Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Tsebacsi #13112 üzenetére
Esetleg ikea 365+ kések [link] [link] .
Kis késeknek meg Victorinox zöldségkéseket vettem [link] 10 meg 8 centiseket.
Élezőnek meg a Work sharp guided field sharpener mehet a fiókba.Nekünk is fiskars volt előtte de a gumírozott rész a nyélről lemállott, meg két késnek ki is tört a pengéje a markolatból. Én többet fiskarst nem veszek.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
H-Zol
senior tag
Én már lassan egy éve , ebből [link] a storeból rendeltem egy hat darabos szettet , első osztályú ( még van amit nem kellett élezni , pedig mind használatban van , kivéve a kenyér vágó, az nagy fogazattal rendelkezik , és elég sok mozsát csinál , tépi a kenyeret , de ezekkel az ágyon finomított , felfújt kenyerekkel is baj van ) !!
De merem ajánlani , ezzel nem nyúlsz mellé !
Utóirat , és ez jóval 100 euró alatt van ![ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez a nindzsa készlet messze nem a késmesterség csúcsa, de a Fiskars Edge szériához képest mégis egy világító fáklya a sötét késalvilágban
Nem azt mondom, hogy minden Fiskars kés vacak, de az Edge sorozat a dizájnra megy, viszont sajnos olyan bevonat van a pengéken, ami a használat során megkopik és előbb-utóbb olyan csúnya lesz a kés, hogy nem lesz kedved elővenni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest