Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    Topikgazda

    válasz tresh #19806 üzenetére

    Na pont ez az, amivel én nem értek egyet.
    Ha kell egy autó, akkor az az autó (nyilván a kerethez/lehetőséghez képest) olyan legyen, mint amilyet szeretnék.
    Az autót is tekinthetjük magán felhasználásra extra cikknek, vagy ilyesminek, tehát nehogy már ilyet számolgassak, hogy majd milyen szerviz miatt hogy éri meg (nyilván értelmes keretek/határok között) ha már egyszer lehet saját autóm, az olyan legyen, ami a lehetőségekhez képest, maximálisan kielégíti az igényeimet.

    Én ezt így látom. Persze nem minden áron, de ez a kilóméter mizéria, hogy melyik mennyi futásnál ajánlott, továbbra is egy nagy baromság. (annó az autós topikban ment 1-2 ember részéről, ez a gázosautóalegjobb, mertjajjdejó és szardízel --> hát hajrá, használja a gázos autót, de attól még baromságokat nem kell beszélni --> nyilván munkaeszköznél más lehet a helyzet, de ott sem áldoznék fel mindent a kényelem/használhatóság oltárán)

    Annó felmerült ez a kombi dolog is, hogy sokak szerint:
    - többet fogyaszt
    - zajosabb
    - nehezebben fűthető be, rosszabb a páramentesítése

    Ezekkel már akkoriban sem értettem egyet, mert szerintem elhanyagolható a különbség egy 5ajtóshoz képest. (valaki akkor kiszámolta, hogy 10 év alatt húdesokat spórolnék egy 5ajtóssal a kombihoz képest De hát WTF, ebbe felesleges is belemenni)
    Viszont, amit az előbb említettem, hogy olyan legyen, amilyet szeretnék --> na itt jön képbe a kombi és erre írtam annó, hogy nem tudok rá negatívat csak pozitívat mondani egy 5ajtós vagy szedánhoz képest. Ha csak évente egyszer használom ki a nagy csomagteret (ami nem így van), nekem már akkor is megérte.
    Számomra ugyan ez a dízel vs. szívó benzines közötti különbség.
    Ha majd cserélni kell két kilóért a kettőstömegűt, valahogy benyelem és megpróbálom megoldani, nem fogok azon pörögni, hogy a benzinesnél bezzeg nincs ilyen és miért nem azt vettem.

    (ide egy apró sarkított hasonlat: ha van egy 2110-es nokiám és megpusztul benne a kijelző, akkor kicseréltetem 500FT-ért, ha van egy S4-esem, abba vagy 60K DE mégsem 2110-est használok :U )

    [ Szerkesztve ]

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák