Új hozzászólás Aktív témák

  • eladogeppc

    veterán

    Gondolkodtam, hogy megírjam-e a kálváriámat, de nagyon tanulságos a story.

    Előzmény:
    Nevemen volt egy S4 mini még 2 havi törlesztéssel, mellette egy Galaxy S5 még 10 havi visszamaradó részlettel.

    Vásárlás:
    Bementem egy Telenor pontba, kifizettem az S4 minim hátralevő 2 részletét, valami minimális készülék váltási díjat, és lett belőle egy Samsung Galaxy S6 Edge+ 17 havi részletre.

    Bonyodalom I.:
    Sajnos az S6 Edge+ amit kaptam nálam nagyon leszerepelt, így a 3. napon felhívtam a boltot ahol vettem, és azt mondták, hogy felejtsem el, hogy vissza vegyék. Azaz van egy telefonom, ami nekem nem jó, és nem tudom visszaadni.

    Bonyodalom II.:
    Samsunghoz levél ment, hogy a készülék nem bírja. Teljes gyári állapotra visszaállítást javasoltak, meg türelmet mire beáll az akkuidőm. Nem javult meg, valószínűleg hardver hiba.... lenne ha máshol is nem írták volna le, hogy ez ilyen. Mindegy, nekem nem kell.

    Bonyodalom III.:
    Telenor boltba visszamentem, kértem a készülék cserét idő előtt. Persze lehet ilyet, 9 naposan ajánlottak érte 150eFt-ot, így buktam volna első körben 50eFt-ot. De nem is érdekelt volna, csak legyen egy iPhone 6S Plusom.
    DE !
    Nem volt regisztrálva először az IMEI, majd később a készülék neve nem jól szerepelt a rendszerben. S5 NEO-nak nézte a rendszer. Viccccc. Nincs mit tenni, háttérmunka kell. Ez akkor derült ki, mire 3 telenor pontban jártam. Mindenhol mást mondtak. A lényeg, hogy a csere mehet, csak 50eFt-ot ki kell csengetni.

    Bonyodalom IV.:
    Na mondom gyorsan elpasszolom, aztán a teljes készülékárat visszafizetem, és jöhet az új !
    Gondoltam én. Ugye a telefoncsere programnak ez a lényege. Nem tetszik a készüléket, lecserélheted.
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, dehogy !!
    Szóval immáron 200eFT-al a zsebemben becammogtam a negyedik Telenor pontba, hogy kitörlesztek mindent, csak legyen új !
    És itt jött a pofára esés.
    Hiába törlesztem ki a készüléket, nem vehetek, mert az S5 ára (Teljes készülékár 125 eFt) plusz az iPhone S6 Plus teljes ára összesen több mint a megengedhető vásárlási limit amit sehol nem mondanak, hogy ez 350.000 Ft részletre vásárolt készülékek esetében.

    Végkifejlet
    Így innen már csak a végső megoldást írom csak le, mert ez kemény 2 órába került az első Telenor pontnál. Zsebemben tehát 200.000Ft.
    S5 törlesztőjét ki kellett fizetnem, ez 52eFt, a készülék csere díja: 27eFt, új készülék kezdőbefizetés: 43eFt. Ezek azért kellettek, hogy bele férjek a 350eFt-os limitbe, mivel a nevemen ott az Galaxy S6 edge+, ami már mit tudom én mennyibe kerül.
    Így 122.000 Ft-ot kifizettem, és meglett az új készülék !

    Megjegyzésem:
    - Engem nem érdekel a háttércsoport, leszarom hogy a Telenor mit miért nem regisztrált, élni akarok a lehetőséggel amit kínálnak. (Készülékcsere program)
    - Ekkora ótvar rendszert, és ilyen paraszt kiszolgálást és arroganciát amit kaptam ezalatt a 11 nap alatt
    - Amennyiben a készüléket idő előtt - akármikor is legyen az - cseréltetni akarom, nem érdekli őket semmi, a készülék TELJES árát nézik. Hiába megy a hűség tovább, ilyenkor NEM a KEDVEZMÉNYES árat nézik, hanem a KEDVEZMÉNY NÉLKÜLI TELJES ÁRÁT. Így ha például a lejárat előtt 1 hónappal cserélne valaki, akkor BUKJA a KEDVEZMÉNYT !! Azaz 21 hónap után szépen ki kell csengetni a különbözetet még akkor is ha a hűségidő tart. VICCCC. Akkor ne adják olcsóbban. írják oda, hogy te pöcs, akkor is kifizeted !
    - Mi az, hogy nem élhetek a 3 napos cserémmel ? 9 napos készülékért kapásból 50 minusz ??
    - Nem lehet részletre vett készüléket átrakni másnak a nevére !! VICCCC !!
    - Régen 2 fényképes igazolvány kellett, párom nem tudott venni telefont mert neki nem volt útlevele. Most már semmi nem kell. Pár aláírás és kész.

    Telenor ? Ezeket kifizetve, tuti nem kezdek velük, már csak a térerő miatt sem.
    Budafok Campona feletti lakótelep 1 pötty. Itt az átjátszó torony a 10 emeletesen, tőlem 3 házra.

    Ezúton köszönöm meg a Savoya Parkban dolgozó értékesítőnek, aki 2 óra alatt végigvitte a problémáimat.

    Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

Új hozzászólás Aktív témák