viszont a hűség lejártával ingyen függetlenítik.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ha van mellette másik előfizetés, ami min. azonos havidíjú, akkor
-20% már le is ment a havidíjból...
Ha van mellette otthoni szolgáltatás akkor
-25% a havidíjból.Nézd meg ezt a hasonlítást légyszi' egy S8-val és egy Huawei csúcskategóriával is (pl. p10, Galaxy s8)
A telekomos előfizetés havidíja máris 10760 Ft. egy otthoni tripla mellé, a készülék árakról nem is beszélve
Arról nem is beszélve, amit dptrsk írt... Mo-n majd minden második ember telekomos, ehhez képest a telenorral sokkal kevesebb embert hívhat ingyen..
(#92746) Robi_73
Telekom alkalmazásba bármikor megnézheted...
ír oda egy virtuális összeget, de a hónap lezárultával 150 percig (next s -nél 160) ezt a rendszer automatikusan jóváírja.
A kiírt hálózaton kívüli összeg/35Ft=lebeszélt hálózaton kívüli percek.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz Soulfly842 #92748 üzenetére
Ha öreganyámnak töke volna.... Ne keverjünk bele minden egyebet, maradjunk 1, azaz egy előfizetésnél. Nem mindenki veszi igénybe a többi szolgáltatásukat, például én se.
Egyébként tudom, hogy most 0 ft-ért elhozható az S8 (mondjuk nekem nem kellene ), de egy Note 8 -nál már szintén 30+ ezer különbség van.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Hát na, nem lehetünk egyformák, unalmas lenne, ha mindenről mindenki ugyanúgy gondolkodna Nekem alma nem kellene soha (S8-at használok)
Az új iphone-oknál tényleg kicsit lentebb van az ár, ami nem szokványos... lehet kevesebbet kaptak és üzletpolitikai okokból kisebb az ár? *trollface*
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest