Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josi
senior tag
válasz speedydb23 #43450 üzenetére
Sajna árban is. De fő a biztonság.
De legalább a szerelési költség bartelben ment.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Josi
senior tag
válasz speedydb23 #43452 üzenetére
Neten 14.300-ért sikerült megvenni, sőt volt nekik a helyi partnernél, így szállítást sem kellett fizetni.
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
rob210
Topikgazda
válasz speedydb23 #43450 üzenetére
Dieselen 20-30 körül válalják ha nincs ismeretséged.
Nekem maradt a nokian, ami egyszer bevált azon nem változtatunk
Renault power
-
rob210
Topikgazda
Ez a nekem való kocsi szívó benzin, 1.6 és az ára sincs elszálva.
[link]Renault power
-
speedydb23
senior tag
válasz rob210 #43454 üzenetére
20k kb a legvége amire nem húznám a számat, de a 30 az már nekem foghúzás ha azt nézem, hogy 25be megáll az alkatrész... Meg ha 6000ft-os óradíjjal számolunk, az 5 óra lenne, szerintem ez picit túlzó.
Nokian gumik vannak a céges kocsikon, de nekem a Dunlop ami eddig valóban érezhető különbséget tudott nyújtani.
-
tresh
veterán
válasz diablo1984 #43458 üzenetére
Minőségről beszéltünk nem műszaki tartalomról Nekem a kettő külön fogalom.. ültél már daciaba? Borzalmas kopogós hulladék műanyag , menetzaj , gagyi hatású kezelőszervek, papír karosszéria.. ez az ára ha olcsóbban akarsz renault motoros autót. Lada ugyan ez.. de egy másik példa ülj be egy passatba majd egy a6 ba érezni fogod a különbséget pedig minden ugyanaz..
-
diablo1984
veterán
jah, hát igen, valahol spórolni kell, eddig a daciánál a dizájnon is spóroltak, hogy a renault szebb legyen, most érték el azt a szintet, hogy egy dacia is tud jól kinéző lenni, de tényleg gagyi, pl egy logan-ben az 1,2-es benzinest és az 1,0-ás turbó a benzines választék, ha 1,4-1,6-os motor lenne, akkor többen is vennék még most is, de az nem opció, renault keze rajta van az ügyön! a ladában meg csak társtulajdonos, annyi köze azért nincs hozzá, de az új lada az (még most is) csúnya, gagyi. nem hinném, hogy kapkodnának utána, még most is az a kép van az emberekben a ladáról, hogy fos/sz@r hulladék, idő kell, hogy esetleg ez változzon, ha tényleg jó. a daciának is idő kellett, a supernovát is csak Románban ismerték, mert az is egy trágyakupac volt még.....
-
tresh
veterán
válasz diablo1984 #43460 üzenetére
Amennyi egy új dacia vgy lada annyiért én inkább vennék 2-3 éves Renault-ot
-
Josi
senior tag
válasz speedydb23 #43456 üzenetére
Hol csináltatnád?
Nekem laza 2 óra alatt volt meg a vezérléscserém Zoltánnál, és nem is volt drága.
Kérhetnél tőle egy ajánlatot anyaggal, munkadíjjal.
És meg is várhatod, amíg elkészül.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Jennny52
újonc
Renault Scenic 1,5 DCI, valószínűleg a motor fedélzeti computere hibás. Ha felmelegszik, kiírja , hogy menjek szervízbe és leáll, újraindítás után vagy elindul, vagy ki kell várni, amíg lehül. Szakszervíz sem találja a hiba okát. Állítólag van egy Gödöllői Zoli nevű valaki, aki foglalkozik ilyen javítással, de nem találom a neten. Tudja valaki az elérhetőségt? vagy valaki mást, aki megbízhatóan javít ilyesmit?
Üdv
Jennny52
-
A kezelőszervek is renault alkatrészek Az tény, hogy nincs hangszigetelve. Nem kopog jobban 11 évesen mint új korában. Bár az enyém eléggé megkímélt. Occsó, egyedi designnal Én szeretem.
Azért azt én is sajnálom hogy nincs normális motor hozzá. (Újakhoz) Néztem Kalinát is, de még nem jött össze a teszt vezetés. Nekem az is tetszik. Ingázni pont elég lenne.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
tresh
veterán
válasz Victoryus #43465 üzenetére
Nem tudom nekem suzuki kategória amibe a biztonság érzetem nulla. Egy 15 éves renaultba sokkal jobban érzem magam minden téren. Nekem ez olyan hogy hiába vw az audi is vagy a porsche nem egy kategória semmilyen téren se . Nem rossz szóval se mondtam de annyi pénzárt én használt renaultba ülnék ha választani kéne.
-
AMD Power
titán
Megane II benzinesből tényleg csak a ráncfelvarrott verziót "szabad" csak megvenni? 2006 utániakat....
Itt is ezt javasolják főleg.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz AMD Power #43469 üzenetére
Èn is a 2001- es autóm után - jövőre - 2011-2012 es Megan kombit fogok azt hiszem venni . Egyel fiatalabb generációra semmilyen másik autóra nem cserèlnèm le. Veszek majd egy 1.6 os 110 lovas 6 sebessèges kombit . 6500-8000 euró közöttieket nèztem nèmetben .Van választèk hála Istennek ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
AMD Power
titán
válasz pècsimunkás #43471 üzenetére
Megértelek..... Mit használsz most?
Megane II egyedül a beltéri zajok amiről sokat olvastam ,hogy katasztrófa meg a gyújtótrafóról. De más nagyon negatív nem igazán volt.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
Jaj én meg itt el is felejtettem mondani.
Tegnap túl estünk a flexicső cserén.
Nagyon szépen és 1 év garral dolgoztak a srácok, meg vagyok elégedve, 7 re vittem 12 kor már a kocsiban hazafelé tartottam és semmit nem kellett csinálnom.Megmutatták a régi csövet mondták, hogy még egy hónapig el lehetett volna járni vele.
Ráéreztem, hogy baj lesz, Így nem lesz18.000.- lett a vége ez szerintem Így egészen korrekt, az 54.000.- árakhoz képest amikkel dobálóztak.
Renault power
-
AMD Power
titán
válasz pècsimunkás #43475 üzenetére
Mióta van meg? Hány km van benne? Szereted? Megvagy vele elégedve?
-
AMD Power
titán
válasz roberto211 #43479 üzenetére
Ez csak a kíváncsiság. 2006-nál régebbi autót nem vennék már.
-
FerNandor
őstag
Na, fiúk.. Ma megvolt a bölcsőszilent csere.meyle mindkét oldalon. Szuper lett, sokkal jobban veszi az úthibákat. Viszont utána is elhúzott balra. Na mondom... Mindegy, egy futómű állításra mindenképp akartam menni. Egy picit kellett csak állítani rajta. (mert múltkor le lett szedve a bal belső axiál, csak aztán nem cseréltük ki, mert jó volt )
Na utána sokkal jobban balra állt a kormány egyenes, sima úton is. Visszamentem és mondtam. Basszus... Állított valamit, hogy bocs arra nem is gondolt.. És úgy megcsinálta, hogy qrvára stabil lett a kormányom. Már nem viszi el semmi balra és jól is áll. Úgyhogy ennek csak ennyi volt a problémája... És ezt 2 szerelő és 2 másik futóműves sem tudta... Nagyon jó. Csak nem tudom most, mert elfelejtettem, hogy mi volt az amit állított rajta... Szerintetek? Nagyon örülök most
Valami holtjátékról beszélt.."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
mihione
őstag
En gepem is osszeallt holnap elhozhatom mar,de amit a bontosok adtak feltengely nem lett jo bele ugyhogy a regi visszament aztan ki kell cserelnem naluk es ujra nekifutunk,elojott valami abs hibajelzes sztetek mit basztak el?Motor ki volt szedve,meg feltengely is.nekem csak mondtak telefonban aztan gepre dugtak de vegul nentudom mire jutottak...
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
pècsimunkás
addikt
válasz AMD Power #43478 üzenetére
6 éve vettem , 91600 km volt benne , de tuti visszapörgetett volt . Azóta 60000km - tettem bele . Nagyon jó autó ! Csendes , megbízható , nekem még a mai napig tettszik ! Kívülröl is , belül is . Enyém Expression , nagyon jó felszereltségű ! Az 1,4 ellenére szerintem nem megy rosszul , simán tartom vele a 140- es utazót autópályán . Minden évben rendesen megkapja a szervízt, most lecseréltem a vezérműszíjat is . A megbízhatóságával kapcsolatban , meg van összehasonlítási alapom , van 2 Toyota is a családban , az én autómmal sincs több gond mint azokkal . Vettem hozzá Continental nyári gumit , Nokian téligumit , szóval rendben van ...
1-2 kisebb hiba , de együtt lehet velük élni : Jön le a lakk itt - ott , meg a belső műanyagok 1-2 helyen ragadnak . Meg , vagy 3x cseréltem középső kipufogó dobot - tavaly az egész rendszert . Ezt betudom a sok rövid útnak .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
AMD Power
titán
válasz pècsimunkás #43483 üzenetére
Pár évvel ezelőtt majdnem én is vettem egy fehér sedan Megane I. De sajnos helyette egy VW Polo lett. Amivel nagyon befürödtem. Azóta is bánom azt a Meganet.
Megane I formája mai napig az egyik kedvencem! Kívül belül!!!
-
Bruce.lee
csendes tag
Üdv mindenkinek,majd elfelejtettem,hogy ami volt a Renault Megane autómnak a hibája meglett.
Az index és az ablaktörlőm utaló hiba oka az UCH Biztosítéktábla Paneljában van.
így bevittem egy ehez értő Szerelőhöz beméri a Panelt és megjavítsa.gondoltam megosztom mindenkivel hátha valakinek lehet ilyen problémája,de előtte érdemes az aksi mellett lévő biztosítékokat megtisztítani,mert nekem okszidáltak voltak azok is,és lehetséges ez okozhatta a Panelban a zárlatot,mivel nekem ott befolyik az eső víz,ki kell találjak valamit.
Megy haza a szőke nő az autóvezetői vizsga után. A férje gúnyosan kérdi: - Na, meghúztak? - Ketten is, de legalább megvan a jogsim!
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
Furcsa problémát észleltem a Twingómmal. Már másodjára történt meg.
Első eset: Viszonylag hosszú út legvégén (kb 400km) furcsa hiba jelentkezett. Először a légzsák jelzett hibát, majd a kormány ikon is elkezdett világítani. Ekkor a szervó már nem működött, se a féknél, se a kormánynál, majd elkezdtek halványulni mind a belső, mind a külső világítások. A tompított már csak annyira világított, mint a helyzetjelző, a kilóméteróra épp, hogy olvasható volt (este), majd a motor erőtlenné vált, végül inkább félrehúztam egy parkolóba és leállítottam a motort.
Másnap este visszamentem a kocsiért, hogy ketten hazatoljuk, de sikerült beindítanom úgy, mintha előző este semmi baja nem lett volna.Azóta volt szerelőnél, ő semmi hibát nem talált.
Lassan másfél hónapra rá, tegnap ismét jelentkezett a hiba, nagyjából 200 km megtétele után. MEgint először a légzsák jelzett hibát, majd rögtön a kormány ikon is elkezdett világítani, már a szervó sem volt a régi, a világítás kicsivel ugyan, de erősebben világított, mint a helyzetjelző. Pont egy benzinkút mellett voltam, így úgy döntöttem, hogy vészfékezek és ráhúzom a besoroló sávra. Amint ráléptem a fékre, és dúrva tempóban lassulni kezdtünk, azonnal eltűntek a hibajelzések, és minden világítás is a megfelelő fényerővel világított.
Akkuumlátor új a kocsiban, a generátor két hónapja lett felújítva. Ötletetek van, hogy hol keressük a hibát?
Előre is köszönöm a segítséget.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
mycso
Topikgazda
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Ez egy amatőr kérdés lesz: a kéziféknek mennyire kéne erősen fognia? Aszfalton is blokkolni kéne a hátsó kerekeket nem? Ha tökig behúzom akkor se blokkol, elég erőtlennek tűnik. Lehet állítani az erősségét vajon?
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
-
rob210
Topikgazda
-
mihione
őstag
Clio 2 1.4 16v hany amperos akku ajanlott bele?
Inditasi nehezsegeim vannak neha,mintha gyenge lenne az akksi de van amikor elkapja es teker rendesen,de ma pl volt h csak 4. Inditasra sikerult eletet lehelni bele.Tudom lehet onindito is de az akku se mai darab mar.egy kb fel oradvontatas vegere a lampak epphogy csak psilogtal annyira lemerult toltes nelkul.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest