Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
Nem írtam, de közben elgondolkodtam a Telenor korlátlan netjén, hogy most bemerték vállalni, mert osztás és szorzás után nagyjából jó arány jött ki a frekvencia (köszönhetően a Telekommal összefekvésnek) és az előfizetői állomány szempontjából, de várjuk meg a közelgő frekvencia újraosztást, hogy utána mi lesz, közel sem biztos, hogy aztán is így fognak menni a dolgaik.
A Telekomnál nem aggódom annyira.nyakoati: Működik a Telekom alkalmazás, és már a weblapos fiók is jó, reggel még köszörülték.
Robi_73: A flottával engem halálra lehetne kínozni, arra nem lehetne rábeszélni, még ezen a szolgáltatón belül sem, de ez egy külön történet.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Ha jelenleg is van otthoni TV + otthoni internet + mobil előfizetésem (mindre kb. 1 év hűségidő van még), azt átválhatom Magenta 1-be? Ahogy nézem jobban kijönnék és még az 50k-s kedvezményről nem is beszélve.
Vagy meg kell várnom a hűségidők végét?
És ha esetleg válthatok Magenta 1-re, azt sima igény leadással megtehetem webshopon keresztül?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz dptrsk #92646 üzenetére
Én kb. 150 főt tudok a környezetemben akiknek nem opció a Telenor mert otthon csak segélyhívás indítható
ez nagyon meglepő, nagyon sok éve használok Telekom,Telenor kártyát is, ilyet még nem tapasztaltam
melyik részein Budapestnek ?
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
norberto_th
aktív tag
Működhetne már a telekom app, mi amfenét csinálnak ennyi ideig vele...
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
elekreg
tag
válasz norberto_th #92655 üzenetére
Működik az, szerintem csak azoknak van vele gondja, akik váltottak most az új díjcsomagok valamelyikére.
radio100jozs: Én szeretek előre gondolkodni, meg ha a Telekom közben meggondolja magát valamiért (mert szerintem ő fog legkorábban beleugrani az 5G-be) és szakít a Telenorral, akkor szintén változik minden és nem a Telenor javára.
Azon sem csodálkoznék, ha csak közvetve is, de jelenleg is jól járna valahogy a Telekom a Telenor Hello Data korlátlanjai által, de ez persze csak spekuláció részemről, mert gonosz vagyok.[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz St3ven #92610 üzenetére
Több helyen megtalálható nem hivatos infó arról, hogy a telefonod tudja a HD hangot, tehát működnie kell.
Mindazonáltat ha hordozott számod van (telekomos vagy 20-as 70-es vagy 31-es körzethívóval), akkor bejövő hívás esetén soha nem lesz HD hangod. Ha te hívsz telekomost, akinek nem hordozott a száma és HD hang képes a telefonja, a hívás pillanatában 3G-n van a telefonja (pl 4G-ről visszavált, vagy VoLTE-n van), akkor jó eséllyel HD hanggal épül fel a hívás.
A samsung telefonok a service menüben egyértelműen mutatják is ezt: VC : 12.650(WB AMR) -
elekreg
tag
válasz radio100jozs #92660 üzenetére
Már folynak az 5G előkészületek is, pedig az sem most indul, szóval sosem lehet eléggé előre gondolkodni és látni.
2 éve olvastam utoljára a megállapodási szerződést, nem rémlik, van benne kikötött dátum, hogy valameddig muszáj együttműködni? -
norberto_th
aktív tag
Ennél a 150 perc vagy sms-nél akkor most az sms nem ingyenes hálózaton belül? Hogy kell értelmezni, vagy - vagy, vagy inkább is - is? Mindkettőt lehet vagy csak az egyik opcót?!
[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
elekreg
tag
válasz norberto_th #92662 üzenetére
Mobil L díjcsomag?
Annál hálózaton belül díjmentes a hívás és az SMS is, hálózaton kívül pedig 150 egység, ami bármilyen arányban lehet perc vagy SMS. -
Def26
félisten
A telekom kínálata közül melyik tablettel lehet telefonálni is?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Onderon
senior tag
Végre sikerült a Telekomnak olyan mobil internetcsomagokat bevezetnie, amik némileg hasonlítanak ahhoz, ami Lengyelországban és Romániában van (meg itthon a Vodafone-nál) már jóideje. Már csak azt kellene átvenniük nyugatról, hogy nincs már olyan hogy hálózaton belül vagy kívül, nincs már lebeszélhetőség, csak korlátlan beszéd/sms/mms van. Semmi mást nem kell választanod, csak hogy mennyi internetet szeretnél. Talán jövőre
-
-
BronzIsten
csendes tag
Sziasztok, most nézegetve a weblapot láttam, hogy mobil S csomagban 500 MB internettel a Huawei P10-en 42 ezer forintos online kedvezmény van és így megrendelhető 99000 FT-ért 141000 helyett.
Viszont a rendelési procedúránál átvételkori előlegnek 121000 forintot ír. Ez most valami hiba akar lenni és rendeljem meg nyugodtan, vagy komolyan ennyit várnak el kicsengetni helyben? Volt már másnak is ilyen?[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz BronzIsten #92668 üzenetére
Ennyit várnak... Volt már itt erről szó, sajnos ez van.
-
Beca1990
senior tag
válasz BronzIsten #92670 üzenetére
erről szól a topic jó pár napja...
olvass vissza. -
South Velen
addikt
válasz BronzIsten #92670 üzenetére
Igen, de csak azért, mert szar a T online felülete, és jelen pillanatban felül sem tudják bírálni.
-
-Ben-
veterán
válasz South Velen #92672 üzenetére
Lehet, de hivatalos állásfoglalás nem volt az ügyben, tehát akár szándékos is lehet. Az ügyintézők szerint pedig minden a legnagyobb rendben van, nem tudnak hibáról....
-
elekreg
tag
Ehhez képest, a témával kapcsolatban feltett azonos kérdésre is mást és mást mondanak a Telekomos ügyintézők, ami felettébb érdekes.
Arról nem is beszélve, hogy a rendszer random működik, teljesen azonos feltételekkel (meghatározott telefon, konstrukció és előfizető) is más és más előleget dob néha, továbbá csak az előfizetőt változtatva, teljesen új előfizetőtől nem kér előleget a legdrágább telefonra sem, hiába választ részletfizetést, tizen- és huszonéves arany és platina szintű kiemelt ügyfelektől meg kér, sokszor még nem részletre történő vásárláskor is, pedig nem a legdrágább díjcsomagokra és nem 0 Ft-os kezdővel történne a vásárlás, előfordul olyan is, hogy összességében több az előre bekért összeg, mint a telefon listaára.
Ez nem megfelelő működésre vall, még akkor sem, ha hétvégén esetleg nem volt olyan döntéshozó, aki egységes magyarázatot adhatott volna ki, mit is mondjanak az ügyintézők az előfizetők ezzel kapcsolatos kérdéseire.
A média hamarosan ráharap (mert ilyesmire szokása) és akkor lesz majd magyarázkodás, de olyan életszerű magyarázatot elég nehéz lesz kiadni, ami ezt a random működést alátámasztja.
A másik oldala a dolognak, hogy így elég sok újbóli hűséget is elbukhatnak, mert nem sokan hajlandók a húzós előleget befizetni és még hűséget is aláírni, ha azért az összegért bárhol máshol megvásárolhatják a készüléket előfizetés nélkül és még hűséget sem kell aláírni.[ Szerkesztve ]
-
Greg-77
aktív tag
válasz Soulfly842 #92520 üzenetére
Ma bementem a T-be ugyan annyiért mint online megvettem a készüléket 5-perc sem volt az egész várakozással együtt, egy szó sem esett semmiféle előlegről. Megnézték az előfizut mindták, hogy decemberben jár le, de mivel aranykártyás vagyok semmi akadálya.
-
veterán
Black Friday előtt szerintem rendbe fogják rakni ezt az előleges dolgot. Pláne, hogy már reklámozzák is. Egyszerűen nem tehetik meg, hogy nem csinálják meg normálisan, hatalmas botrány lenne belőle, a média is fel fogja kapni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Arcképgyáros
-
norberto_th
aktív tag
Nálam is ilyen, nem normális, de majd megcsináljálk.
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #92676 üzenetére
Múltkor ebben én is leírtam az előleggel kapcsolatos történetem. És még most is az a helyzet, hogy bármit rendelnék előfizetéssel, a legolcsóbb Alcateljüktől kezdve a nagyobbik iPhone X-ig mindig a telefon teljes listaárát írja előlegként.
-
joelke HU
senior tag
válasz szabogabor10 #92676 üzenetére
Vagy pont, hogy meghagyják így és ettől lesz igazán fekete az a péntek.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Drughi
addikt
Üdv,
Félig/meddig OFF:
Szeretnék NEM telekomos ügyfélként a webshopban vásárolni egy terméket a coop kuponnal.
Beregisztráltam magamat, kupon elfogadva, végösszeg 5000ft alatt, de nem enged személyes átvételi módot választani.950ft-ot meg nem fogok kifizetni, mikor a boltban ott a cucc.
Van erre megoldás?
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Jeleleg Next S díjcsomagom van, és 6 hónap hűségidőm (6300ft vállalt minimum havidíj)!
Ha most átváltanék Mobil L + 2 Gb csomagra, akkor valóban igaz amiket írnak?
1. Hűségidőd nem változik. -> marad a jelenlegi 6 hónap
2. Vállalt költési szinted nem emelkedik. -> 6300 ft
3. Bármikor visszaválthatsz egy alacsonyabb havi díjú, de a vállalt minimum havi díjnál drágább vagy azzal megegyező tarifára.7849 Ft -ra jönne ki a Mobil L +2 Gb, ráadásul a közösségi média, waze adatforgalom mentes lenne. Szóval 40 forint plusz költségért megérné átváltani, ha valóban így van ahogy leírták! Egyéb hátulütő esetleg? Kötbérrel nem fenyeget az oldal...
A Mobil L ben a 150 perc vagy sms belföldre és az EU-ban hogy értendő?
1 perc egy egység, 1 sms egy egység?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Soulfly842
addikt
1, Ha a vállalt havidíjat eléred akkor nincs akadálya és így igaz, ahogy leírod.
2, A mobil L és a Next S Hálózaton belül korlátlan, tehát, ha te kint vagy külföldön, akkor te egy idegen hálózatot használsz, így a hálózaton belüli hívás nem értelmezhető. Ergo, minden perc vagy SMS amit másik magyarországi hívószám irányába kezdeményezel egy 'egységnyi'.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz #04441088 #92679 üzenetére
Na én is leteszteltem a rendszert
(10 éve mobilelőfizető 2 előfizetéssel valamint 1 éve magentás, mondanom sem kell hogy aranykártyás)
S8+
Előfizetés megújítás: kb 260E előleg
Új előfizetés a meglévőkhöz: 0 előleg
Meglévő dominó előfizetésbe váltása: 0 előlegA5-nél szintén ugyan ez a helyzet
Jelenleg 2 részletem fut rendesen fizetve.
-
dptrsk
Topikgazda
1414en intézd a váltást, az a biztosabb.
1.igen
2.igen
3.igen, úgy variálod (havonta 1x) a hang és net csomagokat, ahogy tetszik, amíg a költési szint felett vagy.Ha EU roamingolsz, akkor is a 150 egységet fogyasztod, ha hazatelefonálsz vagy EU->EU hívsz roaming helyzetben.
"Az EU-ból magyarországi alapdíjas számra, illetve az EU-ból EU-ba roaming helyzetben alapdíjas számra indított hanghívás, illetve belföldi hívószámra küldött SMS és MMS küldés esetén - a méltányos használat erejéig - a belföldi díjcsomagban meghatározott hálózaton kívüli díjak az irányadók."[link]
Igen 1 perc és 1 SMS számít 1 egységnek. -
Tosee
őstag
válasz Soulfly842 #92685 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Ezt az EU-s témát akkor nem igazán értem...
Ha én belföldön vagyok és egy másik belföldi számot hívok aki mondjuk pont külföldön az EU bármely pontján tartózkodik akkor ingyen hívom amennyiben telekomos, vagy egyebet a 150 egységig. Viszont ha én vagyok külföldön EU-n belül és "haza" telefonálok belföldi számra akkor viszont kiszámlázza? És ha engem hívnak mikor külföldön vagyok, akkor nekem is fizetnem kell valamit?
Azt hittem ezek az EU-s csomagok azért vannak mert helyi tarifával lehet hívást kezdeményezni unión belül plusz költség nélkül... függetlenül attól, hogy éppen hol vagyok.A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
dptrsk
Topikgazda
Mivel köztudott, hogy nem jó a honlap így a telefonos 1500 forintot nem számítják fel, rá lehet kérdezni az elején, ha díja lenne lehet hivatkozni a hibás honlapra, de több számot váltottam át s egyiken de volt díjterhelés.
ÁSZFben benne van, igen, de az ügyfélnek előnyösen el lehet térni tőle.
Ha ragaszkodnak telefonon az 1500 forinthoz, akkor nem kell kérni a váltást, később újra próbálni.
Ha pedig nem lett mondva, rá lett kérdezve s nemleges volt a díjterhelésre a válasz, ott a hangfelvétel jóváírják. -
dptrsk
Topikgazda
Ha kimész EUba annyi változik, hogy a telekomosokat is a 150 egység erejéig hívod ingyen, mivel nem hálózatón belül hívod őket, illetve az EU->EU hívás is a 150 egységet eszi, nem plusz költség, ha 150 egység alatt maradsz.
A hívásfogadás díjmentes, olvasd el amit előbb linkeltem.Ha te Mo.-n vagy akkor a telekomosokat ingyen hívod, ha ők roamingolnak, akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz -secret- #92693 üzenetére
ezt nem igazán értem, de tárgyhó 21-én van a netnek a fordulója, és a nagy részét már felhasználtam...
Vagy úgy kell ezt értelmezni, hogy a csomagban foglalt net teljes hónapra kerül számlázásra függetlenül attól, hogy mikor váltok?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
norberto_th
aktív tag
Azért az elég gáz hogy egy ekkora telekomnunikációs cég nem tudja az app-ot megcsinálni normálisan egy új csomag bevezetésénél...3napja nem jó az app, komolyan hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest