Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ha én most előfizetek egy hello data szolgáltatásra és van itthon 4G képes modemem akkor lényegében van egy korlátlan mobilnetem?Mert leszeretném váltani az ócska adsl2 internetemet...Saját méréseim alapján úgy 50/40 jön telenor LTE hálózaton keresztül.
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy telenoros kártyát ma jött meg interneten rendeltem le sima feltöltős kártyás sim mielőtt valaki megkérdezi azért rendeltem neten mer sürgős lett volna a kártya és nem érek rá a munkám végett elmenni venni ezen a héten.Jó nem is ez a lényeg hanem hogy ugye csak micro sim a legkisebb méret és nekem nano kéne ilyenkor mi van? ha beviszem a telenorba gond nélkül és díjmentesen cserélik vagy méret vágják ?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest