Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
jocojoe #6699 üzenetére
egyemmeg deééééédes
super fast kitteh attack <<<-- mindenkinek ajánlom
-
pohár
félisten
utolsó a legjobb
-
pohár
félisten
[link]
Itt az ijedős macsek -
pohár
félisten
Szerintem ez a nyers hús dolog hülyeség
Ha kertes házban laknátok, é hazahozna valamelyik cica egy egeret, megfőznéd neki vagy mi??
Nekünk majd' 10 éve vannak macskáink, mind kapott csirkecsonttól kezdve az épp kibelezett és kitisztított csirke ”cafatjain” át mindent, semmi bajuk nincs tőle
Végülis a macska vadász típus, a nyers hús és csont mondhatni lételeme -
pohár
félisten
Hmm... Érdekes... A macsek már futkorászik, elém jön, doromböl, dörgölőzik a lábamnak, pedig nem csináltunk vele semmit
Lehet tényleg csak fogcsere volt, és azért nem tudott enni -
-
pohár
félisten
Na akkor továbbítom a szülők felé a féregtelenítés szükségességét
Holnap megnyomkodom a macsekot, meglátjuk mi lesz majd...Az állatorvossal kapcsolatban annyit, hogy 20km-re van, a szomszéd városban, se ilyen macskaszállító "ketrecünk" nincs, meg apámnak nagyon ideje se hogy átvigye...
Nekik macska macska, nem fajtatiszta, mondhatni csak a pénzt viszi...
Szeretik ők is meg minden, de annyira nem szaladgálunk minden bajjal állatorvoshoz, eddig csak a kutyánkkal mentünk, mert lebénult a két hátsó lábára, később kiderült hogy gerincsérve vanAmúgy féregteleníteni gyógyszerrel lehet? Mármint nem kell vele állatorvoshoz menni, tápos boltban is kapható féreghajtó, ugye?
Amúgy ma néztem a szemét, majdnemhogy szomorú volt a szeme, olyan gyötört kicsit
De nem láttam a sárga szemén kívül semmi, szóval majd megnyomkodom az ínyét holnap ha felkelek
Anyám is azt mondta hogy szerinte is fel van puffadva, mert lassan 4 napja alig eszik, mégis nagy a hasa... Akkor itt férgesedés lesz úgy néz ki
Emiatt lehet az étvágytalansága is? -
pohár
félisten
Nem volt féregtelenítve, eddig egy macsek se
Amúgy kiskorában is mindig ennek volt a legnagyobb hasa, olyan sokat evett, futni nem bírt
Májkrémet kerítek majd, főtt tészta is most lett főzve, húslevesből is maradt hús, majd megkapja azokat is
Hát nem hinném hogy sápadt lenne, tetőtől talpig szőr, mégis hol nézzem hogy sápadt-e?
Nem hányt/fosott még szerencsére, vizet iszik ha úgy tartja kedve, szerintem nem kell a kiszáradástól tartani -
pohár
félisten
válasz
puttputt #5566 üzenetére
Kb 3 hónapos
Eddig semmi baja nem volt, a másik kettőnek sincs, alig eszik és iszikHajajj, ki tudja mi lesz...
Most vittem neki ki tejet, ránézett és ment volna el, mondom hohó te innen nem mész
Belenyomtam kicsit a fejét a tejbe, megnyalta az orrát, és vagy 15x belenyalt, és ment tovább, de nem szaladgál, csak fekszik a hintaágyon és élvezi ahogy himbálja a szél -
pohár
félisten
Már 3 napja nem eszik az egyik macsek, csak kis vizet iszik...
Adtam neki tejet, belelefetyelt jópárat, aztán elindult másfele... Csak nehogy belepusztuljon szegény...
Amúgy ha mérgezett egeret evett volna, már megölte volna 3 nap alatt, nem? -
pohár
félisten
"Beteg" lett az egyik kismacskánk... Pont a legszebb...
Alig eszik, nem futkározik, még néha a lába is remeg...
Remélem nem fog megdögleni szegény cicaKb 2-3 hónaposak, lehet hogy most jön a foguk, azért ilyen a macskusz?
Nagyon remélem csak ennyi a baja...Ilyenkor valamivel lehet segíteni a macskát hogy könnyebben átvészelje ezt a fogcserés időszakot, már ha ez a baja?
-
pohár
félisten
Nah nekünk is van 3 kismacsek, jöjjenek a képek
macskusz
macskusz 2
macskusz 3, avagy a macskámEzt meg csak úgy:
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest