Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Ahogy azt korábban már írtam a Nikon úgy is beszállhatna a top mirrorlessek piacára,hogy közben 100%-ig kitart a jelenlegi DSLR vonala mellett.
Szerintem nagyon adná magát, hogy kihozzanak egy cserélhető keresős DSLR vázat. Lenne hozzá optikai prizma és EVF feltét is. Utóbbi esetén felcsapott tükörrel menne.
És tervezhetnének hozzá pár mélyen a vázba belógó objektívet is. Ezeket nyilván EVF-fel felcsapott tükörrel lehetne használni.
Így részben magukévá tennék a mirorrless rendszerek előnyeit, de közben mégis maradnának a gépek alapvetően DSLR-ek.Persze úgy néz ki ez csak az én lázálmom marad, mostanra már kiderült a Nikon Df biztosan nem lesz cserélhető keresős.
Bár lehet holnap még meglepnek és lesz a történetben még egy csavar. Mondjuk az optikai keresőbe be tud vetíteni elektronikus keresőképet is. De hogy őszinte legyek látva a képeket már ebbe se nagyon bízom. Nagy valószínűséggel kimerül majd a történet a külsőségekben.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs