Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
A Telenornál az internet lelassítása azt jelenti hogy az internet használhatatlanná tétele ( Még Opera Mini-vel is ) vagy csak tényleg az én készülékembe van a hiba? ( Ugyanis az ügyintéző szerint a készülékemmel van baj és mivel nem a Telenornál vásárolt mobil nem vállalnak felelősséget a szolgáltatás minőségéért ).
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz bopeti98 #18402 üzenetére
En nem hasznalom folyamatos netzabalo cuccokra, es kb. nem szoktam eszrevenni, hogy mikor kapcsoljak vissza. A lefele kapcsolasrol jon sms, de az uj honap inditasa nem... [De ez egy hangkartyara kert 100M csomag, email szinkron nem fogyaszt, waze belefer, a-gps, playrol app, bongeszes raerosen - de ehhez az eeepc-m alapbol is hozzaszoktatott.]
-
bopeti98
őstag
válasz axioma #18403 üzenetére
Én se használom netzabáló cuccokra, sőt nem is nagyon szoktam netezni mobilon de most muszáj volt. Le is használtam azt a 180 MB-ot ( Okostarifa 180 ) amiben elvileg a böngészést nem korlátozzák de ennek ellenére sem tud betölteni még egy pár kB-os mobilra optimizált oldalt se az Opera Mini-ben ez a vacak.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz bopeti98 #18402 üzenetére
Ezt már én is jeleztem, hogy az Opera Mini nem megy.
De az OperaMobil +turbó jobb mintha Mini-éznék.
Több lehetőség mivel teljesértékű böngésző. Sebessége korlátozás alatt olyan mint Mini-n ugyanekkor.Így engem már nem is érdelel, hogy nem megy a Mini.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Cartman023
aktív tag
Akinek a régi Számlás 20-a van, attól megkérdezhetném, hogy a havidíjat sms küldésre is lehet használni?
Mert Djuice oldalán a hívások vannak csak odaírva, és én úgy tudtam, hogy sms-re is el lehetett költeni a havidíjat. -
MODERÁTOR
válasz Cartman023 #18409 üzenetére
Számlás 20
A lebeszélhetőség felhasználható:
Hálózaton belüli mobilhívásra, Belföldi hívásra (más mobil hálózatba, vezetékes hálózatba), Hangposta hívásra, Kékszám hívásra, SMS-reA lebeszélhetőség nem használható fel:
Hívásátirányításokra, Invitel Belföldi Tudakozó, Invitel Különleges Tudakozó hívásaira, az Invitel Belföldi Tudakozó által kapcsolt hívásokra, valamint a Telenor Magyarország Zrt. szolgáltatási területén belül díjmentesen hívható számokra, a Pontos idő és a Számlainformáció szolgáltatások használati díjára, MMS fax-, adat alapú és mobil adatközvetítő szolgáltatásokra, valamint nemzetközi SMS-re, nemzetközi hívásokra, valamint roaming és emelt díjas hívásokra.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
n@p@lm
őstag
tisztelt egybegyűltek!
azt szeretném megkérdezni hogy a telenornál működik-e még a belassítás nélküli korlátlan internet csomag?
pc-s böngészésre használnám usb-s modemmel.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz n@p@lm #18411 üzenetére
Szia
Ha csak böngészni akarsz akkor az Online Flexi a legjobb, bizonyos egyéb és nem támogatott adatforgalom 1.5Gb után lassítanak.
Bővebben itt.[link]
Röviden a lényeg:
Egyéb forgalomtípus: netrádió, internet video, voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, online játékok használata, egyéb, a kiemelt és nem támogatott forgalomtípusokba nem sorolható forgalomtípus.Nem támogatott forgalomtípus: fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey…), FTP, OCH (Rapid Share) stb.); A teljes számlázási ciklus ideje alatt a fel- és letöltési sebesség: 32/32 kbps
Sebesség lassítására vonatkozó szabályok: amennyiben az Előfizető adatforgalma a megjelölt egyéb, valamint a nem támogatott forgalomtípusok összességét tekintve hét egymást követő nap alatt meghaladja az 1,5 GB-ot, a Szolgáltató az azt követő napon az egyéb forgalomtípusra vonatkozó le- és feltöltésre vonatkozó sebességet lassítja; A sebességlassítás mértéke: 32/32 kbps. A sebességlassítás automatikusan megszűnik, ha a 7 egymást követő napra jutó egyéb és nem támogatott adatforgalom 1,5 GB-nál alacsonyabb.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Bodrogkeresztúr, esti csúcsidő. DC-HSPA+
Egerben, Mezőkövesden, Nyékládházán sem ment a letöltési sebesség 20Mbit/s alá, tényleg odatették a fiúk magukat. Bár utazás közben nem a legjobb, de ha valami nagyobb községben, városban tartózkodsz, nem számít rossznak ez az érték, pláne csúcsidőben.
Az LTE lefedettség nem pontos, volt, ahol egy szomszédos településen is 3/5 -ös jellel fogható volt a hálózat. Például Szerencsen van hivatalosan LTE, de Mezőzomboron is kitűnően lehetett mérni 50Mbit-es letöltési sebességet. Nagyobb városban (Miskolc) már nem annyira menő a dolog, de még így is 5-10Mbit/s-es értékeket mértem. Bővítenek, bővítenek, már csak az üszf lehetne jobb.
-
Cartman023
aktív tag
válasz Viktor0610 #18410 üzenetére
Nekem ennyi van csak a Djuice oldalán:
"1Felhasználható Hálózaton belüli mobilhívásra, Belföldi hívásra (más mobil hálózatba, vezetékes hálózatba), Hangposta hívásra, Kékszám hívásra."
Az sms hiányzik.
-
MODERÁTOR
válasz Cartman023 #18421 üzenetére
Ezt a tudásbázisunkból halásztam ki, tehát, ha ott nem tévednek, akkor az a helyes.
A kérdésed egyébként szerintem már lényegtelen, mert amennyiben ebben a csomagban vagy, megnézel egy számlát, és kiderül, ha viszont más tarifában vagy, erre váltani már nem lehet.
Xiaomi 13T
-
Cartman023
aktív tag
válasz Viktor0610 #18423 üzenetére
Igazad van, az a legtisztább, ha megnézek egy számlát.
-
zsoltix
tag
Sziasztok!
Telenor online-al mi a helyzet? Bekéne fizetnem a számlám, de állandó hibát ír.
Köszi
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
sss
őstag
Hi,
Ez a praktikum+net csomag ugyanaz mint a sima praktikum, csak adnak hozzá némi adatkeretet? Vagy van valami apró betűs rész is ami elkerülte a figyelmemet?zsoltix: én simán be tudtam lépni 1-2 perccel ezelőtt
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Igen néztem. De nem igazán magasabbak a percdíjak sem.
..............................................................Praktikum+net Praktikum
Telenor hálózaton belüli percdíj............................37 Ft < 45,50 Ft
Belföldi más mobil, valamint vezetékes.................47 Ft > 45,50 Ft
SMS díj belföldön..............................................44,50 Ft < 46 Ft
MMS díj belföldön............................................141,50 Ft = 141,50 Ft
Kapcsolási díj hívásonként...................................2,50 Ft = 2,50 FtBazzeg tripla lett.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Múlthónapban írtam levelet, hogy a sz.zárásom óta cellaváltáskor megszakad az adathálózat és a lakásban leromlott a 3G minősége.
Nos tegnap óta már nem szakad meg az adat cellaváltáskor és a lakásban is javult a jelszint.
-105dBm-ről -95dBm-re.
