Új hozzászólás Aktív témák

  • matyi012345

    őstag

    válasz Throme #35673 üzenetére

    Állandóan a "plusz 5EV nem kell senkinek"-nek jössz, közbe meg örök téma, hogy a Canonokban pl. nincs annyi alulról és ez milyen gáz és miért nincs. Két mondatban nem közölheti az ember a tényt, mert már hőzöngsz. Letöltöttem DP-ről egy D7100 RAW-ot. Több másik Nikon vázhoz képest már +1 EV-nél is látszik a sötét részeken, plusz 2 már durva. Nem kell ide 5 FÉ amúgy sem. Nem bírsz leszakadni róla, ha valaki megemlíti akár vélemény nélkül is, már jössz elbagatelizálni vagy cáfolni, vagy megmondani, hogy másnak mi kell és mi nem.

    Igen egyébként a D600-at és a D7000+35-öt bele lehetne írni felőlem. Mire van szerinted a fórum? Egymás gépeinek a fényezésére? Ha valaki tapasztal egy hibát és leírja, utána nem lehet megemlíteni a tulajdonosok önérzete miatt? Inkább vegye meg az újonc a gépet csakúgy? Azért jó a fórum, mert az ilyen dolgok belekerülnek és a kérdező teljes képet láthat, vagy figyelhet a vásárláskor erre, ha mindenképp akar venni egy problémás darabot. Persze ha mélyen kussolni kell mindenről, akkor lehet, hogy otthon fogja megszívni.

    Semmi értelmét nem látom, nem megemlíteni. Két sorban nem fér el, hogy erre figyeljen? Bocs, de leszarom hogy anno megvetted és állandóan véded emiatt. Nem erre van a közösség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák