Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    milyen szervhez lehet fordulni, ha már sokadik alkalommal atrocitás éri a 6 éves fiunkat egy óvodatársa részéről, aki az eddigi tapasztalatok alapján szellemileg nem oda való? ...konkrétan a mi fiunkat eddig hasba verdeste, múlt héten pedig ököllel szemen ütötte (ami szerencsére nem volt nagy ütés és nem keletkezett látható sérülése)

    ...tegnapi napon történt, hogy csoporttársát úgy orrbavágta, hogy felrepedt az orra, orrán-száján dőlt a vér és rendesen bedagadt neki :U másik gyereknek meg a hajába vágott bele úgy ollóval, hogy a fejbőrét is felsértette... és ez csak néhány durvább eset az elmúlt napokból... apróságokat nem is számoljuk, hogy válogatás nélkül üt-rúg fiút-lányt, mindenkit... óvónők nem tesznek semmit, ide-oda pakolják csoportok közt néha, de a tegnapi betört orrú gyerek anyjának most elege lett és feljelentésig akar menni, mert az eddigi problémák n+1. jelzése után se történt semmi... :U addig akarnak várni, míg valakinek nem nyomja ki a szemét, vagy nem a mentő viszi el, hogy utána hivatalból menjen egy feljelentés az óvoda ellen?

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák