Új hozzászólás Aktív témák

  • akyyy

    senior tag

    MyTelenor szerint utolsó készülék vásárlása: 2014. július 14. Két év hűséggel.
    Számlazárás időpontja
    2016. július 6.

    A szolgáltatásokban van pedig egy ilyen:
    Tarifahűség felmondási díja
    Aktiválás: 2015.05.29
    Lejárat: 2016.07.14

    Időközben ugye módosítva lett a tarifa csomag arról mint amin eredetileg vettem, egy másikra, mivel a saját nevemre kötöttük az egész szerződést (anno 2 éve más nevén volt) -- emiatt kellet másik tarifába menni, mert az megszünt.

    Nos ugye ha lejár a hűségem, akkor augusztus 6-án be kell mennem a Telenorba hogy átirathassam feltöltő kártyásra a szerződésemet előfizetésesről?

    (mivel közeljövőben szeretnék átmenni másik szolgáltatóhoz. tudom, kismiliószor biztos ki lett tárgyalva, de inkább leszek ótvatos minthogy 1 ftal is többbet fizessek akelleténél a szolgáltatónak!

    Ugye feltöltőkártyásnál nincs az, hogy tört számlát küldenek ki amin egy teljes havi számla van, hisz van rajta x keret, azt jól elhasznállom, nincs rajta lóvé, azt átmegyek a másikhoz örömömben :DDD

    Jah és ami még fontos, mikor függetleníthetem ki a telefonomat náluk? Érdemes még előfizetéssel, vagy tök mind1, ha már kártyás vagyok? Gondolom a hűséget mindenképp várjam meg, hát az az 1 hét nem oszt nem szoroz. Úgyis kb. ősszel mennék át.

Új hozzászólás Aktív témák