Új hozzászólás Aktív témák

  • tuto558

    tag

    Sziasztok,

    Van egy problémám, viszont még nem vagyok benne biztos, hogy a telefonom a rossz, vagy köze lehet hozzá a Telenornak is.

    Adott egy Galaxy A70, benne 2 telenoros sim (Sim1 slotban egy 3 éves sim kártya, Sim2 slotban pedig 1 hónapos). Mindenre (hívás, sms, internet) a Sim1 van használva jelenleg.

    A jelenség a következő: az irodázban ahol dolgozok, alapból elég rossz a térerő, a mélygarázsban pedig konkrétan nincs. Mikor indulok haza, a mobilt az autóra kötöm, android auto + google maps indul. Amint kiérek a mélygarázsból, van térerő és van 4G is, csatlkozik is a telefon. Viszont kb 1-2 hónapja minden harmadik nap az történik, hogy nincs internet egyálán a mobilon miután feljövök a mélygarázsból (googlemaps nem is talál útvonalat) - térerőt jelzi Sim1 és Sim2-höz is hogy maximum, Sim2-nél jelzi azt is, hogy van VoLTE, viszont Sim1-nél nincs mobilnet és VoLTE-t je jelzi ki. Akármeddig várok ez nem javul meg, csak az segít, ha újraindítom a telefont. Valaki tapasztalt esetleg ehhez hasonló problémát?

    [ Szerkesztve ]

    T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG

Új hozzászólás Aktív témák