Válasz még nincs, de gondolom a sablon szöveg lesz. Nincs hiba. Közben meg csendben kijavítják amit elcsesztek. -
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz nggabi #18434 üzenetére
Aszondod mult karacsonyra fa tetejere angyalka helyett pannonos repeatert kapott?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dyrtyho
őstag
Amúgy ez a beszéd + netcsomagra mennyire éri meg átváltani a klikk netcsomagról ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
club1
veterán
válasz rudymester #18442 üzenetére
Akkor már csak azt nem értem, hogy lehet klikkről smarttarifára (opcióról előfizetésre) váltani (és mi értelme)?
-
CLAWz
tag
Úgy látszik, megvan miért kaptam számlát a számhordozás után!
Megrendeltem az év végéig ingyenes Deezer szolgáltatást szeptemberben. Miután leléptem, a megrendelés "rajtam maradt" és emiatt kiszámlázták a korábbi havidíjamnak megfelelő összeget az ingyenes szolgáltatásért.
-Megszüntetni nem tudják, hisz már nincs náluk előfizetésem.
-Az Telenor Online nem enged be hogy levegyem, hisz nincs előfizetésem.
Javaslat, írjak levelet (fizikailag, postán) a panaszommal és 30 napon belül elbírálják...
Véleményem megtartom magamnak.Fejlemény (mert ígértem hogy leírom): ma megkaptam a behajtótól a számlát 24k HUF-ról. Rájuk csörögtem, hogy ez most mi és kiderült hogy a mai nap folyamán e-mail-ben törölte a Telenor a velem szemben fennálló követelését és semmis a behajtási megbízás.
Szal' levelezni kell velük. Még várom a hivatalos választ, akkor lesz a tuti, de legalább ennyivel beljebb vagyok.
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
JánosIstván
csendes tag
Sziasztok!
Van egy okos 90 es előfizetésem. Ezzel tökéletesen mennek a voip szolgáltatások (viber, skype).
A probléma az volna, hogy az egyik rokonom is akar kötni új előfizetést, viszont ezeket a csomagokat kivonták a forgalomból. Helyére a smart tarifa 2 került ha jól nézem. A 90 es csomagomnál ugye lassítják a forgalmat ha elérem az adatmennyiséget, de korlátlanul tudok böngészni továbbra is és a voip is szépen fut, tehát ez engem nem is zavar különösebben. De így van ez a smart 2 vel is? Mert mintha olvastam volna olyat, hogy: A tarifacsomag igénybe vétele esetén internet alapú hanghívások nem kezdeményezhetők.
Tehát akkor nem engedi a vibert és a skypot? Vagy mi? És ha tiltják, akkor gondolom van már rá program amivel ezt is meg lehet oldani. Androidos készülékről volna szó. -
club1
veterán
válasz JánosIstván #18445 üzenetére
Az okostarifákat egyelőre máshogy kezelik, mint a smartokat. A rokonod erről már lekésett... Használjon trés vagy blue-s mobilnetet, ott nincs semmi voip szűrés. A többi szolgáltatónál sok helyütt, sokféle voip szűrés létezik, biztosan mindenhol szinte csak a Mobilevoip kliens fut.
-
draco31
veterán
Az most komoly, hogy nincs egy normális kártyás csomag a Telenornál? A Praktikum Ász jó lenne, de 14Ft-os kapcsolási díj? Tarifacsomag-váltás díja 915 Ft.?
Egy barátomnak néznék új csomagot, de még az sincs feltüntetve, hogy hogyan kell váltani a csomagok között. Csak ügyfélszolgálaton lehetséges? Nem tudom jelenleg milyen csomagban van, de gondolom sima Praktikumban lehet, mert 45Ft-os percdíjat említett.
Melyik csomagot tudnátok ajánlani, amelyik a legolcsóbb, mert én nem nagyon látok különbséget közöttük. A Voda sokkal átláthatóbb számomra.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Chaser
legenda
Vettem egy telenoros sticket + feltöltős netet. Kell aktiválni valahol? Azt írja nincs sim, vagy sim hiba. 3000ft van rajta elviekben.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest