Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    Sziasztok!

    Esélytelenek nyugalmával: a házunk utcai (közterület, de külön "behajtós") parkolójában állt az autóm mint mindig. A szembe ház kukáit a parkoló túloldalán (kb 10 méter) szokták kitenni, ezek a nagy fém szemeteskonténerek (a lenti kép szerint kb., a fémkonténereket kb. amellé szokták tolni ahol a képen a szelektívek vannak, a sárga az autóm helye, a kék négyzet ahol a kukát "találtam", a piros ahol sérült az autóm)

    Ma reggel azt látom, az autóm mellett van kb. két autónyi szabad hely (nyilván, sokan mennek el reggel), ahogy közelebb mentem, látom hogy az egyik üres konténer közvetlenül az autóm mellett "áll", és a hátsó ajtón egy jó tenyérnyi részen fel van szántva a fényezés. :((

    A gondolataim (mivel már üres volt a kuka amikor megtaláltam), hogy a kukások nem a szomszéd ház elé a parkoló túlfelébe tolták vissza a kukát, hanem a mi oldalunkra, neadjisten ők tolták rá az autóra, vagy a szél fújhatta rá (üresen nem olyan nehéz, hiába fém, én is gond nélkül arrébbtoltam).

    Esetleg visszatolták a helyére, és nem volt lefékezve (mert kereke van, ami fékezhető, de mivel arrébb tudtam tolni, tuti hogy nem volt lefékezve), szóval lehet hogy simán keresztülfújta pár méteren a szél...?

    Vagy lehet hogy a mellőlem kiálló autós (mert tegnap este még fullon volt minden hely) elé tolták reggel a kukások, és ő amikor kiállt, arrébbk.rta az én autómhoz (mert azért az furcsa hogy nem az egész oldalán van végighúzva az autó, hanem csak egy helyen a hátsó ajtón, tehát mintha oldalról jött volna, ami a felvázolt kép alapján furcsa, mert inkább elől-oldalról várnám hogy sodródjon a széllel).

    Akárhogy is: vajon úgy hogy 16 éves az autó, nincs a kötelezőn kívül semmi kötve, van-e értelme felelőst keresni, vagy lenyelem a kárt, ráadásul úgy, hogy 1-2 hónap múlva beszámították volna új autó árába, és szó szerint így is kb. GTK áron számolták volna mert volt pár karc, és kavicsfelverődés, és állítólag több elemet is újra kell fényezni ezért saaaajnos többet nem tudnak adni érte. Hát most +1 fényezendő elem lett, szóval jelentős értékvesztésem lett... :(((

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák