Új hozzászólás Aktív témák

  • denis.p

    tag

    válasz Viktor0610 #37892 üzenetére

    Mint korábban írtam, hogy 1 éve vettem és regisztráltam a sim kártyát. Mivel a telenor vagy fél éve hírdeti a mindenki számára elérhető 150 Mbps mobilnetet, ezért bátorkodtam speed teszttel megnézni , hogy mennyi is az annyi, ami valójában csak max 2/1-es sebesség volt több egymástól eltérő földrajzi helyen is mérve. Ekkor felhívtam az üfsz-t, hogy hol is van az igért 150 mbps, mire közölték, hogy a jelenlegi sim kártyám csak erre a 2/1 mbps sebességre képes, majd mondta a hölgy, hogy mivel 2 éven belül aktíváltam, ezért kb 3 ezret kell kiperkálnom, hogy kicseréljék olyanra, ami tudja a 4G-t!
    Namármost, ha veszek valahol ismét online egy karit, mert ugye több online helyen is lehet kapni, (kivéve a telenornál) de nincs semmi garancia arra, hogy az újként eladott sim kártya mennyire is új, mert simán benne van a pakliban, hogy az is ugyanúgy alkalmatlan a 4g-re,, mint amilyent 1 éve újként vettem.:)
    Amúgy meg tele van a tököm a telenorral, mert előfizettem plusz 1gb netre 1500 Ft-ot dec.24.-én, oszt jön az imél, 27.-én, hogy megújult ismét van új 1giga netem 1500-ért.
    Először azt gondoltam, hogy ez valami vicc, mert 26.-án néztem és megvolt még teljes mértékben az előző 1 gb adat mennyiségem, mert ugye karácsonykor grátisz free netet adtak! Felhívtam hát az üfsz-t, és kérdőre vonom a pasit, hogy hoyg is van ez? Erre mondja, hogy 26.-án van a fordulónap, ahol megújul az adatforgalom és a régi törlödik. Na de hát 3 napra akkor miért nem 3/30-ad net forgalmat bizosít 3/30-ad résznyi költséggel. Tehát kb 150 Ft lett volna a jogos. Ja és ha 26.-án levonják a teljes havi költséget és mondjuk 27.-én lemondom, akkor abban a minutumban elzárják tőlem a netet, holott egész hónapra kifizettem. A tmobilnál azért nem ilyen szemét módon qurják át a klienseket. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák