Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tomp és a többiek,
van egy Galaxy Nexusom, HSPA+ kompatibilis. Belföldön a Telenornál csak HSDPA módban működik az adatátvitel, de amint átlépem a szlovén vagy olasz határt HSPA+ módba kapcsol. Belföldön márpedig a Telenornak vannak HSPA+ (na meg DC-HSPA+) cellái, akkor a telefon miért nem használja, csak HSDPA módban?
-
tomp
félisten
válasz bopeti98 #18599 üzenetére
Az androidos telefonok nem használnak folyamatos HSPA kapcsolatot. Ha nem indokolt akkor UMTS(3G) kapcsolaton vannak. Ha indokolt, akkor vált feljebb. HSPA(H) vagy HSPA+(H+)
Az a jelszint kilengés nagyon durva. Csütörtökön megnézem a Rudasnál milyen cella van. Mármint hol található. :-)DiMENSiON:
Mert csak HSDPA(7,2) sebessêget engednek. Ha beleraksz egy hipernet kártyát akkor lesz HSPA+[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Értem. Elképzelhető hogy azért ilyen nagy a jelszint ingadozás mert a cellák folyamatosan elutasítják a telefont mivel ugye "Nem kompatibilis" a Telenor hálózatával és akkor szerencsétlen mobil folyamatosan próbálkozik kapcsolódni hol a távolabb lévő és hol a közelebb lévő cellára?
Most Blue Mobile-os SIM van benne amivel tökéletesen működik a telefonálás és az internetezés HSPA hálózaton.
[ Szerkesztve ]
-
blokad
senior tag
Sziasztok!
A limit+net tarifacsomagban az 50 megán felül van túlforgalmazási díj, vagy csak lassítanak?!
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Valóban kapható már a Telenornál a Lumia 620 ?
Ha igen mennyi az ára Praktikumos rendelés esetén a webshopból ?
Esetleg lehet tudni független-e a készülék, mert azt
hallottam a HTC 8S pl függetlenül kerül forgalomba a szolgáltatóknál is, persze nem jelenti azt hogy a Lumia 620 is... -
club1
veterán
válasz blokad #18607 üzenetére
Részlet az ÁSZF-ből:
Az 50 MB belföldi adatforgalom felhasználását követően – amennyiben sem a feltöltőkártyához tartozó adatforgalmi keret, sem pedig mobilinternet szolgáltatáscsomag által biztosított adatforgalmi keret nem áll rendelkezésre az adott ciklusban - az adatforgalmazás forgalmi díja belföldön 0 Ft. Az 50 MB felhasználását követően a szolgáltatás igénybevétele maximum 32/32 kbps le- és feltöltési sebességgel lehetséges. A kártyás ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik. Amennyiben az előfizető bármilyen más adatforgalmi kerettel rendelkezik, értelemszerűen nem kerül lassításra az adatforgalmazás, és a további adatforgalom az azokra vonatkozó szabályok szerint használható fel. -
Cyberpunk
félisten
Sziasztok. Kéne egy kis infó nekem előfizetés ügyben. Nos március 4.-én jár le a hűségem. Mindenképpen várnom kell eddig, ha én közben szeretnék másik készüléket venni előfizetéssel?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Micro SIM mennyi náluk? Vagy vágást is vállalnak?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Dákesz
tag
Sziasztok!
Kérdés: Szeretnék új előfizetést (eddig más szolgáltatónál voltam), és ha részletre veszem a telót, akkor a mobilelőleg az minden esetben fizetendő?vagy ez mitől függ? -
didros
senior tag
Sziasztok! Ha a Mobil online startot letiltom, akkor tuti, hogy nem lesz semmilyen netes csomag ami számláz a telefonomra? Megjelent 3x300 ft a számlámon, pedig az adatforgalom ki van kapcsolva a telefonon. Hogyan lehetséges ez? Hogy tudnám letiltani ezt a vacak "szolgáltatást"? Köszönöm előre is! Visszaolvasva láttam itt a topikban, hogy az online.telenoron van valami opció a letiltásra de én azt nem találom. Megszűnt volna?
Köszi előre is! -
didros
senior tag
Ó, már látom!
Mi történik ha megrendelem ezt 0ft-ért?
"M.O Star szolg.tilt.jel"
Ezzel lemondom az online startot??
-
M@te
senior tag
valaki meg tudja magyarázni hogy vállalati ügyfeleknek (kb 100fős flotta) miért nem adnak telefont részletre?? iphone 5 (199 990Ft)
de ha magánemberként megyek be akkor vihetem rögtön részletre!MI ebben a logika???
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
-
M@te
senior tag
válasz rudymester #18629 üzenetére
igen, de az 100%ig garantált hogy a magánember tisztességesen fizeti a részleteket nem?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
asdf_
veterán
Bizonyara ugy gondolkodnak -szerintem helyesen-, hogy amelyik ceg eleteben 200e ft ekkora torest okoz, az a ceg pezugyileg amugy sem teljesen okes (nem mellesleg a cegeknek kotelezoen van bankszamlajuk, ha hitel kell, be kell setalni es ad a bank, mas kerdes, hogy itt kamatja is lesz)
Azt az esetet, amikor a ceg az elofizetes de maganszemely a telefon tulajdonosa, na azt meg nem gondoltak vegig (mert most gondolom errol lenne szo). -
M@te
senior tag
pedig pont arról az esetről van szó
van a céges flotta de ezen belül van több előfizetés magánszemély nevén is (feleség, gyerek) és pont egy ilyen előfizetést akartam hosszabbítani új telefonnal. ugyan ez a t-mobilnál gond nélkül megoldható volt.
na mind1 változni úgysem fog a helyezet csak érdekelt a miértje.így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
club1
veterán
Magánember felé fennálló követelést sokkal jobb áron (értsd: jóval kisebb veszteséggel) lehet értékesíteni, mint cég irányába fennállót. Lehet, hogy a Telenyomor követeléskezelője meg sem vesz céges tartozásokat (nem lenne ezzel egyedül a piacon). A távközlési feketelista esetében sem vagyok abban biztos, hogy cégek felkerülhetnek.
Magánvéleményem, hogy aki nem tud egy kedvezményes árú terméket megvásárolni, az vagy ne vegye meg, vagy vegyen egy hasonló funkcionalitású de olcsóbbat... Jól is néznénk ki, ha az összes paraszt 1-2 éves Claas/John Deere cuccokkal, az összes ember meg 1-2 éves Mercikkel furikázna, mindezt hitelből. -
M@te
senior tag
egyáltalán nem okozna gondot egyben kifizetni, de sokkal jobban szeretek inkább havonta fizetni 10-12 ezret mint egyben 200at.
mutass nekem valakit az átlagpolgárok közül aki egy összegben vesz autót. nyugaton pontosan úgy működik minden mit ahogy leírtad. na de ez már nem ide tartozik. OFF végeköszönöm a válaszokat
-
törölt tag
Az ügyfélszolgálat szerint a Mobil Online csomagok LTE-n keresztül is működnek. Akkor a Hipernet 84-em rendelésekor miért kellett LTE jogosultságot beállítani a SIM-en? Vagy hogy megy ez?
Bízom benne, hogy tényleg így van. Szerintetek?
-
ablack
senior tag
Samarttarifa extra csomagban mennyi a letöltési és feltöltési sebesség?
A telenornál már tudnak lassítani például ebben a csomagban? -
club1
veterán
válasz darvinya #18646 üzenetére
Voipnál többfajta hívási mód van, a callback esetében a mobilnetre csak addig van szükség, amíg egy egyszerű weblapra bejelentkezik a hívó és megadja a saját és a hívandó oldal telefonszámát, meg megnyomja a call gombot. Ez átlag 100 kB adatforgalomból kijön.
Nekik tehát bőven elég tehát a Klikk is, és minél olcsóbban megússzák a telefonálást, annál boldogabbak.[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Telenornál van előfizetésem (2 év hűség és tarifa hűség) Idén Júliusban jár le. De úgy tudom vannak kibúvók ha maradok a szolgáltatónál és újra aláírok két évet akkor hamarabb válthatok készüléket és tarifát is. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Köszi!
T
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest