Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizcsap
tag
válasz Viktor0610 #999 üzenetére
A telefonom szerint 160 nevet tud tárolni.Gondolom akkor ezt buktam...
"To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
MODERÁTOR
-
vizcsap
tag
De azért nem értem mert ez elvileg csak a telefon firmware-jét frissítettem,mert a Sony Ericsson-nak van egy külön erre csinált szoftvere amivel garanciavesztés nélkül lehet firmware-t frissíteni és ennek semmi köze nincs a pannonhoz.
Mondjuk gondolkodok rajta h lecserélem egy újabbra a kártyám,amikor vettük a telefont azt mondta az ember h bemegyek és megcsinálják az új kártyát,nem kell érte fizetni és az végre az én nevemen lesz(mert nemrég múltam csak 18)."To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
Ramius
őstag
Nemis tudom mikor volt utoljára kikapcsolva a telefonom
Nekem még a jóöreg Pannon GSM felirat díszeleg ott, de gyanítom, hogy ezis váltani fog ha egyszer kikapcsol.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Landsmann
addikt
Legalább tudod hogy neked mitől változott meg az operátornév. De ezt magyarázza meg valaki:
Semmilyen buherálás nem történt a telefonon. Egyik reggel így nézett ki az operátornév. Azóta is így van, még a Pannon sem tudta megmondani, hogy mitől. Eredetileg H Pannon volt a név. A preferált hálózatok listájában is úgy szerepel.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
vizcsap
tag
Csáó!
Ma frissítettem a telefonom firmware-jét (sony ericsson) és sikerült is,tök büszke vagyok magamra,de a lényeg a lényeg,mostmár nem azt írja ki h H Pannon GSM(v vmi hasonló volt,elég régi a kártyám),hanem azt h H pannon 3G!
Ez mi a csuda???"To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
Gallac
senior tag
hmmm az atomerőműves is elég jó csomagot kínál a Pannon keretein belül
havidíj 2880 Ft bruttó lebeszélhető teljesen, havi 60 sms ingyen....
átlag percdijak csucsidőben más mobilra 37 Ft bruttó, vezetékes 26,
pannon 18 este 19 utan ezek 27,5-re, 18-ra, illetve 12-re csökkennek..
másodperc alapu...''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
Pompi
MODERÁTOR
-
bandita001
tag
Igen örülni kell, mert elég sokat késet és nem akarttam 3 havit egyszerre kiköhögni. Ez még az augusztusi. Így is van még lemaradás.
http:// WwW.uNaLoM.CoM
-
MODERÁTOR
-
Ramius
őstag
Hát énsem találtam róla semmit. Nekem is van egy perfektes kártyám, igaz már nem használom. Én 37ft-ra emlékeztem, a mostani praktikum csomag 35 ft-os. Gondolom egybeolvasztották az összeset. A számlás csomagokat is megritkították. A legjobb azlesz, ha bemész a legközelebbi pannon boltba
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
37 ft mindenhova, perc alapú. De megpróbálom előkotorni.
-
Pompi
MODERÁTOR
A Praktikum Perfekt tarifatáblázatát nem tudja valaki előbányászni?
Van egy ilyen kártyám és lett közben egy mostanság is futó (sima) Praktikumos is és nem tudom melyiket tartsam életben, jó lenne összenézni, hogy egyáltalán mi a különbség.
Köszi!Feel Good Inc.
-
romet
tag
Nemrég még arra panaszkodtam, hogy kicsit késik a pannon a ki nem számlázott hívásokkal. Pedig! Egy ideje sámli sem jön be a pannonlájnon. Hát mit mondja, nem tökéletes
Viktor0610:
sztem ez nem annyira gáz. Két zöld gomb és már újra itt van...
bandita001:
Már ennek is örülni kell, hogy megjön a számla?
[Legközelebb használd, légy szíves a MOD-gombot.
Köszönöm.
Viktor0610]Lemaradtam. De sietek, hátha lesz belőlem valami
-
lasa
tag
2k forewö !
Dressed to kill
-
bandita001
tag
Ma végre megjött az augusztusi számlám , tényleg adttak rá haladékot.
http:// WwW.uNaLoM.CoM
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
Kerestem, de nem találtam meg, de annak idején az egyik Közleményben szerepelt a kapcsolatbontási idők. Azelőtt nem volt. Fel volt tüntetve az 5 perc után 0 Ft 60 perces bontása és a Családi csomag 180 perce is. Ha jól emlékszek, akkor a Családinál 180 percről volt szó. Sajnos nem találtam meg. Persze ettől lehet hogy tévedek, de neklem így rémlik.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Ferenc.v
tag
Családi csomagban az egy néven lévő előfizetések egymás között ingyenesen beszélhetnek 0-24 órágig.
Emellett megrendelheted az 5 perc után nulla forintos csomagos, amelyért minden pannonos előfizetővel az 5. perc után 0 forintért beszélhetsz. Az első 5 percet fizeted csak.
Nyilván a nagyobb kedvezményt adó szolgáltatás érvényesül számlázáskor, jelen esetben ha mind a két szolgáltatást (családi csomag és 5 perc után 0) megrendeled, akkor az egy néven lévő előfizetések közötti híváskor a családi csomag díjait számlázzák ki, magyarul csak a havidíjat. -
Laybee
őstag
válasz Viktor0610 #959 üzenetére
Értelek benneteket, de nem tudom, hogy jöt ide a 5 perc után ingyenesség.... Családi Csomagom van..
-
Ramius
őstag
-
MODERÁTOR
A Pannonnál is így van már hosszú ideje.
Két SIM-mel a költségek: 9576 Ft (2x4788 Ft), aminek a fele lebeszélhető és egymás között 0 Ft a beszélgetés.
Rögtönzött számítással, ha naponta 3 percnél többet beszél egymással a két szám, már visszajött a másik fél havidíj.
Sz.tem ennél jobb nem igazán kell...Xiaomi 13T
-
Ramius
őstag
válasz Viktor0610 #970 üzenetére
Az nem a vodánál van?
Nomindegy, akkor kevertem
Egyébként nemhinném, hogy két simmel megéri.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
MODERÁTOR
-
Ramius
őstag
Kellően nagy számú céges SIM esetén a cégen belüli 0 forintos hívást is felajánlják. Persze megfelelő havidíj ellenében, de azt hallottam, hogy ez nagyonis megéri.
-
MODERÁTOR
A céges előfizetéseknél az a jó, h. elkülöníthető, mi számít céges hívásnak és mi magánbeszélgetésnek. Az egész mögött van egy nagyon jól átgondolt internetes felület, ahonnan az összes kártyét menedzselni lehet.
A szám természetesen a cég nevén van, te csak a számlafizető vagy.Xiaomi 13T
-
romet
tag
válasz Viktor0610 #966 üzenetére
Ok! meg lehetne tudni, hogy van az a ''tudok egyet, hogy hova''?
Nem tudod, kinek mi a felelőssége? Én fizetem a számlát, az én nevemen van a telefon, csak a cég jótáll értem, ha nem fizetem? hogy lehet a pontos megosztás?
Azért kérdem, hogy van-e felelőssége a cégnek (a gazd. igazgató f*sik ezektől)Lemaradtam. De sietek, hátha lesz belőlem valami
-
MODERÁTOR
-
romet
tag
válasz Viktor0610 #964 üzenetére
Köszi, kiindulásnak nem rossz!
Hallottam alacsonyabb aladíjas megoldásról is már, ha esetleg valakinek van konkrét példája, hogy mit is lehet még kiharcolni. Itt a hozzáállás nagyon negatív, a főnököknek céges a telefonja, úgyhogy nem annyira érdekeltek az ügyben
Várom az esetleges egyéb példát (ha nem pannonos esetleg azt is)Lemaradtam. De sietek, hátha lesz belőlem valami
-
MODERÁTOR
-
romet
tag
Többeknél láttam, hogy üzleti előfizetésük van. Mit jelent ez pontosan?
Megköszönném, ha segítenétek:
hogyan lehet ehhez hozzáférni
milyen tarifákat lehet elérni!!!
A cégem (kb 90 fő) feljebbvalóit szeretném meggyőzni, hogy ez nekik nem rossz, nekünk pedig jó! Ehhez kellene munícióLemaradtam. De sietek, hátha lesz belőlem valami
-
romet
tag
válasz Viktor0610 #961 üzenetére
Köszi, bocsi, visszább megyek a keresésben
Lemaradtam. De sietek, hátha lesz belőlem valami
-
MODERÁTOR
-
romet
tag
Nem mentem vissza több száz üzenetig, úgyhogy bocs ha már volt a téma. De.
Nem tudom, hogy szoktátok-e nézni a pannonlájnon a hívásrészletezőt (mármint a ki nem számlázott hívások részletezőjét). Jó dolog, tudtam követni, hogy mennyi még a lebeszélhető percem. Egy ideje (vagy 1 hónapja) nagyon gáz, vagy 1 héttel le van maradva!!! Ráadásul felhívtam a 1220-at és azt mondták, hogy ők sem látnak frissebbet, mert ugyan ezt a rendszert nézik.
Mik a tapaszatalatok? Van megoldás, vagy hír e témában?Lemaradtam. De sietek, hátha lesz belőlem valami
-
MODERÁTOR
Nekem a Vodafone-nál volt olyan csomagom, ami 9 után ingyenes volt hálózaton belül. A hívásokat ott is megszakították óránként.
Az 5 perc után 0 Ft csomaggal még akkor is megéri beszélni, ha óránként öt percet ki kell fizetni. Kiszámolva, 12-szer alacsonyabb percdíjjal beszélhetsz, amennyiben kihasználod az egy órát, ami elég jó sz.tem.Xiaomi 13T
-
XSiGma
aktív tag
szoftverfrissítés beletartozik a garanciába?
-
Laybee
őstag
Családi Csomagban 1 óra után bontja a vonalat? Kellemes érzés....
-
lesaux
veterán
válasz Viktor0610 #950 üzenetére
És tényleg!
Ez tök egyszerű volt, a hülye is meg tudja csinálni.
Mondjuk amíg kinyertem az MMS-ből a képet, az is eltartott egy ideig, mert a Kivonat menüpont alatt lehetett elmenteni a képet.
Bár még van egy Pannon GSM felirat a gyereken, de azzal majd elbánok.
Köszi szépen még egyszer.
Szerk.: meg is van. Még nem számoltam össze, de azt hiszem, ezermester vagyok.
Köszönöm mindenkinek a közreműködést.
Most megyek, megmutatom a telefont a feleségemnek, aki már vagy tízszer szólt, hogy hagyjam az egészet a francba, amikor látta rajtam, hogy vagy mindjárt sírva fakadok, vagy földhöz vágom a telefont.
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
lesaux
veterán
válasz Viktor0610 #948 üzenetére
A régi telóról küldtem az újra. Most, hogy letöltöttem a beállításokat, sikerült elküldeni, sőt már nem is egy SMS-t küld webcímmel, hanem egy borítékot, benne valami szarral, gondolom, multimédiás üzenetet. Ez a következőket tartalmazza:
Feladó: +3620..., Tárgy: Cím nélküli, Dátum, idő, Típus: Multimédiás üzenet, Méret: 4756 Bytes, Osztály: Nincs, Címzett: Nincs, Másolat: Nincs
Az Opciók alatt az van, hogy 1. Mégse, 2. Visszahív, 3. Töröl
Szerk.: most még az lehet, hogy tényleg komolyan gondolták ezt a 72 órát, amíg aktiválják az MMS-szolgáltatást.
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
lesaux
veterán
Kaptam egy üzenetet az új telefonra, hogy (Sikertelen)+3620...
Befejeztem.
Mindenkinek megköszönöm a törődést. -
MODERÁTOR
Igen, elfelejtettem, h. a 1741 egy automata...
Az MMS havidíjmentes, a fogadásért nem fizetsz, csak a küldésért -azt hiszem, 99 Ft-ot.
A WAP szintén lehet havidíjmentes (MobilAdat Start), ezzel a WAP-ról való letöltés 8 Ft/10 kB-onként.
(Azért nem aktív alapból a szolgáltatás, mert a régi kártyákon még nem kapcsolták be az MMS-t, lévén, nem is volt ilyen szolgáltatás.)Xiaomi 13T
-
lesaux
veterán
válasz Viktor0610 #944 üzenetére
A #941-ben írtakat végigcsináltad?
Konkrétan a szolgáltatás ellenőrzésére gondolok a 1741-en
Nem, mert féltem, hogy bármit, ismétlem, bármit kérdeznek, legyen az akár PUK kód vagy titkos telefonos azonosító, nem fogom tudni. A telefonszámot is csak akkor tudom, ha fel van írva.
De most felhívtam a 1741-et, azt mondta a robot csaj, hogy 72 órán belül aktiválják.
Köszi még egyszer.
Meg a Pannonnak is, hogy alapból nem aktív ez a szolgáltatás. Vagy nem ingyenes? -
MODERÁTOR
A #941-ben írtakat végigcsináltad?
Konkrétan a szolgáltatás ellenőrzésére gondolok a 1741-en, mert az MMS-tárra akkor szokott dobni üzenetet, ha nincs aktív MMS-szolgáltatás a kártyán, vagy a küldöt üzenetben olyan tartalom szerepel (pl. nagy méretű kép, több szólamú csengőhang, mint amit ''elbír'' a telefon, stb...), ami ismeretlen/túl nagy/stb. a fogadó számára.
Mivel egy egyszerű képről van szó, talán utóbbit kizárhatjuk.
Amit egyébként az üzenetben ír cím, azt sz.gépről tudod megnézni, telefonról nem biztos.
A WAP-ot szintén a 1741-en tudod ellenőrizni/megrendelni. Elég a MobilAdat Start -havidíjmentes, forgalmidíjas.Xiaomi 13T
-
lesaux
veterán
Lehet, hogy a régi telefonszámra nincs engedélyezve a WAP? Vagy a GPRS? Azt se tudom, mi a különbség meg hogy nekem melyik kell? Tényleg nem tudja csak a képet átküldeni? Régebben volt olyan telefonom, ami kiírta, hogy képüzenete érkezett, és tényleg.
-
lesaux
veterán
Köszönöm mindenkinek! Már a Nokiával elküldtem a képet, azt írta, sikerült, de az LG-vel kép helyett egy szöveges üzenetet kaptam, hogy takarodjak fel valami mms.pgsm.hu/tar helyre, felhasználónév, jelszó stb. Persze nem tudom megnyitni az URL-t, azt írja, ellenőrizzem a beállításokat.
Most két kérdésem van így hirtelen.
1: Ha veszek egy feltöltőkártyás telefont, kell-e külön aktiválni benne a netet, vagy mit csináljak?
2: Olyan megoldás nincs, hogy nem linket küld meg ilyen baromságokat, hanem magát a képet? -
MODERÁTOR
- Számolj tízig: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10...
- Tegyél mindkét telefonba pannonos kártyát.
- Mindkét telefonon ellenőrizd az MMS-szolgáltatás aktiv létét -tudod: 1741.
- Tételezzük fel, h. az LG-ben jók az MMS-beállítások.
- A 3120-ra a Nokia oldalának Támogatás részéről ([link]) letölthetd a beállításokat -neked az alapbeállítások kellenek.
- Miután elmentetted a beállításokat, esetleg egy ki-/bekapcsolást megejthetsz.
- Küldd el az MMS-t.Xiaomi 13T
-
Pompi
MODERÁTOR
Azért MMS-hez ennél többet kell beállítani, de a legegyszerübb ha akár a Pannon akár a Nokia oldaláról elküdeted magadnak a beállításokat és akkor nem kell vele neked vackolnod.
Sajnos az LG-hez nincs ilyen feature.
Viszont az is igaz, hogy az MMS szolgáltatásnak aktívnak kell lennie.
Egyébként pedig ugyanakkora kijelzője van mind2 telefonnal - 128x128 pixel.
Én mondjuk azt csinálnám, hogy felraknám a képet a netre és letölteném az új mobil böngészőjével.Feel Good Inc.
-
lesaux
veterán
Megnéztem az MMS-dolgot. Nem lesz a gyerekekről háttérkép az új mobilon, tököm kivan. Beállítom a régi telefonnak, amiben az új kártya van, hogy http://mmsc.pgsm.hu, de baszik elküldeni. Most már azt se tudom, hogy melyik telefonon és melyik kártyán aktív az MMS-szolgáltatás, de tkp. miért is ne lenne aktív?
Mindegy, megoldom majd máshogy. Végül is az se biztos, hogy ugyanakkora a kijelzője a két telefonnak. Csak legalábbb kiírhatna valamit az a köcsög, hogy nem sikerült elküldeni vagy mittudomén. Ne adj' isten, azt is elárulhatná, hogy miért. -
lesaux
veterán
válasz Viktor0610 #937 üzenetére
Köszi. Nekem csak 10 karaktert enged, ékezet nélkül. Többet nem is vesz be a telefon.
Az MMS-es dolgot majd világosban megnézzük, azt is köszi. -
MODERÁTOR
Pannonnál a kártyacsere csak abban az esetben díjmentes, ha a SIM-telefonkönyv 100 férőhelyes v. a kártya meghibásodik, esetleg a készülék nem fogadja el azt. Egyéb esetben a díja: 3600 Ft.
A ''Szabó Sándor'' név épp' határeset, mert 12 karakter, ez lehet SIM-en is -balra dőlő ékezetekkel. Most néztem meg, nem ékezetes (és balra dőlő ékezetes) karakterekből 16-ot enged menteni a Vodafone-os kártyám, jobbra dőlő ékezetesekből hetet.
Az MMS-küldési probléma lehet készülékbeállítási gond (a Nokia oldaláról lekérhetőek a beállítások a Támogatás részről) és/vagy szolgáltatás meg(nem)rendelési probléma (a 1741-en ellenőrizheted, aktív-e az MMS a kártyádon, azt hiszem, a 2-es, majd az egyes menüpont).Xiaomi 13T
-
lesaux
veterán
A másik kérdésem: a régi telefon 3120-as, a mostani LG KG 220-as. A régiből a háttérképet meg a csangőhangot át lehet varázsolni az újba? Én már próbálgattam, hogy kép küldése telefonra, beírtam a számot, azt mondta, átrakta valami kimenő mappába, és onnantól semmi se történt.
-
lesaux
veterán
Ööö. A telefonokhoz sajnos nem értünk, lehet, hogy butaságot kérdezek.
Szóval vettem a feleségemnek egy új telefont, a régiből áthoztam a neveket, telefonszámokat, de még mindig csak 10 karakter hosszúságú neveket engedélyez, ha SIM-re mentünk. Ami elvileg logikus is, hiszen a SIM-et átraktam az újba, az ugyanaz.
A kérdésem arra vonatkozna, hogy ha esetleg bevisszük a gépet a Pannonhoz, hogy adjank egy újabb SIM-kártyát, ami már több karaktert kezel, akkor nem röhögnek-e ki nagyon. És mennyibe kerülne.
Mert az nem lehet igaz, hogy akinek mondjuk ''Szabó Sándor'' van a telefonkönyvében, az mind a telefonra menti a neveket, nem a SIM-kártyára, vagy de? -
MODERÁTOR
-
Ramius
őstag
Tudja valaki, hogy Kecskeméten van-e 3G hálózata a pannonnak? A honlapjukon nemtudok eligazodni.
-
Qru
MODERÁTOR
Praktikumos telót veszek annak az árából abból 3600Ft lebeszélhető? (régebben így volt)
#nincsbennetarcsi
-
Droopy79
csendes tag
válasz Viktor0610 #922 üzenetére
Persze. Az illető csak azokkal beszélne, akik a családi csomagban vannak. Ezért fél évig megállna az alap 1750 Ft-os havidijból. 890*6 Ft-tól esik el 31-e után. Vagy valamit félreértek az akcióból?
-
Chilli
tag
-
Chilli
tag
Most mennyibe kereül egy pannonos sim kártya és mennyi lebeszélhető belőle? Mert sehol sem találom...az oldalukon sem...A T-Mobilnál megtudták csinálni értelmesre a pannonak látom ez sem megy..na mind1..ha vki tudja akkor írja meg plíííz.
Xbox 360 PREMIUM PACK eladó !!!
-
MODERÁTOR
-
Droopy79
csendes tag
válasz bandita001 #916 üzenetére
Én hó végéig be szeretnék zsákolni vmit, hogy fél évig ingyen legyen a családi csomag. Utána ez ugye 5500 Ft bukó, szal valamit veszek szerintem.
-
Droopy79
csendes tag
Nem tudja valaki, mikor lesz a Pannonnál új akció?
Z300 égen földön nincs, a netshopra azt mondják 1220-on, hogy ha ott megrendelem, akkor sem tuti a szállitás, és csak akkor törlik a rendelésem, ha 30 nap mulva nem jön meg. Tehát 30 napig vissza se mondhatom, igy ha holnap jönne egy új akció vmi jó készülékkel, akkor várhatok a 30 napra, vagy meg kell vennem a mind két telót...
Szóval most várok, remélem a Pannon is a fejéhez kap, mert a voda mostanában nagyon olcsón adja a telefonokat.
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Gallac
senior tag
válasz bandita001 #911 üzenetére
és nem potyára megyek? remelem nem
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
Gallac
senior tag
válasz Viktor0610 #909 üzenetére
céges lett nem az én nevemen van
akkor marad a bemegyek az üzletbe mese?''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
MODERÁTOR
-
Gallac
senior tag
sziasztok!
Pannonos vagyok,
elrontott pin kód esetében interneten meg tudom nézni a kártya puk kódját??
ha igen nem tudjátok hol és miként?
köszi''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
Landsmann
addikt
válasz Droopy79 #906 üzenetére
Én mikor évekkel ezelőtt a Sony Ericsson T68i-t hajdásztam, sehol sem lehetett kapni hetekig. Megnéztem a Pannon Netshop-ban, a kínálatban benne volt. Megrendeltem és pár nap múlva hozták is. Esetleg próbáld meg onnan megrendelni. Ügyfélszolgálatot hiába hívogattam, azt mondta, hogy egyik üzletben sincs, nem is tudják mikor lesz.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Droopy79
csendes tag
válasz Ferenc.v #905 üzenetére
Nagy rábeszélésre 1220-on kiderült, hogy nincs az egész országban ilyen készülék Valszeg ki is kerül az akciós kinálatból.
Csak nem tudom, akkor miért szivatják a jónépet azzal, hogy még benne van az árlistában (pedig már egy ideje nem lehet kapni), meg azzal a szöveggel, hogy ''holnap kapunk árut, lehet érkezik''.
Mivel akinek szántam volna a telefont más nem tetszik, veszek egy SIM-et készülék nélkül, és jóvan. Igy legalább nem lesz hűségszerződés -
Droopy79
csendes tag
Nahh, ma voltam pannonnál, egy Z300-ast akartam venni, és nincs. Sehol. Hetek óta. Állitolag nem is lesz. Csak tudnám, hogy akkor miért nem veszik ki az akciós listából??
Tud vki esetleg egy lelőhelyet? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest