Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz Colos1 #97481 üzenetére
kezdj egy letöltési sebességmérést mondjuk a speedtest app-ban és utána gyorsan lépj vissza a cellmapper-be. akkor látni fogod, hogy milyen frekvenciákat használ egyszerre masszívabb letöltés közben (nekem a cellmapper még a frekvenciánkénti mbit/sec-et is kiírja a sorok mellé olyankor).
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
-
TeeJay
félisten
válasz Colos1 #97513 üzenetére
Speedtest nekem akkor is csutkán mért ha elfogyott az adatkeretet. Ez a lényege a mérésnek hogy látni lehessen mi a gond a sebességgel. Az sem számít hogy Yettel szerver vagy más, egyikre sem számolt nekem és sebesség csutka mérés alatt
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Landsmann
addikt
válasz Colos1 #98374 üzenetére
Elvileg mindenkinek levették a VoLTE tiltást, illetve folyamatban van. Körülbelül 1 hónap mire minden kártyáról lekerül a tiltás. Attól, hogy kapcsoló nincs, még nem jelenti azt, hogy nem működik a VoLTE. Az a kapcsoló csak annyit csinál, hogy a telefonon ki-be lehet kapcsolni a szolgáltatást.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Colos1 #98374 üzenetére
Ahogy láttam a yettel forgalmazta ezt a készüléket, úgyhogy előbb utóbb menni fog szerintem, van remény. Nekem realme gt master-em van ami az oneplus-hoz tartozik, szintén forgalmazta a yettel és nalam működik a volte, van kapcsoló is és fent ki is írja.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz Colos1 #99154 üzenetére
Most megy az "5G Rákapcsoltunk" kampányuk! Ki van plakátolva az egész város.
Engem a napokban tettek át 5G-re (van egy Domino kártyám, melós és autóban navigáló telefonban, eddig csak 4G-n ment), én napi 8-12 órát autózom Budapesten föl-alá, és azt vettem észre hogy folyamatosan 5G-n lóg a Telekom Domino-s telefonom, míg a Yetteles csak helyenként itt-ott.
Sőt, tegnap konkrétan a 12.-kerületben az Edvi Illés úton az erdő közepén megszakadt a Yetteles hívásom mert elment a térerő, és a Domino-kártyáról kellett visszahívnom az illetőt, amin persze akkor is fullon volt az 5G!
Igaz, sebességtesztet nem csináltam, de telefonálni tudtam az biztos. -
csernak75
senior tag
válasz Colos1 #100479 üzenetére
Nagyon köszi a képeket
Így már jobban el tudom képzelni hogy a kisvárosunkban lévő 2 torony miért olyan amilyen, az egyik ami csak 3G-s volt oda 3 új sugárzó került fel és jelenleg B1+B3 megy róla. És ezek szerint a kövi 10 évben így is marad. Míg a másik nagy tornyon azért van ennyi antenna mert B1+B3+B28 van, de itt lehet akár B8 is később.
Gondolom ahol csak nincs szükség B7-es sávra is ott ezeket az eszközöket rakhatják?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
- Eladó gamepad kihasználatlanság miatt
- I5 / Chieftec 600w / ddr3 8gb / hibas alaplap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest