Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Freddy, illetve ellenfénynek deríteni is jó a vaku. De nálam (is?) csak az evf+villanós vázak jöhetnek szóba, EM5, XM1 bukta.

    m3ss, múlt héten írtam a kezelésről, 1, 2. 2 hete ezen a kijelentésen mosolyogtam volna. Nászút előtt egy hosszú hétvégén nyúztam a két gépet, itt egy hétig. Amiket használok, sűrűbben használnak, itt gyorsabban, logikusabban elérhető. Legalábbis nem rosszabb, és hol az egyik hol a másik időnként sokkal gyorsabb egy-egy dologban (én mondtam X10re példát, te mindjárt tolsz másikat).

    A 17-50 fókuszgyűrűje (jó, nem igazi makró obi, de arasznyi közelponttal átlag usernek az is) nagyon pici úton mozog :(. Az 100% hogy az X10 gyűrűje precízebb, mert a függőleges tárcsán lehet tekerni, és atom progresszív, közelpont környékén nagyon nagyon finom lesz a felbontása. [link] Más kérdés hogy X10 OVF-es, ez leginkább a nagytesóknál hasznos, ahol a rekeszgyűrűt használhatjuk ugyanígy (18-55nél úgy tudom, nincs akadás sehol). És ott legalább vízszintezőt is kapsz mellé. Ja, X10be is van :).

    Tévedés hogy annyi mindenben jobb az X10. Kezelhetősége remek, könnyű, és tudja amit egy kitobis tükrös. Ha ez elég lenne nekem, nem ilyen üvegekre költöttem volna el ennyi pénzt.
    Egyetértünk, tükrösnek jó üvegekkel van értelme - ezért szoktam mondani a usereknek hogy ilyen esetben ne is tükröst nézzenek, ilyenkor persze itt lehurrognak páran :B .

    gab.m: Az S100fsbe (és elődeibe) tuti egy szikra fény se jutott, a G2nél sem rémlik.
    Nem kell laptop a hasonlathoz, ott a gépünk kijelzője, faxt se látunk erős napnál, nemhogy azt hogy helyesen exponált-e (kis túlzással).
    Az én fejformám kompatibilisebb a szemkagylókkal? Vagy a tükrösnél is bemegy nálad a fény? X10 keresőjével sem volt ilyen bajom, 6500 meg 9600al sem. Gyanús vagy, hogy vmit elkaffantottál vagy szemüveges vagy :).

    Kukucska nélküli milc az szappan, nem fényképező :D

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák