Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz Gulyopapa #14606 üzenetére

    még mielőtt jön a modi radír leírom.
    Nem tudom ez miért meglepő számodra, akárhány témában, akárhány oldalon, akárhány fórumon jártam, ez mindig mindenhol így volt/van/lesz... Van egy jól összeszokott belső kör, akiknek kvázi ugyanaz a véleményük alakul ki egy-egy témáról, és idővel jobban összeállnak. Ezen az se változtat, ha gyakran felemlegeted (úgy rémlik már nem először, nem másodszor jön ez elő).
    Szerintem sem kell ennyire felkapni a vizet egy-egy ilyen beszóláson... A fórumozók 95%-a szerint az én cuccaim is szarok, mert le lett írva már sokszor, hogy a d3100 meg a 35/1.8 is hígfos. Na és ha ezt mondják rá? Ha az én igényeim (igénytelenségeim?) kielégítik, akkor had mondják.
    Eperkutyus szerint vacak a 85/1.8, sőt kb minden ami nem FX váz, és nem képstabis obi. :N Na és akkor? Na neked jó a 85/1.8, akkor nem tök mindegy? Szard le, és leld örömöd az obidban.
    A képelős topicokba is ez megy állandóan... Kezdem lassan azt hinni, hogy nem is férfiemberek járnak ide, hanem tizenéves kislányok, mert mindig mindenki besérül mindenen. :(

    [ Szerkesztve ]

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák